CHAT MED OSS

  Siden 1958, da Hr. og Fru Andersen startet merket som i dag heter Andersen shopper og produksjonen foregikk i en stall, har designet utviklet seg enormt mye både nasjonalt i Tyskland og internasjonalt. Andersen innkjøpsvogner og innkjøpstrolleys er ledende på markedet for trolleys i Tyskland - det er verdt å merke seg at 35% av salget deres går til andre europeiske land, sånn som Danmark. Grunnen til at innkjøpsvognen/shopperen fra Andersen er så populær, er at den har flott design og er laget i gode kvalitetsmaterialer. I tillegg til det er de svært funksjonelle.

  Andersen shopper/innkjøpsvogn med kjølebag

  Hos Regovs kan du kjøpe innkjøpsvogn med en kjølebag eller shopper med veske med egen lomme på 10 – 20 liter med kjølefunksjon. I sommervarmen, eller hvis det er litt langt til butikken, er det praktisk å kunne holde melk, smør, pålegg og frysevarer nedkjølt, slik at de fremdeles er ferske når du kommer hjem. Du kan kjøpe kjøleelementer som kan legges i fryseren sånn at de er klare til bruk til ISO-shopperen eller -innkjøpsvognen, slik at den kan brukes til handling eller når du ...

  skal ha med fersk matpakke og kaldt drikke til lunsj utendørs.

  Andersen treppensteiger – innkjøpsvognen som kan gå trapper

  Bor du et sted med trapper eller er det trapper på veien du går med innkjøpsvognen din? Til dette har Anderesen en veldig snedig oppfinnelse: Treppensteiger er en innkjøpsvogn som kan gå i trapper – smart og praktisk. Se det store utvalget av handlevogner som kan gå i trapper her.

  Andersen trolley/Andersen handlevogn med store hjul – flott til kupert terreng

  Royal Shopper fra Andersen har store og brede hjul, hvilket gjør at denne innkjøpsvogna er praktisk til ulent terreng, sånn som grus, en humpete sti eller vei. Andersen Royal Shopper Hydro er derfor en innkjøpsvogn vi anbefaler varmt til alle, fordi den med sin 15 liters isolerte lomme og store, lettkjørte hjul er svært praktisk. Andersen Shopper er gjennomført tysk design og kvalitet på sitt aller beste. Kjøp din nye Andersen Shopper-trolley til handling hos Regovs i dag.

  I 1958 begynte det som skulle bli Andersen Shopper selskap

  Siden 1958 har herr og fru Andersen fremstilt handlevogner på hjul. Det hele begynte i en stall i nærheten av Satrup nord i Tyskland: de sagde, bøyde rør, spikret, monterte vogner og avsluttet med et lag lakk om natten.

  Etterspørselen eksploderte allerede da, og de skjønte at det var umulig å fortsette på egenhånd i stallen. De utvidet produksjonen og flyttet til sitt første fabrikklokale i 1962.

  Alle innkjøpsvognene er fremdeles designet, utviklet og solid fremstilt på Andersen-fabrikken – helt fra rammen til ferdig Andersen Shopper®. Dette involverer en lang rekke Andersen Shopper® og utstyr: aluminiumsrør, understell, hjul med kulelager, teleskopiske håndtak, kjølebager, polyesterposer, seilduk …

  Den nye generasjonen Andersen Shopper® ble lansert med Unus Andersen Shopper®: den kule futuristiske looken med ovalt aluminiumsrør, lave profilkulelagerhjul, enkel høydejustering og 3-veis systemhåndtak.

  Andersen Shopper er ledende på det tyske markedet, og klarer seg ekstremt godt i mange europeiske land, med en eksportandel på 35%.

  I november 2008 feiret det familieeide selskapet 50-årsjubileum med 10 millioner solgte Andersen Shoppere® «Made in Germany». Det er kanskje ikke så overraskende når Andersen alltid har vært verdsatt for kvalitet og innovasjon.

  I 2014 samarbeidet Andersen Shopper med Ortlieb, en berømt produsent av vanntette poser, for å skape en Andersen Shopper® med vanntett veske.

  Utover det benyttes miljøvennlig materiale til posene: brukt, ekstremt elastisk og vannavstøtende seilduk får sitt andre liv som funksjonell veske etter mangfoldige turer over havet.

   

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se