CHAT MED OSS

  Sykkelveske med plass til ekstra

  En sykkelveske kan dekke mange behov og ha ulike funksjoner. Behovet for sykkelveske oppstår uansett ofte når du skal ha med deg noe ekstra på sykkelturene. Det kan være den daglige shoppingen, ekstra klær til overnatting eller bagasje til sykkelferien. Det er både farlig og veldig utrygt å ha tingene dine hengende på styret, da du ikke har god kontroll på sykkelen.

  Sykkelvesker: Les mer nedenfor

  I tillegg kan det være vanskelig å ha en stor bag på bagasjebæreren uten at den henger over siden og du risikerer at den vikler seg inn i hjulet.

  Sykkelveske til hverdags og ferier

  Er du en av de som bruker sykkelen mye til transport, er sidevesken et godt valg som sykkelveske. Denne typen sykkelveske sitter bak på sykkelen på sykkelens bagasjebærer. En stor fordel med en sideveske er at vekten på sykkelen fordeles jevnere, slik at du ikke vakler på sykkelen. Sideveskene har veldig god plass og det er plass til både shopping eller ekstra klær til pendlingen, noe som gjør den perfekt for sykkelferien. Mange sidevesker er også vanntette eller vannavstøtende, slik at du ikke får problemer med våte ting når du kjører i regn eller snø.
  Trenger du en sykkelveske til elsykkelen din, kan du med fordel velge en sideveske som sitter på bagasjebæreren, hvor det er plass til den uten at det forstyrrer hjulet. Men hvis du ønsker å kunne holde øye med tingene dine mens du sykler, kan du bruke en sykkelveske til styret, også kalt sykkelkurv.

  Travelite sykkelvesker

  Vet du at når du er ute og handler og når du skal sykle hjem, er det rett og slett ikke plass på sykkelen? For å gjøre noe med det har Travelite utviklet noen funksjonelle sykkelvesker. På den måten trenger du aldri mer bekymre deg for at det ikke er nok plass på sykkelen når du skal handle. Sykkelvesken kan tas med inn i butikken og legges i handlekurven og så er det bare å fylle sekken. Sidevesken til bagasjebæreren har også en skulderreim som gjør den enkel å bære til og fra sykkelen.

  Vanntette sykkelvesker – Finn sykkelvesker som er vanntette

  En god sykkelveske må også tåle vind og vær. Derfor er sykkelveskene hos Regovs laget av vanntett materiale. Når du er på sykkeltur kan det være nødvendig å oppbevare varer, papir og annet godt og tørt. Kjøp derfor din nye vanntette sykkelveske her på denne siden.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se