CHAT MED OSS

  Sykkelvesker og sykkelkurver med ekstra plass

  Sykkelvesker og sykkelkurver kan dekke mange behov og ha ulike funksjoner. Behovet for sykkelkurver oppstår uansett ofte når du skal ha med deg noe ekstra på sykkelturene. En sykkelveske rommer den daglige shoppingen, ekstra klær til overnatting eller bagasje til sykkelferien. Det er både farlig og veldig utrygt å ha tingene dine hengende på styret, da du ikke har god kontroll på sykkelen, så sørg for å ha en god sykkelveske eller sykkelkurv. I en verden hvor sykkelturer blir en stadig mer populær måte å oppleve naturen og byene på, blir behovet for pålitelig utstyr essensielt. Sykkelvesker er designet for å gjøre reisen din mer behagelig, og kan enkelt bære dine nødvendigheter, fra kart og mat til klær. For de som ser etter en rask løsning for daglige turer, er sykkelkurver et utmerket valg. Begge alternativer kombinerer funksjonalitet med stil, og vårt sortiment er spesielt kjent for sin robusthet og vanntette design. Enten det er en kort utflukt i byen, en lang ferie på landsbygden eller en fjellutfordring, vil våre sykkelvesker og sykkelkurver sørge for at du er godt forberedt.

  Sykkelvesker: Les mer nedenfor

  Sykkelvesker og sykkelkurver

  Sykkelvesker og sykkelkurver

  Sykkelvesker og sykkelkurver gjør det tryggere og enklere å få med seg handlevarer og bagasje på sykkelen. I tillegg kan det være vanskelig å ha en stor bag på bagasjebrettet uten at den henger over siden og du risikerer at den vikler seg inn i hjulet. Med en praktisk sykkelveske eller en sykkelkurv kan du derimot trygt og sikkert sykle av gårde med handlevarene, shoppingposen eller piknikutstyret.

  Sykkelvesker festes vanligvis på bagasjebrettet eller direkte på rammen av sykkelen og gir en sikker plass for oppbevaring av ting som nøkler, mobiltelefon, lommebok og det du trenger. Våre sykkelvesker og sykkelkurver kommer i ulike størrelser og materialer, slik at du som syklist kan velge den sykkelvesken som passer best for dine behov. Se for eksempel vårt utvalg av elegante og vanntette sykkelvesker og sykkelkurver fra Vaude.

  sykkelvesker_og_sykkelkurver

  Sykkelvesker og sykkelkurver til hverdags og ferier

  Er du en av dem som bruker sykkelen mye til transport, er sidevesken et godt valg som sykkelveske. Denne typen sykkelveske sitter bak på sykkelen på sykkelens bagasjebærer. En stor fordel med en sideveske er at vekten på sykkelen fordeles jevnere, slik at du ikke vakler på sykkelen. Sideveskene har veldig god plass og det er plass til både shopping eller ekstra klær til pendlingen, noe som gjør den perfekt for sykkelferien. Mange sidevesker er også vanntette eller vannavstøtende, slik at du ikke får problemer med våte ting når du kjører i regn eller snø.
  Trenger du en sykkelveske til elsykkelen din, kan du med fordel velge en sideveske som sitter på bagasjebæreren, hvor det er plass til den uten at det forstyrrer hjulet. Men hvis du ønsker å kunne holde øye med tingene dine mens du sykler, kan du bruke en sykkelveske til styret, også kalt sykkelkurv.

  sykkelvesker_og_sykkelkurver

  Travelite sykkelvesker og sykkelkurver

  Vet du at når du er ute og handler og når du skal sykle hjem, er det rett og slett ikke plass på sykkelen? For å gjøre noe med det har Travelite utviklet noen funksjonelle sykkelvesker og sykkelkurver. På den måten trenger du aldri mer bekymre deg for at det ikke er nok plass på sykkelen når du skal handle. Sykkelvesken kan tas med inn i butikken og legges i handlekurven og så er det bare å fylle sekken. Sidevesken til bagasjebæreren har også en skulderreim som gjør den enkel å bære til og fra sykkelen.

  sykkelvesker_og_sykkelkurver

  Vanntette sykkelvesker – finn sykkelvesker som er vanntette

  En god sykkelveske eller sykkelkurv må også tåle vind og vær. Derfor er sykkelveskene hos Regovs laget av vanntett materiale. Når du er på sykkeltur kan det være nødvendig å oppbevare varer, papir og annet godt og tørt. Kjøp derfor din nye vanntette sykkelveske her på denne siden.

   

  Noe annet du trenger til sykkelturen? Vi har gode drikkeflasker, flotte regnponchoer og paraplyer, og hvorfor ikke et telt til overnatting på sykkelturen? Se også vår kategori Friluftslivstilbehør