CHAT MED OSS

  kleskurver

  Leter du etter en fin ny kleskurv? Kjøp smarte, praktiske og sterke kleskurver til hjemmet ditt. Du kan enten få en rund, firkantet modell eller en Reisenthel kleskurv som enkelt kan henges på veggen. Det har aldri vært enklere å holde styr på tøyet enn med gode, store kleskurver.

  Kleskurver: Les mer nedenfor

  Trenger du en ny kleskurv?

  Du har kommet til rett sted hvis du leter etter enkleskurv av høy kvalitet. Vi har egen dobbel kleskurv med karbonfiberstenger og en lekker aluminiumsramme. Kleskurven har 2 rom og tar ikke mye plass, til tross for at den kan romme 102 liter fordelt på 51 liter i hvert rom. Kleskurvene fra Reisenthel har vunnet Golden A'Design Award 2017 i kategorien: møbler, dekorative elementer og interiør. Det er trygg stil å gå for en kleskurv fra Reisenthel. Og så er det den helt spesielle kleskurven fra Uashmama. Denne kleskurven er laget av papirlignende materialer, hvor hvert papirstykke er strukket og herdet, slik at kurven ikke bare kan holde seg som en kleskurv – men også til å vaskes igjen og igjen. Kleskurvene fra Uashmama er også utstyrt med skilt man kan skrive på og knapper slik at flere kan kneppes sammen og dermed brukes til smart sortering av tøy.

  Kleskurv holder ting under kontroll

  Jeg fikk min første kleskurv da jeg skulle flytte hjemmefra. Jeg gledet meg veldig! Jeg begynte å hale tingene mine ut til bilen til foreldrene mine fordi de skulle hjelpe meg å flytte. Da jeg og faren min hadde kjørt det siste lasset ut til leiligheten min, kom mamma i den lille røde bilen sin: Hva vil du med klesvasken din? Jeg skulle bare bruke en vaskepose og bytte den innimellom. Jeg trodde en kleskurv egentlig bare var en kleskurv . Min mor var absolutt ikke enig med meg! Det må brukes kleskurv for at klærne skal puste – vi ønsket at tøyet skulle ha en rimelig nøytral lukt når jeg skulle sette det opp igjen for vask. Jeg kunne se at en kleskurv var en god idé, men da måtte det også være smart!

  Kleskurv og kleskurver av høy kvalitet gjør livet enklere

  Når du kjøper en kleskurv fra Regovs er det kanskje større sjanse for at menn deltar eller gjør det selvstendig enn om du bruker en plastpose – kleskurven er til og med moderne og fin også! Finn og kjøp flotte modeller på nett hos Regovs og kom i gang med klesvasken. Med de mange designene som Reisenthel-modellene finnes i, kan du i dag også bruke kurvene som en del av interiørdesignen, f.eks. en Reisenthel kleskurv vil være veldig populær på barnerommet. Noen kleskurver er laget av sterk polyester og med aluminiumsringer, andre er utformet i tre.

  Kleskurv dobbel med 2 rom er etterspurt

  Flere har spurt etter nye fine kleskurver ... og gjett hva, det er mange kleskurver på markedet og flere forskjellige stiler! Her ser du mine personlige favoritter akkurat nå og håper du liker dem! Jeg liker veldig godt kleskurver fra både Uashmama, Reisenthel, Regovs og Zeller Present. Vi snakker om kurver i supergode kvaliteter og design. Om det skal være av tre, aluminium eller polyester er opp til deg, du kan enkelt velge kleskurven som passer deg.

  5 gode tips for å forbedre energinivået med kleskurven 

  1. Hold omgivelsene ryddige og rene
  2. Sorter tøyet ditt i kleskurver og få det vasket
  3. Heng ut tøyet og få frisk luft i klærne
  4. Sørg for at tøysorteringskurvene dine er komplette og ryddige
  5. HOLD ALLTID ALT tøy og kleskurver  utenfor soverommet ditt

  Nå er det snart vår, solen står allerede mye høyere på himmelen og det er lys over lengre tid.

  Da er det tid for vårrengjøring - den gode gamle skikken vil muntre deg og omgivelsene voldsomt opp.

  Støv og støvmidd er energidrepere, og de finnes i stort antall i våre hjem nå som vinteren er på vei. Vi klarer nok ikke å rydde alt på en gang, men kanskje ett rom i uken.

  Begynn med soverommet ditt, få ut lufta – dynene må ut for å fryse i vinterkulda, knottene må vekk fra hjørnene og spindelvevene vekk fra takene. Se for deg hvordan et rent og friskt soverom føles.

  Det vil forbedre søvnkvaliteten mye når fiselukten og gammelt støv fjernes. For en energi du vil kunne oppnå etter en god natts søvn, når alle energidreperne er fjernet og du kan inhalere ren karma hele natten.

  Klesvasken er et kapittel for seg selv, man kan ikke sove med de skitne klærne, de lukter og gir fra seg skitne energier, så ut av soverommene og inn i kleskurven med det.

  kleskurv og kleskurver som passer deg

  Så hvor blir tøyet av? Sørg for å ha noen kleskurver som passer dine behov – ikke for store og ikke for små. Det viktigste er at kleskurvene er praktiske og fine å se på og at de står på et sted hvor du kan stenge av deres skitne energier.

  Det må være slik at en kleskurv gir deg lyst til å bli brukt - vil bli tømt og vil ha rent klesvask.

  Regovs.no har mange flotte design kleskurver - alt du ser på nettsiden er på lager og tilgjengelig fra dag til dag.

  Vær fullt klar over at klesvask kurvens edleste mål er å se bra ut og være praktisk og funksjonell. Med en deilig kleskurv i akkurat riktig farge og design løftes energien helt og du blir så glad av å jobbe med den. Det kan være at du trenger flere kleskurver - en for delikatesse - en for farget tøy - en til kjøkkenvask eller kanskje kleskurven må tildeles en bestemt person - en til far - en til mor og en til hvert av barna . Det er det som er mest praktisk i de ulike boligene.

  Ta på deg hansken og få lyset inn og luften renset i hjemmet ditt, det vil virkelig gi deg den ekstra boosten du trenger.

  Nå tror du kanskje at jeg har det under kontroll, det har jeg ikke alltid og heldigvis for. Jeg sørger for å få utført hovedrengjøringen en gang i året og jeg bytter ut defekte og stygge kleskurver.

  Hvis du mangler plass i hjemmet - bruk en vaskepose

  Hvis du ikke har mye plass i hjemmet, eller kanskje du rett og slett ikke liker de mer faste og plasskrevende kleskurvene, så kan en vaskepose eller sekk være noe for deg. Fordelen med disse vaskeposene er at de veldig enkelt kan klemmes sammen i et hjørne eller til og med dyttes under en seng hvis du ikke vil at tøyet skal ligge og flyte over alt. Vaskeposene er også utrolig enkle å ta med seg hvis du enten skal på vaskeriet med tøyet ditt, eller du skal innom mamma med tøyet ditt. Fordelen med disse kleskurvene er at de ikke er kurver i det hele tatt, men poser og kan derfor enkelt pakkes sammen og settes vekk slik at de ikke tar mye plass i hverdagen.

  Noen av de beste kleskurvene og akkurat den som passer dine behov

  Hvem drømmer vel ikke om en kleskurv  som kan vaske, tørke, brette og oppbevare klær? I stedet sliter vi alle med oppgaven som aldri ser ut til å bli fullført. Akkurat når du har tømt kleskurvene dukker nye klær opp igjen, nesten på magisk vis. Er du bare deg selv, eller har du familie, så er dessverre ikke vaskejobben noe som ordner seg. Men oppgaven kan gjøres mer håndterlig ved å sørge for at du har noen kleskurver som passer deg og din families behov. Hos Regovs kan du finne kleskurven som oppfyller alle dine krav når det gjelder estetikk, kvalitet og hverdagslogistikk. Du finner kleskurver i stoff, polyester og papir. Kleskurver som er oppdelt i rom og med lokk. De er alle her. Er du på jakt etter en ny kleskurv som kan dekke akkurat dine behov, så har du kommet til rett sted. Gå på oppdagelsesferd og finn kleskurvene som passer både hjemmet og lommeboken din her på Regovs.

  Mørke jeans, svarte bluser og andre mørke tekstiler kan falme i vask, og spesielt når de gnis mot andre klær. Vask derfor alltid de mørke klærne dine på vrangen for å sikre at de beholder fargen.

  Har du noen gode tips for enklere klesvask? I så fall, del dem med oss ​​i en kommentar.

  Lett og enkelt - kleskurv i filt

  En estetisk tiltalende kleskurv er en av filt - Filtvaskekurvene fra Regovs er laget av kunstfilt, som gjør dem utrolig slitesterke og motstandsdyktige mot fukt samtidig som de holder prisen lav. kleskurv i filt / filtkurv kan brukes til mange formål på grunn av det gode designet og myke utseendet. De kan brukes til både garn, magasiner, aviser, leker og selvfølgelig klesvasken.

  Kleskurv for steder med liten plass

  Bor du i en liten leilighet eller har du leid et rom med felles bad og kjøkken, kan det være en hybel? Her trenger du en liten kleskurv eller kanskje til og med en kleskurv som nærmest er designet for hjørner, nisjer og småplasser. Det finner du også hos Regovs. Vi har for eksempel en kleskurv som passer akkurat i et hjørne og en kurv som er smal og avlang som passer mellom de fleste hyller og møbler. Og kleskurver som ikke er så høye vil passe fint i en bokhylle eller under et bord. Du finner alle disse alternativene for å anskaffe kleskurver fra det gode merket Zeller Present.

  Populær, lett og romslig kleskurv til en billig penge

  Å sortere tøyet blir litt enklere med en kleskurv med 2 rom. Regovs selger en rimelig klassiker som kan brukes i de fleste hjem og boliger. Også en fin mulighet for studentene og ungdommene som er i ferd med å skape seg et nytt hjem.

  Uashmama tilbyr kleskurver i mange farger, og samtidig kan de knepes sammen, så det er rikelig med mulighet til å dele tøyet i flere hauger.

  Praktisk oppbevaring av leker og strikkevarer

  I stedet for at ting ligger på gulvet slik at du kan falle over dem, er det både smart og praktisk å sortere dem i forskjellige kurver. På denne måten blir det både smart og praktisk å oppbevare garn, strikketøy, leker, blader, aviser, Lego og mye mer.

  Mange gode farger til hjemmet

  Hvilke farger skal kleskurven min ha? Svart, grå, mørk grå, beige, naturlig eller rosa? Alle gode farger som passer de fleste steder.

  • Svart er en god og praktisk farge som vil fungere nesten overalt på badet heder og i vaskerommet uavhengig av andre farger i rommet.
  • Grå er enda mer en allroundfarge enn svart. Det vil alltid fungere overalt fordi alle andre farger er fine sammen med grått og omvendt.
  • Beige er litt mer delikat enn grått, hvis tøyet alltid er veldig skittent vil det sannsynligvis gni av på kurven. Beige er imidlertid klart bedre enn helt hvit. Beige vil passe inn der en mørkere kleskurv ville vært for mørk.
  • Natur signaliserer et godt miljø og er en hyllest til det mer rustikke og grønne. Naturfargen vil passe godt sammen med brune og gråbrune tre- og jordfarger.
  • Rosa er fargen som løfter humøret, det er et uttrykk for humør og en litt mer festlig hverdag.

  5 enkle vasketips:

  1. Husk å følge klærnes vaskesymboler

  På de fleste klær finner du vaskesymboler på halsen eller langs siden. Symbolene er ikke bare til pynt, men instruksjoner for riktig vask og tørking osv.

  2. En god idé å behandle flekker før du vasker klærne

  Flekker på klær forsvinner ikke alltid uten litt hjelp. Bløtlegg klærne i konsentrert vaskemiddel. Ha såpen på den med en klut eller svamp og la den stå i 4-7 timer. Dette kan gjentas om nødvendig. Skyll deretter ut såpen og vask klærne etter vaskeanvisningen.

  3. Ta vare på miljøet og pengene

  Det er lurt å fylle vaskemaskinen helt slik at du får full kapasitet. Viktig! Doser vaskemiddelet i riktig mengde. Det er rent avfall å bruke litt ekstra såpe, det er hardt for både lommeboken og miljøet. Bruk gjerne miljøvennlig og hypoallergent vaskepulver.

  4. Vask kun klær ved behov

  Vasking krever mye slitasje på klærne. Mange klær kan fint brukes i flere dager før de må vaskes. Klærne dine vil både vare lenger og fargene vil ikke falme like raskt når du reduserer antall ganger klærne vaskes. Det kan også hjelpe å snu innsiden ut spesielt de mørke klærne, det vil hjelpe klærne til å holde fargene lyse.

  5. Tumling slites også

  Klærne falmer og blir krøllete ved hyppig tørketrommel. Heng klærne til tørk enten inne eller ute. Når klærne henger ut og blåses gjennom, blir klærne for så vidt myke og uthvilte.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se