CHAT MED OSS

  Damehatter til pryd og behov

  Damehatter er stadig på moten. Når du ser vårt sortiment av kun de beste hattene til dame, kommer du til å oppdage at vi følger trenden, hva som enn rører seg av forskjellig hattepryd til det kvinnelige kjønn. Se alle produkter fra Stetson og MJM.


  damehatte, solhatte, huer og sommerhatte

  Her får du moteriktige hatter, luer, bøttehatter, stråhatter mm. som alltid kler kvinnen, uansett om hun skal være aktiv, skjerme for solen eller bare vil slappe av og se stilig ut samtidig.

  Du kan selvfølgelig alltid finne hatten i den størrelsen du trenger med våre anvisninger til hvordan hatten skal sitte på hodet, uansett om den er ment som gave til deg selv eller noen andre – og har vi ikke den du ønsker deg på lager, så finner vi nok en løsning.

  Blant de mange ulike hattetypene finner du skyggeluen som er godt egnet når man ligger på stranden for å få litt sol på kroppen, men fortsatt vil kunne nyte en god bok uten å få solen i øynene.

  Denne hatten er også godt egnet til den aktive typen som gjerne spiller tennis eller andre idretter som foregår seg utendørs.

  En bøttehatt i en flott farge er også å finne i sortimentet vårt. Dette er en modell som har hatt litt av en renessanse i nyere tid, og man kan se den på studenter, influencere, YouTubere og foregangspersoner i motebransjen.

  Gjennomgående for utvalget vårt er at alle hattene er laget av de beste materialene, slik at du er sikret høy kvalitet og lang levetid, sånn at du kan bruke en eller flere hatter fra oss etter hvert som trendene skifter og kommer tilbake – på den måten står du alltid parat!

  Om du følger moten eller bare ønsker en praktisk hatt av et bestemt slag, finner du den garantert her.

  Damehatter til sommeren

  Det perfekte tidspunktet for hatt er om sommeren, når man kan bruke en såkalt solhatt. En solhatt er på mange måter et annet uttrykk for bøttehatt, men hvem sier at man ikke også kan kalle en stråhatt eller en skyggelue for solhatt?

  Det er helt opp til deg, når du eier et utvalg av hattene våre. Ellers er det en god idé å sette flere av hattene våre på ønskelista til jul eller bursdag.

  Du kommer til å ligne en skjønnhet fra 1920-tallet med stråhatt når du rusler langs stranden og lar tankene vandre, og fine minner blir til når du har den ene hånda på hatten og setter den lett på skrå.

  Under solhatten sender du et flørtende blikk, som sier mer enn tusen ord, til din utkårede.
  Eller du kan bruke stråhatten eller skyggelua som vifte for å kjøle deg ned litt når det blir litt for varmt en dag og det ikke er nok bare å oppholde seg i skyggen.

  Legg sommerhatten på hattehylla i bilen når turen går til stranden, parken eller kanskje en utekonsert, slik at den alltid finnes klar til bruk.

  Hjemme opparbeider du deg et utvalg av sesongens hatter til dame hengende, slik at du alltid kan velge etter vær eller hva den skal brukes til.

  Du kommer aldri til å reise på sommerferie uten minst én av hattene våre med deg, enten om den sitter på hodet under reisen eller er pakket i bagasjen, slik at du kan skifte etter behov og formål.

  Damehatt til vinteren

  Været her til lands – og for dens saks skyld også i utlandet – byr ikke ubetinget på solskinn, og kanskje vil du dessuten feriere i kaldere deler av verden noen ganger, for eksempel for å kjøre ski.

  Ta det rolig – også til dette formålet kan vi hos Regovs hjelpe deg. Vi har strikkeluer som både varmer ørene og tar seg svært godt ut.

  Luenes flotte farger gjør at du kan ses på lang avstand, slik at man er sikker på at man vet at det kommer en stilbevisst kvinne i god tid: Hun er både opptatt av hvordan hun ser ut og hva som passer henne, men også hva som er praktisk og – ikke minst – å følge trendene.

  Strikkeluene er av god kvalitet og føles nesten hjemmestrikkede, bare at du ikke behøver å vente på at en besteforelder skal strikke den, fordi du kan få den fra oss raskere enn mormor rekker å få den ferdig.

  Finn damehatten du ønsker deg hos oss, enten du trenger den til et praktisk formål, eller du vil ta deg godt ut i tidens farger – eller rett og slett begge deler, for det får du nemlig i vårt hatteutvalg.

  Skulle man som mann ha lyst til å bruke en av hattene fra dette utvalget, er man selvsagt velkommen til det, eller du kan ta en titt i vårt sortiment av hatter til herre, som er like flotte og moderne som disse.

  Ellers er det en flott gave å gi din utkårede, for på den måten har du både en gave til henne når det er jul, eller hvis det dukker opp en anledning, som bursdag om sommeren.

  Samtidig trenger du heller ingen unnskyldning for å gi en hatt i gave, for den faller sannsynligvis i smak, enten den kun er for å pynte opp et antrekk, eller fordi man har en spesiell anledning å bruke den til.

  I vårt hatteutvalg til dame finnes det hatter som passer i både fasong og farge, om du vil ha den selv, ha flere hatter å velge mellom, eller om den er en gave.

  Kvaliteten og materialene hattene er laget av er alltid de beste, slik at du investerer i en hatt – eller flere – du kan bruk i mange år, til gagn og pryd.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se