CHAT MED OSS

  Flotte regnponchoer og paraplyer til dame

  Trendy regnponchoer i mange ulike design fra Reisenthel, og paraplyer fra Smati og Reisenthel. I regn og sludd vil jeg ut med regnponchoen min! Det er heldigvis ingen sak når jeg har med ponchoen min fra Reisenthel. De fleste ponchoene kan pakkes sammen i lomma foran, slik at den er praktisk å ha med seg over alt.

  Regnponchoer og paraplyer til Dame: Les mer nedenfor

  Søkeresultat:

  Vis: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Husk regnponcho når du er på tur

  Når du er på tur, på loppemarked, på byen, på festival eller ute på reise er det en veldig god idé å ha regnponchoer og kanskje paraplyer med til hele familien – de kommer til å takke deg for at du har tenkt på å ta det med. Man kan også påpeke at det nordiske sommerværet, eller i det hele tatt det nordiske været, er av typen klima som alltid krever ekstra og praktisk yttertøy.

  Beskyt dine nærmeste mot regnet

  Kjøp en god regnponcho til deg selv og hele familien hos Regovs på nett i dag – det lønner seg! Kjøp en paraply – stort og flott utvalg av kvalitetsparaplyer og regnponchoer til gode priser.

  Regnponchoer og paraplyer

  Nå er høstværet over oss igjen og det kan bare bety én ting: regn. Noen liker regn og å bli våte i regnværet, men hvis du er en av dem som ikke er så begeistret og mest av alt ønsker å komme frem på jobb helt tørr, så har du kommet til rett sted. Hos oss finner du et stort utvalg regnponchoer og paraplyer som sikrer at du kommer tørr på jobb, eller hvor enn du er på vei.

  Hos Regovs.no finner du regnponchoer og paraplyer til dame fra følgende merker: VaudeReisenthelTrekmatesTatonka og Smati.

  Regnponcho med stil

  Hvem sier man ikke kan beskytte seg mot regnet med stil? Hos oss finner du et utvalg regnponchoer som både beskytter mot regnet og bestemt også er flotte og følger trendene. Du får dem i alle tenkelige farger og mønstre, så du kan bare sette i gang å velge. Du får dem i den klassiske fargen svart, men hvis du vil skille deg litt mer ut fra mengden, har vi også et utvalg i fargene rød, grønn, blå mm. Ponchoene fås i enkle farger og ulike design, sånn som prikker, ruter og blomster.

  De smarte regnponchoene er enkle å ta på, og definitivt også enkle å få av. Når regnet stopper, kan du ta av regnponchoen og være tørr, som om du ikke var ute i regnet i det hele tatt! Ikke nok med det, så kan de fleste pakkes sammen til en liten pose, slik at den får plass i lomma di når du ikke bruker den. Dermed er de enkle å ha med seg, for høstværet er jo uforutsigbart.

  Det regner med paraplyer - ny kvalitetsparaply

  I tillegg til regnponchoer har vi et utvalg paraplyer. Paraplyene fås i forskjellige størrelser og design. Forskjellen mellom regnponcho og paraply er at man med en paraply kan være flere om å dele den. Paraplyen er for deg som synes det er greiest å holde noe over deg for når du beskytter deg mot regnet. Paraplyen og regnponchoen gir den samme beskyttelsen mot regnet, så det er helt opp til deg hva du synes er den mest praktiske og komfortable løsningen. Paraplyene fås i alle mulige farger og design, hvilket gjør dem ekstra flotte. Det er jo fint å følge moten, samtidig som man skånes mot regnet. Finn din nye kvalitetsparaply her.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se


  Filter
  Farge:
  Materiale:
  Modell:
  Størrelse:
  Størrelse:
  Størrelse: