CHAT MED OSS
Kundeservice

    Figuretta RFID-safe Gull Cardprotector Lommebok - 4-6 Kort

    Figuretta RFID-safe Gull Cardprotector Lommebok - 4-6 Kort



    Figuretta lommebok

    Figuretta lommebok laget av kraftig aluminium. Cardprotector er smart, innovativ og enkel å bruke, lommeboken er designet for å gi kredittkortene dine utrolig god beskyttelse, da de ikke bøyer eller går i stykker, slik de ofte gjør i en vanlig lommebok eller lomme.

    Dine kredittkort, førerkort, medlemskort med mer legges i åpningen og presses på plass. Når et kort skal brukes trykker du bare på den svarte knappen nederst og vupti så finner du enkelt kortet ditt.

    Avhengig av tykkelsen på kortene og om de er preget eller ikke (på f.eks. Dankort og Visa-kort er navn og kortnummer fysisk uthevet) kan det være inntil 6 kort i holderen: - med preging maks. 4 kort og uten preging maks. 6 kort.

    Kortene kommer ut av Figuretta Cardprotector, som en vifte og på den måten er det veldig enkelt å ta ut et ønsket kort. Når kortet skal på plass igjen, settes det bare tilbake og alle kortene trykkes på plass.

    Utvendig

    • Farge: Gull

    • Dimensjoner: 10,5 X 6,3 X 0,8 cm (H X B X D)
    • RFID-safe - beskytter mot kontaktløs betaling / identitetstyveri

    Innsiden

    • Maks: 6 kort (4 med preging)

    Mer informasjon

    • Vekt: 50 g
    • Materiale: Aluminium
    • Design: Figuretta
    Figuretta utfører lommebokene sine i høy kvalitet, og er produsert i deilige og kvalitetsbevisste materialer. Cardprotector Miniwallet og Largewallet er sikre lommebøker laget med et aluminiumsdeksel, som alltid har vært brukt i Figurettas originale lommebøker. Målet til Figuretta er å gi kundene et kvalitetsprodukt som er nøye testet før levering. Figuretta-lommebøker er RFID-sikre.