CHAT MED OSS

  Kjøp en praktisk termoflaske/termokanne til reise og fritid

  Regovs har alt som trengs til friluftsmannen eller -kvinnen, når de for eksempel er på korte eller lengre turer ute i naturen. Friluftsmennesket kan finne en termokanne eller termoflaske fra Stanley som er uunnværlig, fordi varmt vann, kakao, te, kaffe osv. så å si er en nødvendighet på både korte og lengre turer.

  Termoflasker og termokopper: Les mer nedenfor

  Termoflasker og Termokopper

  Søkeresultat:

  Vis: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Kvalitets termoflasker, termokopper, termokanner og glass

  En termokanne fra Stanley er uunnværlig og er av høy kvalitet, da det er nødvendig for at en termokanne/termoflaske skal holde på varmen.

  På Regovs.no finner du termoflasker, termokanner og termokopper fra merkene: StanleyThermos og Lifeventure.

  Ekstra komfort på turen med varm suppe eller nudler i en termokopp

  Det er ingenting som når man åpner termokanna eller -flasken og heller den varme væsken over i en termokopp over nudlene eller suppen sin. Kaffen i termokoppen er fremdeles for varm til å kunne drikkes, så man smaker litt på den varme tomatsuppen for å se om den også er for varm – man kjenner tomatsuppen gli nedover halsen, mens man nå og da tar en liten slurk av kaffen. Det er da man setter pris på den gode termokanna og/eller termoflasken – setter pris på at den har så bra kvalitet.
  For å få enda mer ut av termokanna eller -flasken vil friluftlivsmennesket si at et termokopper er nesten uunnværlig, fordi det gjør at væsken kan holdes varm over enda lenger tid enn om man bruker en vanlig kopp.

  Stort utvalg og høy kvalitet på termoflasker fra Stanley.

  En termokopp av høy kvalitet er altså en nødvendighet. Nettopp derfor har vi et stort utvalg av dem, samt termokanner, termoflasker og til og med de smarte, knusesikre glassene, slik at turen din i naturen kan nytes i fulle drag. Å sitte og se på snøen eller ut over horisonten med en varm termokopp med te og bare nyte øyeblikket i sin helhet – man nyter utsikten og kjenner teen varme mens den glir ned gjennom halsen.

  Time-off med termokanner, termoflasker og termokopper.

  Jeg holder på å falle av sykkelen i ren fascinasjon. Ingen av oss sitter med telefonene våre. Om vi bare alltid var så gode til å være til stede i nuet. Jeg setter ned farten. Jeg vil få med meg alt sammen, hver eneste bit. Det er en familie, som er på piknik – var det en impulsiv idé eller en lenge planlagt utflukt? Jeg kan tydelig se at de nyter hverandres selskap på måten alle smiler nesten helt opp til ørene. Selv om været er litt kaldt på en sånn høstdag, virker det ikke som om det bekymrer dem, for de er godt forberedt. De har ikke bare tatt med seg en termokanne, men også en termokopp til hvert enkelt familiemedlem. Å koble helt av og bare nyte en varm kopp kaffe kan nesten fremstå som en saga blott i det senmoderne samfunnet, hvor vi ofte har det alt for travelt både i det fysiske liv og livet på telefonen.

  Hvordan kobler du og familien av? Om det er ute i naturen på fisketur, piknik eller camping eller en regnværsdag med brettspill, så er det verdt å vurdere om du ikke vil ha en termoflaske og termokopper som holder drikke varmt (eller evt. kaldt) lengst mulig, slik at du kan nyte avbrekket lengst mulig.

  Termokopp til bilen og jobben.

  Du sitter i bilen på vei til jobb. Denne halvtimen anser du enten som frirommet ditt eller som et trafikkaos du bare må gjennom. Det betyr at du enten må ha noe som holder deg våken eller en hel kopp tålmodighet, slik at du ikke ender opp med å være altfor stresset før dagen i det hele tatt har begynt ordentlig. For din egen helses skyld er det viktig at du ikke bare tar en time-off i feriene, men også i hverdagene. Dessuten er det jo hverdagene det er flest av - så det er jo da det er viktig at du er glad og avslappet. En måte å sette tempoet helt ned eller å bli klar for en ny dag på, er å ta med en kopp kaffe (eller te) i bilen, slik at du har noe å se frem til når du setter deg inn i den – på den måten har du noe som trekker fokuset ditt bort fra den uendelige og konstante trafikken. Det er viktig at du går til anskaffelse av en termokopp som passer i koppholderen i bilen, og her er en Thermos Termokopp 0.4 L et helt åpenbart valg. Termokoppen passer ikke bare i koppholderen, men holder også varmen i opp til 1.5 time.

  Senere samme dag ankommer du jobb. De små pusterommene, der du husker å trekke pusten ekstra dypt, bør også oppstå eller skapes på arbeidsplassen. Men hvis pusterommet ikke varer så lang tid som det tar deg å drikke en stor kopp kaffe eller te, kan det være en god idé å skaffe deg en Stanley ADV termokopp 0.47 L, slik at nytelsen kan vare litt lenger – helt opp til 1.5 time. Hvis du ikke har en jobb der du bare kan gå og hente kaffe fra kaffemaskinen (f.eks. håndverker), bør du ta med en Thermos Termoflaske work series 1.2 L, slik at du kan holde kaffen, teen eller kakaoen varm i opp til 24 timer. Selv om du nyter det praktiske arbeidet, er det også viktig for deg å ta pauser, ofte i flere omganger.

  Termoflaske til piknik.

  Etter opplevelsen med termoflasken kan du bare ikke vente med å fortelle barna at dere skal på piknik. Du gleder deg faktisk som et lite barn selv. Du har forberedt deg skikkelig godt – du har planlagt alt ned til minste detalj. Du har ikke bare bakt boller som skal være med, men du har også kokt hjemmelaget kakao som er helt over i familiens Stanley grønn Legendary Classic termoflaske. Når dere kommer frem til målet for utflukten har du et lite ess i ermet, som vil få barna til å bli helt fra seg av begeistring: du har kjøpt helt egne termokopper til dem.

   

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se 

   


  Filter
  Farge:
  Materiale:
  Størrelse: