CHAT MED OSS

  Kjøkkenutstyret fullfører kjøkkendrømmen din

  Enten du har et samtalekjøkken, et kjøkken allrom eller et helt annet kjøkken, er det først et ekte kjøkken når du har fylt det med riktig kjøkkenutstyr – og alt det får du hos oss i Regovs!

  Kjøkkenutstyr: Les mer nedenfor

  Det er veldig bra at du har ingrediensene til matlaging og et fint kjøkken, enten det er stort, lite, gammelt eller nytt, men før det er utstyr til kjøkkenet i rommet kommer du ikke så langt med matlaging eller rett og slett å lage så mye som en kjeks i dette hjemmet enn si serverer maten og drikken som det passer seg.

  Du har kanskje nettopp pusset opp kjøkkenet ditt, eller du har flyttet inn i et nytt hjem med et glitrende nytt kjøkken, og da er det på tide å få inn de tingene som gjør et ekte kjøkken til et komplett kjøkken: Via utstyret til det ; og det gjelder både det store, fra kjøkkenvogn til serviettringer.

  Vi er i stand til å levere de aller fleste tingene som utgjør et kjøkken i vår tid, enten du er en stor kokk som liker å utforske kunsten å lage mat med knivene dine fra knivblokken, eller du foretrekker å ta inn mat utenfra , hvor du bruker salt- og peppersettet ditt fra oss for å gjøre maten ekstra deilig å spise.

  Har du gjester på besøk er det også veldig hyggelig å kunne tilby litt vin fra vinstativet ditt, eller du kan foreslå en kopp kaffe med kopper fra en koppholder, som også er blant vårt produktsortiment.

  Nå tar vi utgangspunkt i at du allerede har et kjøkken med de nødvendighetene du ønsket, som kjøleskap, stekeovn og fryser, og det kan allerede være noen ting i visse tilfeller som mat, bakepapir og annet, men hvis du ikke har kjøkkenutstyret å bruke det med, da blir det et anonymt og intetsigende kjøkken uten funksjon.

  Hva slags kjøkkenutstyr vil du eie?

  Utstyret til kjøkkenet ditt skal selvsagt matche interiøret på kjøkkenet og om det passer inn, men heldigvis har kjøkkenutstyret vårt et tidløst design, så det kan fungere i mange typer kjøkken.

  Det er plass til mye av utstyret vårt, enten det er storkjøkkenet med kjøkkenøy, eller du har et lite kjøkken i en leilighet med plass til en enkelt person, hvor du utnytter hver kvadratcentimeter. Dette gjelder både om du trenger plass til en kurv til brødet, en knageist til skapdørene eller kanskje en teboks.

  Det er kanskje ikke alt du kan passe inn for øyeblikket, men etter hvert som dine evner og behov på et kjøkken endrer seg – som kan være via en familieforøkelse eller økt interesse for matlaging fra bunnen av – så kan du bytte ut kjøkkenutstyret etterpå.

  Vi lagerfører alltid ønsket kjøkkenutstyr til riktig pris, så det kan noen ganger lønne seg å kjøpe noe av utstyret i ekstraversjon som reserve - eller som gave.

  Kjøkkenutstyr for store og små kjøkken

  Bortsett fra at du kan ha problemer med å finne plass til alt kjøkkenutstyret, hvis du nå har et lite kjøkken, kan du kanskje finne plass til noe av utstyret i de andre rommene, fordi utformingen av f.eks. en karaffel, kakespade og så videre vil passe inn i mange roms interiør.

  Ellers er det en investering for ditt fremtidige kjøkken, for når du ser vårt utvalg av kjøkkenutstyr, er det noe du bare må eie med en gang, slik at du alltid har det liggende selv om du bytter kjøkken over tid.en grunn eller en annen.

  Enten du har et gammelt gårdskjøkken eller et moderne kjøkken som du har vært med på å designe selv, vil utstyret vårt til kjøkkenet være noe som fullfører kjøkkendrømmen både når det gjelder praktisk, estetikk og funksjon.

  Utstyret vårt er slitesterkt, robust og pent å se på, derfor har du råd til å ha alt fra pepperkvernen til eggekoppen og videre til vinstativet, selv om den kan slås sammen når det ikke er nok vin i rekkevidden på kjøkkenet ditt.

  Du kan derfor regne med å bruke kjøkkenutstyret vårt i mange år, så det vil bli en uunnværlig del av inventaret på kjøkkenet ditt, hvor du helst vil bruke mye av utstyret vårt, selv om du blir bedt om å lage mat på andres kjøkken.

  Ute med andre vil du også oppdage hvordan kjøkkenutstyret vårt passer perfekt inn i andre typer kjøkken, derfor kan du foreslå å handle til andre for å handle kjøkkenutstyr hos oss, enten de trenger store varer eller de er på utkikk etter de små ting som fullfører detaljene.

  Kjøkkenutstyr innen funksjon og estetikk

  Ellers er det mange flotte gaveideer å finne i vårt utvalg av kjøkkenutstyr, som for eksempel en designerbrødkurv til paret på jakt etter designervarer til hjemmet; eller et bestikkbrett med nok plass til bestikk for alle medlemmer av huset.

  Det ser ikke ut til å være noen spesifikk grunn til å velge blant vårt utsøkte kjøkkenutstyr å gi i gave, da det kan være bursdag, jubileum, utstilling, bryllupsdag eller noe helt annet.

  Så godt som alt utstyret vårt er noe du kan gå for, enten du er uerfaren på et kjøkken, om du er ung, eller om du er en eldre person på jakt etter robust og gjennomarbeidet utstyr til kjøkkenet som passer godt i din hånd.

  Med utstyret vårt kan du lære hvordan du kan leve av et kjøkken og lage alle slags retter og servere dem riktig. Videre kan du tilby både te, kaffe og vin etter smak, når anledningen byr seg

  Hvorfor gå på akkord med enten design, funksjonalitet eller estetikk, når du kan få alle parametere oppfylt ved å kjøpe kjøkkenutstyr fra oss?

  Du vil garantert finne noe utstyr til kjøkkenet på nettsiden vår som du mangler, og noe utstyr du ikke var klar over at du trengte – men som du nå absolutt ikke klarer deg uten.

  Fra nå av går du aldri tom for kjøkkenutstyr til både servering og matlaging, enten du skal lage en flerretters meny for hele familien eller du vil tilby en venn noe å drikke når det er besøk.

  Besøk alltid siden vår med kjøkkenutstyr for å gjøre et godt kupp og se om det er kommet et nytt sortiment.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se