CHAT MED OSS

  Handleposer og handlenett som er bedre for miljøet

  Glem plastposer og gå over til handleposer og handlenett i stedet! Det sparer både penger og miljø. Vi har et stort utvalg av praktiske handleposer og handlenett som du kan ta med deg når du er ute og handler. De kan gjenbrukes så mange ganger du vil, så du slipper å kjøpe nye plastposer i ulike butikker hele tiden. I dagens travle verden, hvor bylivets tempo stadig skifter og handlelisten bare vokser, er pålitelige og stilfulle løsninger avgjørende. Reisenthel, en pioner innen innovativt design og pålitelighet, tilbyr en utsøkt samling av handleposer som blander klassisk estetikk med moderne behov. De elegante shopperne fra Reisenthel er ikke bare en fryd for øyet, men også ekstremt praktiske, designet for å tåle dagens travlhet. For den fine vinen eller spesialølen, er flaskevesker en velsignelse – de kombinerer skjønnhet med robusthet, slik at drikkevarene dine er i trygge hender. Med Reisenthel ved din side blir hver handletur en glede. Når funksjonalitet møter kvalitet og design, er resultatet utvilsomt Reisenthel.

  Handleposer: Les mer nedenfor

  Handleposer

  Populære handleposer og handlenett fra Reisenhtel

  En Reisenthel Shopper-handlepose er blant de mest populære handlenettene på markedet. Handleposer og handlenett er Reisenthel sin spesialitet, derfor tilbyr de et godt, sterkt og innovativt design hos Reisenthel Shoppere.

  Handleposene og handlenettene kan ofte enkelt slås sammen og legges bak i bilen.

  handleposer

  Handleposer og og handlenett er en god løsning

  Vi har et stort utvalg av smarte handlenett og handleposer i flotte design. Vi har et stort utvalg av Reisenthel Shopper-handlenett og handleposer, som er en del av mer enn 50 år med moderne og innovativ design. Reisenthel utvikler igjen og igjen nye, originale, sterke, smarte og svært praktiske handlenett, som har som mål å gjøre hverdagen din enklere, spesielt når du er ute og handler.

  Handleposer og handlenett med kvalitet

  Hos Regovs.no har vi som mål å gjøre deg glad. Derfor selger vi kun kvalitetsprodukter som er funksjonelle for deg. Mange av de smarte handleposene som vi selger her på Regovs.no har mobillomme og glidelåslomme inni, så det er plass til mobilen som du nesten ikke kan klare deg uten i hverdagen. I tillegg kan du bruke glidelåslommene til å legge kortet, kontantene eller lommeboken i, slik at du slipper å slepe baggen rundt ved siden av handleposen. De svært funksjonelle handleposene har supergode håndtak og skulderstropper, så de er behagelige å handle med og du slipper å ha problemer med dem. Vårt utvalg av handleposer finnes i flere forskjellige farger av samme design, da vi har sørget for at du har det største utvalget å velge mellom. Dette hindrer deg imidlertid ikke i å kjøpe mer enn én av handleposene, da de har en god kvalitet, og det er alltid kjekt å ha et stort utvalg å velge mellom når du skal handle. I tillegg er det ekstremt praktisk å kjøpe mer enn én handlepose, da du kan la den ene ligge i bilen mens den andre er hjemme, slik at du alltid har lett tilgang til de smarte handleposene når du skal handle.

  handleposer

  En handlepose som er bra for naturen

  Når du har en handlepose / Reisenthel Shopper som du bruker igjen og igjen, er du også med på å redde naturen fra en unødvendig belastning, fordi de sterke Reisenthel-posene og handlenettene kan brukes igjen og igjen. Finn din egen favoritt blant handleposene eller handlenettene på Regovs.no og kjøp dem online i dag. God fornøyelse.

  Et handlenett gjør shoppingen mye morsommere

  Det er noe veldig fint med å kunne trekke favoritthandlenettet opp av sekken når du skal fullføre shopping ute i virkeligheten, enten du handler dagligvarer, spesialvarer eller noe annet.

  Dette nettet er valgt i henhold til stilen og spesifikasjonene du har hatt for handlenettet, slik at du kan utvide din personlige stil ved å finne frem handlenettet når du skal hente varene dine etter shopping.

  Det kan tross alt også være handleposen din, som du allerede tok frem da du dro hjemmefra, som du nå gleder deg til å fylle med handlevarer etter at du er ferdig med å handle rundt i ulike butikker alene eller sammen med en nær person.

  Som du ser av vårt store utvalg av handlenett og handleposer, er det garantert et nett eller en veske som ikke bare er riktig størrelse å bære og oppbevare varer i, men som også er med på å gi din identitet den ekstra touch som du lenge har lett etter.

  Både menn og kvinner kan bruke handlenett og handleposer, og når du ser på prisene her er det heller ingenting i veien for å få både handlenett og handlepose, slik at du har begge versjonene til de behov som oppstår - kanskje du til og med burde ha flere av samme slag for deg selv og andre!

  I tillegg gjør du miljøet en god gjerning når du velger å bruke en handlepose eller et handlenett, fordi du kan gjenbruke disse kvalitetsvarene mange, mange ganger, slik at du slipper å bruke engangsplastposer når du handler.

  Disse posene og nettene er også enkle å rengjøre, slik at de kan se ut som om du nettopp hadde kjøpt dem nesten hele livet.

  Handleposer og handlenett for ulike formål

  Når du ser utover våre ulike typer handlenett og handleposer, vil du også oppdage at det faktisk er en god grunn til å investere i flere av disse typene, for handleposer og handlenett finnes i mange forskjellige former og størrelser.

  Du kan ha de klassiske handlenettene som er nyttige for den raske handleturen der du bare trenger å kjøpe et par ting på farten på vei hjem fra jobb.

  Men du kan også få en handlepose som har spesielle beholdere og rom for enkelte varer, slik at du kan skille kjøpte varer som ikke har godt av å være i nærheten av hverandre. Dette kan for eksempel være frysevarer og varme retter.

  I tillegg kan du få noen handleposer – og nett – som er i gråsonen for skuldervesker og kjølevesker, slik at du allerede nå kan regne ut at det er mange andre formål enn shopping som du også kan bruke disse posene og nettene til.

  Dermed kan handleposen din ende opp med å bli din personlige veske, som du også har med deg når du skal bære alt fra nøkler, sminke etc. på deg. Og så er det også nok plass til å handle litt dagligvarer og andre ting underveis.

  Med en handlepose som kjølebag kan du handle på veien før turen til stranden, parken eller en lengre fottur, hvor det blir deilig å kunne nyte noen avkjølte drinker og ferske smørbrød, frukt og snacks , etc.

  Vårt utvalg av vesker og nett for shopping er alltid fra anerkjente merker og av beste kvalitet, så du er sikker på å gjøre et godt kjøp for når du skal gjøre dine fremtidige kjøp flere år fram i tid, når det er plass og mulighet å behandle ulike saker.

  Gjør det til en fast del av shoppingen din å ha med deg en shoppingveske i form av et handlenett eller en handlepose.

  handleposer

  Handlenett og handleposer for de (u)vanlige opplevelsene

  Ved å kjøpe en handlepose eller et handlenett hos Regovs.no velger du ikke bare å gjøre noe godt for naturen ved å gjenbruke posen, men du kjøper også et slitesterkt, smart og solid produkt som er utviklet for mange ulike opplevelser. Iikke bare shopping, men også til bruk i andre sammenhenger.

  Menn og kvinner vil finne stor glede i å kunne ha med seg et nett eller en handlepose, som de både kan bruke hvis de skal på en lang reise, eller vil handle i mange butikker, eller bare skal ned til hjørnet og hente noen nødvendige forsyninger i små antall.

  Det finnes også en handlepose som er en spesifikk flaskepose, når du skal ha med kald drikke til fotballkampen eller festene. Men en slik flaskepose er også genial å bruke når du skal ned for å pante de tomme flaskene.

  Og du trenger ikke bekymre deg for flekker og lukt i posen, for du kan enkelt rengjøre den igjen slik at den fremstår nesten som ny.

  Det er enkelt å pakke et handlenett i vesken, eller du kan mer eller mindre brette nettet sammen og ha den i lommen, mens en handlepose kan være et fint tillegg til antrekket, da veskene våre matcher hverandre i stil og passer til nesten alt.

  Enten du fyller mange eller få ting i handleposen eller i handlenettet, vil kvaliteten og styrken på materialet sørge for at ingenting ved posen eller nettet går i stykker, så lenge du fyller dem skikkelig.

  Kjøp handleposer eller handlenett umiddelbart. Da gjør du noe bra for miljøet, og du gjør det morsommere og enklere å handle stort og smått.

  Trenger du mer plass til varene? Da anbefaler vi våre elegante handlekurver, alternativt sykkelvesker du kan feste på sykkelen.