CHAT MED OSS

  Kleskurv Populær og Lett med 2 rom - 102 L

  Kleskurv Populær og Lett med 2 rom - 102 L
  •  269,00 kr

  Velg antall:
       På lager Mengde på eget lager: +7
  Varenummer: 906622

  • Beskrivelse

  Kleskurv med 2 rom / 2 oppdelt. Lett kleskurv / oppbevaringskurv med fin aluminiumsramme

  Lei av rot?
  Få kontroll på klesvask, leker eller strikketøy
  Hendig, stilig og lett

  Fin dobbel kleskurv i sort med aluminiumsramme, kan hjelpe deg å skille f.eks. hvitt og farget – eller i sengetøy og håndklær – kun fantasien setter grenser. Med dobbel kleskurv slipper du å sortere alt tøyet på en gang – for det gjøres etter hvert som klærne blir skitne.

  I tillegg til klesvask kan kurven også brukes som oppbevaringskurv til leker, strikketøy, garn, diverse ting og etuier så det er lettere å holde orden. Alt i alt en fin, lett og veldig hendig kleskurv.

  Utvendig

  • Farge: Svart
  • Mål: 62 X 32 X 52 cm. (BXDXH)
  • 2 pustende lukkinger på toppen
  • Dobbel design kleskurv 
  • 2 håndtak, for enkel transport
  • Forsterket og stabil base
  • Aluminiumsramme øverst

  Innsiden

  • Volum: 102 L (51 L i hvert rom)
  • 4 karbonfiberstag (1 i hvert hjørne)

  Mer informasjon

  • Vekt: 735 g
  • Tåler å bli våt og fuktig
  • Materiale: Rustfritt aluminium og sterk polyester
  • Merke og design: Regovs
  • NB! Kjøkkenhåndklær vist på bildet er ikke inkludert i kurven


  Bli kvitt tøyet med en ny kleskurv 

  Det er igjen på tide å strekke seg etter kleskurven, for klær må vaskes.
  Årsaken kan være at en topp av den registrerte kurven har kommet over sin øvre grense i kanten, slik at tøyet nå faller på gulvet ved siden av hvis du legger mer på/i kurven - selv om du har trykket på klærne. sammen.

  Eller kanskje tøyet har begynt å lukte fra den store kleskurven, hvor det gjør vondt i ryggen å bøye seg ned og fiske ut tøyet når du leter etter et spesifikt klesplagg å vaske, eller det hele renner ut i én stor haug fra kleskurven når du snur den opp ned.

  Etter dette skjer den evige oppgaven med å sortere klærne etter farge, eller det må legges i mindre hauger etter stoffmateriale, begge deler eller mer, siden du nettopp har kastet alt tøyet i den gamle kleskurven i samme haug.

  Uansett årsak til vask av klær og størrelsen på din brukte kleskurv, er det ikke en oppgave du ser frem til å måtte ta fatt på.

  Generelt sett er det sjelden å gjøre klesvask en morsom oppgave, men med en ny kleskurv fra Regovs blir det et mer overkommelig og overkommelig arbeid enn det har vært så langt!

  kleskurven deler seg på en praktisk måte

  Med denne sterke og stilige kleskurven slipper du de vanlige problemene med å ikke ha nok plass i en kleskurv som er for liten til tøyet, men klærne glemmes heller ikke i stor porsjon her, da denne praktiske kleskurven akkurat har riktig størrelse for en betydelig mengde vask.

  Noe av det mest raffinerte med denne kleskurven er imidlertid at den er delt inn i to rom, som du selv kan bestemme hvordan du skal bruke.

  På denne måten kan du sortere etter farge, tekstil, stoff, materiale eller noe helt annet du foretrekker å dele opp tøyet etter når du skal vaske. Kanskje det er på tide at du introduserer mer fordelaktige måter å sortere tøyet på, da en slik lett kleskurv her inviterer deg til det!

  Bruker du enda flere av disse kleskurvene har du også muligheten til å kunne sortere enda flere, enten det er klær, sengetøy, håndklær eller noe helt annet.

  Denne kleskurven kan holde mye vekt i innholdet, slik at du kan fylle den tungt, til randen eller med toppen på i de to rommene, avhengig av hvordan du velger å gjøre det selv.
  Det er også mulighet for å lukke toppen slik at tøyet holder seg på plass dersom du skal frakte tøyet over både korte avstander fra rom til rom eller lengre turer fra hus til hus, slik at du ikke mister tøyet på veien , men så det er fortsatt en mulighet til å la tøyet puste.

  De to håndtakene gjør denne kleskurven med 2 rom enda enklere å bære rundt på, slik at du har mindre å flytte rundt på og trenger å mase mindre med tøyet.

  Kleskurven kan brukes mange steder og har mange funksjoner

  Selv om dette i utgangspunktet er en kleskurv med 2 rom, hvis hovedfunksjon er å fylles med tøy, er det helt opp til deg hvordan du velger å bruke den.

  Du kan tross alt velge å bruke denne oppdelte kleskurven som en beholder du har forskjellig utstyr i, som kan være alt fra til bruk på syrommet til når du skal ha oversikt over noen kluter ute på verkstedet.

  Dette er også en billig kleskurv , noe som gjør den praktisk for den prisbevisste kjøperen, som heller ikke har mye plass å gjøre godt med hjemme.

  Derfor passer den til alt fra små studentboliger til de helt store villaene, hvor du kanskje har flere vaskerom å gjøre godt med.

  Er det flere under samme tak som skal dele vasketøy, er en praktisk kleskurv som denne også en smart enhet å bruke når man også vil dele opp tøyet etter hvem som skal vaske og på den måten bruke skille de respektive rommene for de gitte personene. På den måten får du heller ikke blandet tøyet.

  Da er du lei av stinkende tøy som enten hoper seg opp for fort eller aldri blir vasket, deretter må du sortere det i flere mindre hauger og vaske det over flere omganger, så er det bare å investere i kleskurven vår her, som har riktig størrelse for alt fra enslige til hele familier som ønsker å få vasket tøy etter en perfekt belastning uten å måtte dele tøyet først.

  Det har aldri vært enklere å ta en vaskerunde når du har tøyet fordelt i vår kleskurv med 2 rom, som du – som nevnt – også kan bruke til oppbevaring av mange forskjellige ting, derfor er det ikke krav om at denne kurven skal være plassert på vaskerommet.

  Å vaske tøy er kanskje ikke akkurat gøy, men med denne kleskurven er det ganske nærme!