CHAT MED OSS

  Familievirksomheten Fabrizio har vært i business i over 360 år

  I løpet av flere århundrer har vi gått fra å være tauprodusenten, som ble grunnlagt av Christian Sieber i Reichenberg i Böhmen i 1652, til å bli en av de viktigste veskeprodusentene i Europa i dag. Selv om tilholdsstedet i mellomtiden er flyttet til Bad Reichenhall i Bayern, har det tidligere produksjonsområdet med over 500 ansatte stort sett outsourcet produksjonen sin til Kina. Det er fremdeles familien som eier selskapet, og nå er det 11. generasjon som driver bedriften. Sammen med 60 ansatte utvikler, administrerer og selger vi produktene våre sammen med våre partnere. De årlige salgene våre på cirka 5 000 000 vesker gjenspeiler den høye graden av forbrukernes tilfredshet med produktene.

   

  Når det kommer til å holde orden på pass, penger og andre verdisaker i utlandet, har Fabrizio svaret. Med en omfattende serie rumpetasker, pengevesker, magebelter og koffertlåser er Fabrizio det helt rette merket å ta med seg når man skal en tur til utlandet, eller bare er mye på farten. Kvalitetsmessig ligger produktene fra Fabrizio alltid på et veldig høyt nivå, fordi både materialene og produksjonen er med ...

  på å sikre at verdisakene dine alltid er best mulig tatt vare på. Se hele det store utvalget av pengevesker, magebelter, koffertlåser og rumpetasker med høy sikkerhet og flotte design under.

  Praktiske koffertreimer i flere farger fra Fabrizio

  En god koffertreim tjener til flere formål. Den kan være med på å sørge for at kofferten både lukkes skikkelig og forblir skikkelig lukket, samtidig som den kan bidra til å gjøre kofferten mer gjenkjennelig på rullebåndet på flyplassen. Kjøp din nye koffertrein med lås hos Regovs i dag.

  Kabinkofferter fra Fabrizio til gode priser

  En solid bestselger er Fabrizios nye kabinkoffert på 40 x 20 x 25 cm - 15 Liter. Kofferten passer perfekt som den lille kofferten på bagasjehylla når du flyr med Ryanair. Med en kabinettkoffert fra Fabrizio kan du utnytte all bagasjeplassen du er tildelt ombord på flyet.

  Gode Fabrizio rumpetasker

  Fabrizio har mange forskjellige rumpetasker i lammeskinn og nylon. Rumpetasker er helt perfekte til reise, tur og sommerens festivaler og konserter. Har du behov for en rumpetaske til en god pris, kan vi anbefale rumpetaskene fra Fabrizio i polyester - det er gode og solide vesker. Med en god rumpetaske fra Fabrizio er du klar til en dag i det fri eller på tur. 

  Ny passmappe/reisemappe til pass og flybilletter fra Fabrizio

  Det er fint å holde orden i reisedokumentene. Man har flybilletter, pass, kredittkort og penger som skal være med på reisen. Derfor er det praktisk å ha med en passmappe/reisemappe fra Fabrizio

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se