CHAT MED OSS

  Behagelige kvalitetstelt til familie, reise og telt til 1-4 personer

  Her finner du behagelige og lette telt i høy kvalitet. Regovs har valgt ut attraktive telt til kanoturer, fotturer, reiser og turer i det fri. Felles for alle teltene er at de har høy kvalitet og plass til bagasje mm. Teltene er enkle å sette opp, og du kan finne mye bilder og instruksjonsvideoer under de forskjellige teltene.

  Telt: Les mer nedenfor 

  Du finner telt til 1 person, telt til 2 personer, telt til 3 personer og telt til 4 personer.

  Lette telt til fottur, pilegrimsreise og kanoturer

  Komforten er viktig når du er på fottur, pilegrimsvandring og kanotur. Det er viktig at teltet ditt veier lite og tar lite plass, samtidig som det gir de beste forholdene når du camper. Det er vesentlig at det er plass til bagasje, fottøy og annet utstyr. De teltene du finner her på siden er valgt ut til formål som fottur, pilegrimsreise, reiser, kanoturer mm.

  Telt som tåler storm, vind og vær

  Teltene er laget slik at de tåler storm og uvær. Du kan krype i ly og slippe unna regn og vind, slik at du er klar for en ny dag på tur.

  Godt familietelt til 4 personer 

  Har du behov for et godt familietelt, vil vi anbefale Vaude Campo Grande XT 4P, som er et familietelt med god plass, to innganger, tørkesnor og plass til matlaging. Teltet tar lite plass når det er pakket sammen og veier under 5 kg. Behagelig familietelt som kan anbefales til kanoturer og camping mm.

  Regovs har både små og store telt fra VaudeTatonka og Outwell.

  Komfortable og store telt til familie og familiecamping.

  Regovs har store og komfortable telt med plass til alt, slik at det ikke blir for trangt å være på camping eller familieleir med foreldre og barn. En eller flere soveavdelinger med god plass til bagasje, liggeunderlag og soveposer er en praktisk ting. Et godt oppholdsrom med plass til en dagligdags ting som matlaging, i tillegg til at flere kan sitte og spise ved middagsbordet.

  Et godt telt er nødvendig når du skal på sommerleir eller festival.

  Et godt telt som kan brukes igjen og igjen er å anbefale når du skal på sommerleir eller festival. Det er fornuftig for både miljø og lommebok. Regovs anbefaler alltid at du tenker over størrelsen på teltet, slik at det passer til ditt behov. Husk at det alltid skal være plass til underlag og at bagasje skal kunne ligge tørt. I tillegg må man regne med at vått tøy skal kunne henges til lufting, slik at det ikke begynner å lukte.

  Vi anbefaler generelt å bruke store telt til leir og festivaler, fordi det ofte er viktig og veldig hyggelig å ha plass til venner og gjester, spesielt på regnværsdager. Det kan ofte godt lønne seg å gå sammen flere og investere i et større telt til den typen anledninger. 

  Lett og enkelt til fisketur, jakt og fottur

  Et godt, lett tunneltelt til 1 eller 2 personer er ideelt når du skal på fottur i de svenske fjellene, eller på jakt- og fisketur. 

  Forestill deg at du er på fisketur og ankommer en av de beste fiskesjøene i landet. Først setter du opp det nye teltet ditt. I teltet gjør du alt klart med liggeunderlag og sovepose. Du plasserer bagasje og spiseutstyr i teltet, der det skal være. Kanskje skal du samle inn litt brensel til et leirbål, slik at du kan lage mat og holde varmen. Når leiren er helt etablert med telt, bål og tørkesnor, er det tid for en kopp kaffe og kanskje et lite kakestykke. Nå som alt er på plass, er du klar til å gå i gang med å fiske abbor, gjedde og annet i innsjøen. Det kan være at du skal fiske en dag eller to. Det er enkelt å flytte denne leirplassen, fordi det er enkelt å etablere og flytte en leir med alt som hører til med det rette utstyret.    

  Telt til 1, 2, 3, 4 og flere personer 

  Regovs ønsker å tilby så mange forskjellige teltstørrelser som mulig, slik at du enkelt finner akkurat det teltet som passer best til deg.

  Vi har telt som passer til 1 person - der du bare er deg selv på vei ut i det blå. Du finner også de store familieteltene/leirteltene som kan huse mange personer. I tillegg finner du telt til 2 personer, 3 personer og telt til 4 personer.

  Tunneltelt

  Er det mest populære teltet på markedet. Det består som regel av flere buer som går fra den ene siden av teltet, til den andre. Tunneltelt er svært enkle å sette opp og kan stå uten plugger i stille vær. Tunneltelt anbefales til veldig mange campingformål, da de finnes i veldig mange forskjellige størrelser. Du finner tunneltelt i størrelser som passer til alt fra én person og opp til mange personer.  

  En fordel med tunneltelt er at de ofte tar liten plass og veier ganske lite sammenlignet med den plassen som er til rådighet pr. person.

  Kuppeltelt

  Et kuppeltelt består også av stenger som går fra den ene siden av teltet, til den andre. Forskjellen fra tunnelteltet er at stengene som regel krysser hverandre på midten, hvilket gjør det mer solid, i tillegg til at kuppelteltet blir svært robust overfor vind og vær. Kuppelteltet tar lite plass og veier lite i forhold til plassen som er til rådighet pr. person. De kan være litt vanskeligere å sette opp sammenlignet med tunneltelt, da det er flere teltstenger som krysser hverandre.  

  Spisstelt 

  Et spisstelt er i samme teltkategori som tipier og lavoer, som typisk kun har et stort rom, hvilket er åpenbart å bruke på leir og når man er mange på tur sammen. Til et spisstelt brukes like teltstenger og ikke buer. Spisstelt tar mer plass og er som regel en del tyngre og vil ofte kreve flere personer under montering. Det kan allikevel være en stor fordel å ha mye plass i et spisstelt til mange mennesker. 

   

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se