CHAT MED OSS

  Velg den beste termokanne for deg og dine behov

  Det er viktig at en termokanne kan holde kaffen eller teen varm, og den må selvfølgelig også være god å skjenke på. Med vårt fine utvalg av kaffekanner og tekanner kan du garantert finne akkurat den kjelen som dekker dine behov.

  Termokanner: Les mer nedenfor

  termos kannor och termosar

  Søkeresultat:

  Vis: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Ditt valg av termokanne vil selvsagt også avhenge av om du trenger en stor kanne til mange kopper kaffe eller te eller bare en liten kanne for færre kopper kaffe eller te. Med en termokanne til kaffen eller en termokanne til teen får du i tillegg til den praktiske funksjonen også noe som pynter opp i hjemmet ditt.

  Det kan være litt vanskelig å bestemme seg for hvor stor kaffekanne eller tekanne, eller hvor liten termokanne man ønsker. Den mest normale størrelsen er imidlertid å ha en termokanne på 1 liter, da det er en veldig passende størrelse for mange. Du kan få vår termokanner til kaffe og termokanner til te i flere forskjellige størrelser, så det er enkelt å finne termokannen som passer akkurat ditt behov.

  Det finnes mange forskjellige termokannene, og her på siden har vi absolutt noe som faller i smak. Her kan du få en stor termokanne, en liten termokanne, en pumpetermokanne og for eksempel en termokanne i stål. En termokanne er spesielt god hvis du vil ha med deg kaffen eller teen på tur. En termokanne kan holde innholdet varmt i mange timer, så du ikke plutselig ender opp med kald kaffe eller te på farten.

  Uunnværlig termokanne i ethvert hjem

  Termokanner til kaffe og termokanner til te finnes i så godt som alle danske hjem, for kaffe eller te trengs når danskene koser seg. Det er flere gode grunner til å investere i en fin termokanne til dine daglige kopper kaffe eller te. Termokannen holder godt på varmen, og du kan lage flere kopper kaffe eller te om gangen – ideelt når du har venner og familie på besøk. Og det er ikke noe bedre enn å ha det skikkelig godt til å sitte ved frokostbordet og nyte den ene koppen varm te eller kaffe etter den andre.

  Du klarer deg selvsagt ikke uten termokanne når du skal på tur. Og uansett om du skal på en idyllisk skogstur, en tur til stranden eller det er fordi du må på jobb veldig tidlig om morgenen, er det rett og slett ikke noe bedre enn å kunne ta den varme kaffen eller den varme te, spesielt på kalde dager.

  Hvilken termokanne holder best på varmen?

  En termos produseres utelukkende med det formål å kunne holde innholdet varmt over lengre tid. Derfor egner termoser seg veldig godt til kaffe og te. Termosen er en beholder som består av doble vegger av enten stål eller glass. Hulrommet mellom disse doble veggene gjør at varmen ikke kan ledes noe sted, og derfor er termoser veldig gode til å holde på varmen på kaffen eller teen din. Kaffetermoser og tetermoser av stål er derfor veldig normalt, da en ståltermos er veldig flink til å holde på varmen. Den ytre delen av termosen er imidlertid også laget av plast i dag, da den kan være mer behagelig å holde i og også lettere kan produseres i farger og fasonger som passer til hjemmet ditt. Så hvis du er på jakt etter en god te- eller kaffetermos, har du kommet til rett sted.

  Hold kaffen eller teen varm med en termokanne fra Zone Denmark, Thermos, Helios eller Funktion

  Vår herlige kaffetermos og te-termos fra merker som Zone Denmark, Thermos, Helios eller Funktion er forskjellige i størrelse og design, så hos Regovs kan du absolutt finne en termos som passer dine behov og smak.

  Med vår fine termokanne fra Zone Denmark får du en stilig og svært moderne tolkning av de klassiske, gamle sølvkannene fra 1700- og 1800-tallet. Den stilige kroppen, det buede håndtaket og den fine tuten smelter sammen til enkel design med høy funksjonalitet og fantastisk estetikk. Med denne kannen kan du servere kaffen eller teen din på fineste måte.

  Våre helt klassiske termokannene fra Helios finnes i både sort og stål og til te eller kaffe. Termosen er stor nok til å romme 1 liter, og i termosen for te er det selvsagt et tefilter slik at teen kan trekkes direkte ned i termosen.

  Vi har også termokanne til den store familien, nemlig vår Funktion Termokanne - 1,5 l. Ståltermoskanne er i matt stål innvendig og utvendig, så den kan holde varmen veldig lenge. Eller hva med vår 1,9 liters pumpekanne fra Thermos, en virkelig praktisk termokanne med smart bærehåndtak, ideell for fester, fritidsaktiviteter, møter mm.

  Hvordan rengjør du termokannen din?

  Noen ganger kan det være ganske vanskelig å rengjøre termokannen for kaffe eller termokannen for te. Hos Regovs har vi derfor et lite smart tips for rengjøring av termokannene dine. Rengjøring av termokannene består naturlig nok av både rengjøring innvendig og rengjøring utvendig. Den ytre delen er vanligvis ganske rett. Alt du trenger her er en oppvaskbørste og litt oppvaskmiddel. Rengjøring av termokanner er ofte et problem når det kommer til interiøret. Når du har renset utsiden av kaffekannene og tekanne dine, fjern lokket og hell 1 - 2 ss. bakepulver i. Fyll deretter termo-kaffekanne eller termo-tekanne helt med vann og la den stå der minimum 30 min. Hvis du vil være på den sikre siden, anbefaler vi å la termokannen stå over natten med vannet og natron i. Når du synes termokannen har stått lenge nok, heller du bare innholdet i vasken og skyller grundig med vann. På den måten kan du enkelt rengjøre termokannene dine.

  Hva er en termokanne?

  En termokanne eller termoflaske er en beholder som har doble vegger av glass eller rustfritt stål, de doble veggene isolerer av et delvis vakuum. Hulrommet mellom de doble veggene gjør at en termokanne kan holde innholdet varmere enn omgivelsene og dessuten kan termokannene samtidig bevare smaken og aromaen til innholdet i lengre tid. Termokannen ble oppfunnet av den skotske fysikeren og kjemikeren Sir James Dewar i 1892 og den første kommersielle termokanne ble produsert i 1904.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk:  Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se

  Filter
  Farge:
  Materiale:
  Størrelse: