CHAT MED OSS

  Trendy og flotte. Mobilvesker til gode priser. Vi har veldig mange modeller til dame inne. Hos Regovs finner du et stort utvalg mobilvesker i mange ulike design og farger. Hver mobilveske har noe spesielt. En ny mobilveske er også en veldig god idé som gave til jul, bursdag, valentidsdagen eller årsdagen.

  Dame mobilvesker: Les mer nedenfor

  Søkeresultat:

  Vis: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Flotte og praktiske mobilvesker

  Utover at mobilvesken kan brukes som mobilveske (som navnet tilsier), kan den benyttes som skulderveske eller en liten kveldsveske der du har plass til kort og kontanter. Det er helt opp til deg hva du ønsker å bruke den til. Vi har også et utvalg fine mobilvesker som er praktiske og har en liten størrelse, slik at det er akkurat plass til telefonen din. Disse er svært praktiske, dersom du ønsker å beskytte mobilen din, samtidig som den ikke skal være for stor. Fantasien er grenseløs – du bestiller varene, og vi leverer dem på døra di.

  iPhone-deksel fra Treats og Belsac

  De fleste mobilveskene er fra BelsacPia Ries eller Treats og er designet i kalveskinn. Et godt iPhone-deksel er ikke bare et deksel som beskytter mobilen din godt, men også et deksel som fungerer som et fint supplement til antrekket ditt, for eksempel når du er ute på byen eller på fest. Derfor har vi både et utvalg pene mobilvesker til dame, som har nydelige design med vakre detaljer, og et stort utvalg helt vanlige iPhone-deksler og mobilvesker til deg som foretrekker det klassiske og vanlige. Vi finnes for å gjøre kunder som deg glade, så kjøp ditt nye og praktiske iPhone-deksel i dag hos Regovs, så garanterer vi at det leveres hos deg veldig snart. Hvis du fremdeles ikke har tatt beslutningen om hvilken modell og farge mobilveska skal ha, så kan du starte jakten hos Regovs og kikke gjennom det store utvalget vårt.

  Mobilveske i alle nyanser

  Hver kunde som handler hos oss, har sin egen smak. Derfor har vi hos Regovs sørget for at vi har et stort og bredt utvalg mobilvesker, spesielt med tanke på design og farge. Vi har trendy vesker i fargene svart, brun og beige. Utover det finner du også vesker i den mer fargerike enden av skalaen, sånn som gule, røde og blå. Hvis du både liker det nøytrale og det mer fargesprakende, har vi et utvalg som kombinerer disse skalaendene, slik at det oppstår en flott kontrast. Denne kombinasjonen gjør at mobilveska både kan brukes i hverdagen og til festlige anledninger og turer på byen.  

  Ekstra plass til iPhonen din

  Regovs’ mobilvesker til dame er beregnet til de fleste mobilmerker, men de fleste trendy mobilvesker har plass til en iPhone, så hvis du eier en iPhone og er på utkikk etter en trendy og flott mobilveske til den, som beskytter den og er pen å se på samtidig, har du kommet til rett sted.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se


  Filter
  Farge:
  Materiale:
  Modell:
  Type:
  Mobiltype:
  Antall kort:
  Størrelse: