CHAT MED OSS

  Bosswik er dansk design siden 1989, hvilket betyr at de har 30 års erfaring med å produsere solide, unike og moderne skinnbelter i høy kvalitet. Merket søker hele tiden nye måter å optimalisere beltene sine på, slik at kunden får et så godt produkt som mulig, med spesielle features og detaljer.

  Det betyr at det hele tiden kommer nye kolleksjoner der man har benyttet seg av de beste råmaterialene, samt erfaringen som er opparbeidet siden 1989, da Bosswik ble grunnlagt. Merket kan skilte med å være et kjent og pålitelig merke som produserer belter i høy kvalitet, både hva gjelder design og funksjonalitet, slik at kunden får et moderne lærbelte. I tillegg har Bosswik en av Nord-Europas største beltefabrikker, der de velger ut kvalitetslær og kvalitetsspenner som i stor grad bearbeides for hånd. Det vil med andre ord også si at skinnbeltene produseres i en kombinasjon av håndarbeid og moderne produksjon.

  Bosswik – dansk beltedesign og -produksjon i rask utvikling

  BOSSWIK utvikler seg hele tiden, og gjør stadig nye tiltak med inspirasjon fra den internasjonale moteverdenen. Hos Bosswik ligger fokuset på beltedesign, mote ...

  og produksjonsmetodene som benyttes. Samtidig går man ikke på kompromiss med Bosswiks tre kjerneverdier, som er: Materialer av høy kvalitet, miljøvennlighet og sikring av bedre arbeidsvilkår i hele verden.

  Skinnbelte fra Bosswik – et belte tilpasset akkurat deg

  Hos Regovs får du et belte som passer til akkurat deg. Derfor tilpasser vi også belter fra Bosswik til nettopp deg, takket være at beltet forkortes av Regovs’ danske beltemaker. Bosswik Håndlaget Hulløs/Trinnløs Svart Belte er et svært godt eksempel på et klassisk lærbelte med vri.  Dette er et belte laget uten hull, også kalt et trinnløst belte eller en trinnløs livreim, fordi spennen har et smart auto-lukkesystem, slik at du veldig enkelt kan stille inn beltet, helt uten å få hull i læret. Det er dessuten fem års garanti på belter fra Bosswik.

  Vedlikehold beltet fra Bosswik med Regovs lærfett/lærpleie

  Regovs Lærpleie er et supert produkt, fordi det gir læret den næringen og glansen det trenger. Lærfettet bløtgjør læret, slik at man lettere unngår revner i det. Dessuten fremhever lærfettet den eksisterende fargen samt gjendanner vannavstøting ved impregnering av læret. Lærpleien passer både til lærvesker, skinnlommebøker, skinnhansker og skinnbelter!

   
  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk
   
  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se