CHAT MED OSS

  Ryggsekker i skinn / lær til dame

  Er du ute etter en ny kvalitetsryggsekk i lær? Her finner du masse flotte modeller i kalveskinn til gode priser. Flere trendy og solide kvalitetsmerker er representert i sortimentet vårt. En skinnryggsekk kan både være en enkel modell og en kombimodell som kan brukes enten som skulderveske eller ryggsekk, alt ettersom hva som er mest praktisk for deg.

  Ryggsekke i skinn: Les mer nedenfor


  Søkeresultat:

  Vis: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Flotte ryggsekker i lær/skinn

  En ryggsekk i skinn er et godt alternativ til den klassiske skuldervesken, i tillegg til at mange av dem er svært romslige. På den måten har du god plass til alle tingene dine i den, enten du er på reise, en tur på byen eller bare on the road.

  Gjør hverdagen enklere med en ryggsekk i skinn

  Det er ikke hver dag du har lyst til å gå rundt med håndveske, og spesielt ikke de dagene du er på farten. Derfor har vi valgt å selge kvalitetssekker til dame – for å gjøre hverdagen enklere. Sekkene er enkle å håndtere – det eneste du trenger å gjøre er å putte ting i den og ta den på ryggen. Vi har et stort utvalg skinnsekker du kan velge blant. Alle sekkene har sin funksjon. Det eneste du må gjøre er å se gjennom siden og finne den sekken som passer best til deg og ditt bruk, så sørger vi for at den leveres til deg.

  Kvalitetssekk med garanti

  Alle våre ryggsekker er laget i høyeste kvalitet, i tillegg til at de er av lær/skinn. Vi har et stort utvalg ryggsekker til dame fra merkene The MontePia RiesRegovsBelsacTreatsMontana mm. Alle disse merkene er de blant de beste produsentene av skinnvesker, og derfor kan vi garantere deg at når du kjøper din ryggsekk til dame vil det være den fineste du kan få.

  Finn fargen som passer deg best

  Ryggsekkene fås i alle mulige farger, som du kan velge mellom. Dersom du foretrekker det mer klassiske og stilrene, har vi svarte skinnsekker til deg. Hvis du ønsker deg noe litt annerledes kan vi tilby fargene kamel, rød og sand. Du kan også velge blant sekker som kombinerer to forskjellige farger, f.eks. har vi sekker med fargene rød og svart. Som nevnt, er utvalget stort, og det gjør at du har mye å velge blant når du skal handle på nettet. Alle liker ikke det samme, og derfor er det viktig for oss å tilby ryggsekker i høy kvalitet til enhver smak!

  De samme produktene i vår danske nettbutikk:  Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se


  Filter
  Farge:
  Materiale:
  Modell:
  Type:
  Størrelse: