CHAT MED OSS

  Kurver og filtkurver for praktisk oppbevaring fra Regovs og Zeller Present

  Vi tilbyr attraktive kurver og filtkurver for praktisk oppbevaring i hjemmet. Velg blant flere modeller i vårt store utvalg fra Regovs.no eller Zeller Present. Det finnes mange typer kurver og filtkurver, for eksempel vedkurv, kleskurv, oppbevaringskurv, magasinholder og til og med kattekurv. Vi har til og med skittentøyskurver. Bruk kurver og filtkurver til strikketøyet ditt eller til oppbevaring av håndklær, tepper eller barnas leker. Se også den myke løkkekurven med aluminiumshåndtak som kan henges på en krok, eller den runde, klassiske oppbevaringskurven som er ekstra romslig. Oppbevaring i hjemmet kan være både funksjonell og estetisk tiltalende. Med merker som Zeller Present, Regovs og Reisenthel ved roret, blir kurver og filtkurver en harmonisk kombinasjon av kvalitet og design. Disse produktene tilbyr ikke bare optimal oppbevaring, men også tidløs skjønnhet som beriker ethvert rom. Zeller Presents detaljerte finish, Regovs' robusthet, og Reisenthels innovative design sikrer at hvert produkt ikke bare tjener sitt formål, men også varer i årevis. Enten det er for å oppbevare tepper, magasiner, eller dagligdagse småting, gir disse kurvene et preg av eleganse samtidig som de sikrer funksjonalitet. Invester i kvalitet og gjør oppbevaring til en glede.

  Oppbevaringskurver: Les mer nedenfor

  Oppbevaringskurver, kurver og filkurver

  Kurver og filtkurver som er praktiske og flotte interiør til hjemmet

  Kurver og filtkurver er praktiske og flotte interiør og kan for eksempel brukes til å oppbevare ved til ovnen, strikketøyet ditt, tepper, håndklær, klær eller barneklær. Vi tilbyr smarte oppbevaringskurver til hjemmet fra Zeller Present og Reisenthel.

  kurver_og_filtkurver

  Kurver og filtkurver i smart og matchende design

  Smart design gjør oppbevaringskurvene mye mer dekorative enn vanlige flettede kurver. Hos Regovs.no kan du velge mellom mange forskjellige farger og typer filtkurver til hjemmet. Du kan som regel også finne en skittentøyskurv i matchende design og på den måten skape designsammenheng i hjemmet ditt. Kjøp nye kurver, filtkurver, oppbevaringskurver, lekekurver og vedkurver i dag, online hos Regovs.no.

  kurver_og_filtkurver

  Kurver og filtkurver – filt som eksklusivt materiale

  Filt er et deilig og varmt naturmateriale å lage kurver i. Filtkurver utstråler god smak, varme og eksklusivitet. Regovs.no har filtkurver i både små og store størrelser til oppbevaring av klær, ved og tepper. En filtkurv er egnet for oppbevaring av bomullstepper, pledd og ulltepper til sofaen. Vi har også egne filtkurver for katter, så pus får det litt ekstra trygt og hyggelig.

  Kurver og filtkurver med lokk som kan stables i skap

  Regovs.no har også flotte kurver, filtkurver og esker med lokk som kan stables, slik at du både beskytter tingene dine og samtidig sparer plass i skapene.

  Det kan være en utfordring å holde orden i skap og skuffer. En god hjelp for et godt system er å bruke små filtkurver til sokker og undertøy og store kurver eller esker i filt til skiklær, vinterklær, sko og støvler.

  Finn dine nye kurver og filtkurver til hjemmet i dag hos Regovs.no. 

  Interessert i andre boligtilbehør? Vi har også smarte handlekurver, som fint kan brukes til elegant oppbevaring i hjemmet.