CHAT MED OSS
Kundeservice

    Om godeste Claus Holm

    Røttene stikker dypt i den deilige, Syd-Fynske jorda, der Claus Holm er bosatt med kona si i Svendborg. Han elsker det fynske og begeistres av naturen, jorda og områdets rike utvalg småprodusenter, som beriker kjøkkenet med ferske råvarer.

    Ved endt kokkeutdannelse gikk startskuddet for et travelt og mangfoldig liv som smaksutvikler og profesjonell kokk. Siden har han mange års erfaring fra restaurantbransjen, både som selvstendig og som ansatt i inn- og utland, som foredragsholder, forfatter, kokk på Go’ ...

    Morgen Danmark og hver ettermiddag på TV2s program Go’appetit.

    Utover det er Claus Holm en viktig del av COOPs prosjekt, ‘Sammen om bedre mat’, som søker å bygge bro mellom produsenter og forbrukere med det formål å gjøre selve smaken mer tilgjengelig. Den siste tiden har han også stått bak lanseringen av den flotte kjøkkenserien HOLM.

    Claus Holm har alltid jobbet med mat, og roen og gleden han finner i å arbeide med ferske råvarer, oppskrifter, godt kjøkkenutstyr og smaksutvikling i kjøkkenet sitt gir ham daglig bekreftelse på at han er på rett sted: Jeg er kokk, smaksutvikler og foredragsholder – og et menneske med en trang til å gjøre forskjell. I kjøkkenet mitt er alt mulig.