CHAT MED OSS

  Finn din nye fritids- eller treningsbag her.

  Enten du mangler en bag til helgeturen eller bare til treningsbruk, så har vi den. Velg mellom vanlige bager og reisebager med hjul som er enkle å transportere. Reisenthel allrounder-bagen kan også fint brukes som treningsbag, da den er en solid bag til en god pris.

  Treningsbager: Les mer nedenfor

  Søkeresultat:

  Vis: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Massevis av bager

  Trenger du en bag til reise kan vi anbefale bagen fra Travelite med hjul, som gjør det lett å ta seg rundt på flyplasser mm. De mindre bagene fra Davidts er trendy og godt egnet som reisevesker, da de har en fin størrelse som håndbagasje til flykabinen. Finn din nye bag i dag og kjøp den på nett hos Regovs.no.

  Mangler en bag til trening

  Mangler du en bag som skal brukes til trening eller idrett, har du kommet til rett sted. Hos Regovs har vi et stort utvalg flotte og praktiske treningsbager. Bagene kan også brukes til korte turer, sånn som helgeturer, når du ikke har behov for så mye bagasje. Når du handler hos oss, sikrer vi deg at det du bestiller er laget i beste kvalitet. Hos Regovs har vi et stort utvalg bager du kan velge blant. Og nettopp på grunn av utvalget, gjør vi det det enklere for deg å finne akkurat den bagen som passer perfekt til deg.

  Bager i alle regnbuens farger

  Vårt store utvalg flotte bager kommer i en mengde forskjellige farger, sånn som gul, blå, svart, grå og mange flere. Ikke nok med det, så kan du få de trendy bagene i ulike design. Hvis du ikke er glad i alt for mye pynt og mønstre på trenings- eller reisebagen din, så har vi også et utvalg helt svarte bager, som ikke har noe særlig pynt, i tillegg til å være veldig enkelt oppbygd. Hvis du derimot setter pris på farger og mønstre, har vi også et utvalg bager til deg. Vi har bager i både lyse, mørke og skrikende farger. I tillegg har vi bager med for eksempel rutete eller prikkete mønster.

  Bag også til trening og helgeturer

  Bagene kan du velge å bruke når du skal på treningssenteret, eller når du har gym på skolen. Utover det kan de også brukes på helgetur, der du kun har behov for en liten veske til tingene dine. Ellers er bagene godt egnet som strandvesker om sommeren når det er varmt. Det er mange gode ideer til hvordan man kan få godt utbytte av bagene, disse er kun noen eksempler. Det er ingen grenser for hvordan og til hva du kan bruke dem. Det er bare å sette seg ned og finne en du liker. Du er kun ett klikk unna å motta en superflott bag

  De samme produktene i vår danske nettbutikk Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se


  Filter
  Farge:
  Materiale:
  Modell:
  Størrelse: