CHAT MED OSS

  Praktiske og attraktive oppbevaringskurver og Kurver til hjemmet fra Regovs eller Zeller Present

  Du kan f.eks. bruk kurvene til å oppbevare ved til peisen, strikketøyet ditt, håndklær, klær eller kanskje barnas leker.

  Smarte og veldig praktiske oppbevaringskurver til hjemmet ditt fra Reisenthel. Det finnes flere modeller, løkkekurven er den myke med stort aluminiumshåndtak, som kan henges direkte på krok eller lignende. Og så er det den runde, klassiske oppbevaringskurven, som er veldig romslig.

  Oppbevaringskurver: Les mer nedenfor

  Kurver som er praktiske og flotte til interiør og hjemmet

  Kurver kan for eksempel brukes til å oppbevare ved til ovnen, strikketøyet ditt, håndklær, klær eller barneklær. Smarte oppbevaringskurver fra Zeller Present og Reisenthel.

  Smart og dekorativ kurvedesign

  Fint design gjør oppbevaringskurvene mye mer dekorative enn vanlige pilekurver. Det finnes mange forskjellige farger og typer kurver til hjemmet ditt. Du kan som regel også finne en skittentøyskurv i samme design og på den måten skape designsammenheng i hjemmet ditt. Kjøp nye kurver, oppbevaringskurver, lekekurver og vedkurver i dag, online hos Regovs.

  Eksklusive filtkurver og kurver i filt for oppbevaring og design

  Filt er et deilig og varmt naturmateriale å lage kurver i. Filtkurver utstråler god smak, varme og eksklusivitet. Regovs har filtkurver i både små og store størrelser til oppbevaring, klær, ved og tepper. En filtkurv vil være egnet for oppbevaring av ulltepper og andre tepper til sofaen.

  Praktisk oppbevaring i kurver med lokk og skapsystem i skap med stablebare kurver

  Regovs har også flotte kurver med lokk som kan stables, slik at du både beskytter tingene og klærne dine, samtidig som du sparer plass i skapene. Det kan være en utfordring å holde orden i skap og skuffer, en god hjelp for et godt system er å bruke små bokser / kurver til sokker og undertøy og store bokser / kurver til skiklær, vinterklær, sko og støvler.

  Finn dine nye kurver og oppbevaringskurver til hjemmet og ditt hjem i dag hos Regovs.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se