CHAT MED OSS

  Nydelige pennaler og etuier i skinn m.m.

  Er du på utkikk etter et nytt pennal, så har du kommet til rett sted. Hos Regovs har vi et stort utvalg av pennaler i alle mulige design og farger. Det er helt opp til deg hvilket pennal du ønsker. Alt du trenger å gjøre er å klikke med musen så sender vi ditt nye pennal til deg og i løpet av få dager er det på døren.

  Pennaler og Pennal: Les mer nedenfor

  Nydelig pennal og kontorutstyr

  Vi har et stort utvalg av pennaler fra flere forskjellige merker, som alle er de beste merkene når det kommer til å produsere pennal. Vi har sørget for å selge deg kun de beste kvalitetsmerkene, slik at du får det beste og mest for pengene. På denne siden kan du se smarte boxerpennaler, pennaler i skinn eller skinn. Du kan finne blyanthus til dine barn som trenger nytt blyanthus til skolestart. Har du problemer med plassen i dine barns pennaler, har vi et stort utvalg av store pennaler, som har mye plass, slik at barna dine kan ta med alt skolemateriellet til skolen. Vi selger ikke bare penhus for barn, men også for unge og voksne. Og skulle du lete etter det klassiske flate pennalet i skinn som din gode gamle lærer også brukte, er du på rett vei.

  Hos Regovs.dk finner du pennaler fra merkene: Boxer, Montana, Philippi, Treats og Reisenthel.

  Smart Reisenthel Multicase Pennal og Pennaler

  Ønsker du et pennal med mange funksjoner kan vi tilby deg Reisenthels Multicase / pennal. Noen bruker den som pennal, mens andre bruker den som kosmetikkveske. Bare fantasien setter grenser. Kort oppsummert kan du bruke den til hva du vil, og det betyr ikke at når du først har bestemt deg for å bruke den som pennal, kan du ikke bruke den som kosmetikkveske. Den ene dagen kan du bruke den som et pennal, og den neste dagen kan du bruke den som en kosmetikkveske. Det er helt opp til deg hva du bruker den til og hva du nødvendigvis trenger for den enkelte dag. Her får du definitivt noe for pengene, og du vil definitivt ikke bli skuffet. Kort sagt, hos Regovs har vi pennaler for enhver smak, både til skole, jobb, studier og fritid, og absolutt også for deg som du trenger.

  Pennal er fantastisk til å oppbevare småting og etuier i. Et pennal kan brukes av alle aldre og til mye mer enn blyanter og viskelær.

  Kvalitetspennal og pennal til ting og etuier for voksne

  For de fleste voksne er et pennal i lær å foretrekke. De er vakre og de blir penere og penere i bruk. Skulle det være riper, kan du alltids tilsette litt skinnfett å skinne med.

  Det er også mange nydelige saker fra bl.a. Riesentel med glade mønstre. Ensfarget i favorittfargen, slik at du kan legge til litt stemning til oppbevaringen.

  Husk at pennaler kan inneholde heklenåler - små verktøykasser i form av aktuelle spiker, skruer og en liten hammer. Et lite husapotek – ja, bare fantasien kan sette grenser for hva du putter i dem.

  Det er hyggelig å åpne et pennal, og det er det du trenger. Du kan kalle det orden, men det er ikke en tilfeldighet. Tross alt ble penhuset valgt nettopp for det formålet. Du har unngått å kaste bort hjernekapasiteten og energien din på leting, for det var – det du skulle bruke – en fantastisk aha-opplevelse.

  Også et pennal for barn og pennal for ungdom

  Barna kan veldig tidlig ha et pennal der de kan oppbevare fargeblyantene og tusjene sine, slik at de lærer fra de er små hva oppbevaring er og lærer å rydde. Det kommer dem til gode senere, når de vil ha mye skoleutstyr å ha hjemme. For selv om iPad og iPhone blir mer og mer vanlig, vil nok blyanter og viskelær fortsatt bli brukt.

  De fleste barn elsker små pennaler og et godt pennal til oppbevaring.

  Se alle de flotte kvalitetslekehusene for både barn og voksne.

  Pennal kan brukes i mange sammenhenger

  Hvis du tror at pennal er noe som kun ble brukt på barneskolen for å holde blyanter, et kompass, en linjal og alt annet relevant skoleutstyr, så er det på tide å utvide horisonten på den fronten.

  Pennal kan ikke bare brukes i mange andre undervisningssammenhenger, enten det er til voksenopplæring, på kurs, spesialundervisning etc., men et pennal kan også bli ens velvalgte oppbevaringsverktøy for spesialverktøy.

  Det kan være at du er en aspirant som lærer å tegne portretter, landskap eller fantasifulle scenarier der du ønsker å ha disse gjenstandene samlet i et pennal for å ha dem for hånden.

  Men du kan også velge å bruke disse pennalene som en liten veske for å beholde sminken, telefonen, lommeboken eller andre småting som du ikke vil ha blandet sammen med de store tingene i skuldervesken.

  Et stilig pennal for alle typer mennesker

  Et moderne pennal trenger ikke være de gamle, langstrakte brune som du husker fra skoletiden da du var ung, selv om du kan få noen som er inspirert av den tiden, som får frem nostalgien i deg.

  Kvaliteten i vårt sortiment er imidlertid i en helt annen og høyere liga enn hva du kunne få fra penhus tidligere.

  Som du kan se i vårt utvalg, er heller ikke formen på et pennal festet til én bestemt form, da du kan få de langstrakte, de brede, de fargerike, de ensfarne med mer, slik at du alltid kan finn deg et pennal som ikke bare passer til funksjonen du trenger det til, men også i en stil som er med på å signalisere hvilken type person du er.

  Er du skikkelig smart får du noen forskjellige pennaler slik at du har noen til både undervisningssammenheng, som oppbevaringsmiddel og en liten pose, slik at du alltid har et pennal til den gitte anledningen.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk:  Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se