CHAT MED OSS

  Lommebøker, kortholdere og skinnlommebøker til menn

  Flotte og solide kvalitetslommebøker, pengepunger og kortholdere mm. Gode priser på design fra Montana, Inter Leather, Pia Ries, Secrid, Belsac og Bruuns. Velg blant lommebøker i mange forskjellige farger og materialer. En god lommebok, pengepung eller kortholder er en perfekt gaveidé, eller et godt kjøp, dersom du har behov for ny lommebok.

  Lommebøker til menn: Les mer nedenfor

  Lommebøker, kortholdere og skinnlommebøker til menn

  Flotte og solide kvalitetslommebøker, pengepunger og kortholdere mm. Gode priser på design fra Montana, Inter Leather, Pia Ries, Secrid, Belsac og Bruuns. Velg blant lommebøker i mange forskjellige farger og materialer. En god lommebok, pengepung eller kortholder er en perfekt gaveidé, eller et godt kjøp, dersom du har behov for ny lommebok.

  Lommebøker, kortholdere og skinnlommebøker

  Hva kjennetegner en god lommebok? At den er godt lagt opp etter det den skal brukes til! Er det en på byen-lommbok? Eller er den til hverdagsbruk? En på byen-lommebok må som regel være liten og praktisk og kunne inneholde få kort og sedler – til dette formålet er lommebøkene våre til sedler og aluminiumslommebøkene svært populære. I en hverdagslommebok må det være plass til en del kort, sedler og mynter, og til slik bruk er skinnlommebøkene med to eller tre fløyer veldig populære. Vi tilbyr også en god gammeldags pengepung mm. God fornøyelse med å kjøpe den nye lommeboka di på nett i dag hos Regovs.no.

  På Regovs.no finner du lommebøker til menn fra følgende merker: MontanaThe MonteAxelsen & sønPia RiesBelsac og Bruuns.

  Punger, kortholdere og lommebok til menn i skinn

  En av de mest populære lommebøkene til menn er Belsacs store seddelmappe med rød eller grå stripe. Lommeboken har plass til kort, sedler og mynter, samtidig som den er svært hendig og passer i de fleste lommer. Regovs har et sortiment på over 160 forskjellige lommebøker i skinn til menn, hvilket betyr at det er svært sannsynlig at vi har akkurat den lommeboka du ønsker deg. Kortholderne fra Secrid er de mest populære du finner på markedet i Danmark akkurat nå. Kortholderne er utstyrt med en spesiell teknologi som gjør at kortene kommer ut av holderen, forskjøvet fra hverandre, med kun et lett trykk på en knapp – det er lurt! En god lommebok til herre er også en av de mest populære gavene og gaveønskene til både bursdag og jul.

  Velg ny lommebok eller kortholder 

  Det finnes svært mange forskjellige kortholdere og lommebøker. Noen er i skinn og andre i esker trukket i skinn og noen i rent metall. Noen av kortholderne kan bare inneholde betalingskort, mens andre fungerer som små lommebøker med seddel og myntrom. Noen av de best tyverisikrede kortholderne og lommebøkene er fra Secrid og Pacsafe. Når du har behov for en ny lommebok eller kortholder er Regovs rett sted å lete. Takket være det store utvalget finner du lett den lommeboken eller kortholderen som passer deg best.

  Unngå identitetstyveri og hackere med RFID/NFC-sikkerhet i din nye lommebok eller kortholder

  Man kan unngå avanserte identitetstyverier ved å ha RFID/NFC-beskyttelse i kortholderen eller lommeboken sin.

  RFID (Radio Frequency Identification)-/NFC (Near Field Communication)-kort er ikke sikre i en vanlig kortholder eller lommebok. Disse kortene har en chip og antenne til trådløs kommunikasjon, og hackere blir stadig flinkere til å fange opp opplysningene våre.

  RFID- og NFC-kort benyttes til de nyeste kredittkortene, reisekortene og adgangskortene. Disse kortene kan scannes, kopieres og velges ut på mange meters avstand, helt uten at man oppdager det. Tyven kan på den måten stjele kortopplysningene dine til misbruk på internett, og DU oppdager det altfor sent.

  Secrid, Pia Ries, Bruuns og Pacsafe, samt mange andre kortholdere/lommebøker forhandles av Regovs.no og har den beskyttelsen som skal til, fordi RFID-/NFC-beskyttelsen virker som en brannmur i lommeboka og avviser eventuelle hackerangrep.

  Trådløs betaling og annen bruk av kort der man tæpper det på en terminal er kommet for å bli. Det letter jo veldig mye i hverdagen vår, men da må man også innstille seg på å beskytte seg mot skruppelløse tyver.

  Pacsafe Design lommebøker

  Lommebøker, vesker, passbeskyttelse, ryggsekklåser, kamerareimer, rumpetasker og mye annet. Pacsafe har et stort utvalg av alt du trenger både til hverdag og reise. Pacsafes produkter har, utover RFID-beskyttelse, innebygd stålwire, slik at det er umulig å skjære opp produktene.

  Man kan godt si at Pacsafe er sikkerhetsspesialister – det vil bli for omfattende å beskrive alle de forskjellige sikkerhetsforanstaltningene deres her – men du finner dem i de enkelte produktbeskrivelsene hos Regovs.no.

  Alle lommebøkene deres er lagd i en slitesterk og vannavstøtende nylonkvalitet som kan tørkes.

  Pia Ries’ designlommebøker

  Pia Ries’ design er kjent for sine klassiske herrelommebøker, men også de muntre, tropiske designlommebøkene. Ikke bare er de estetisk tilfredsstillende for øyet, men de har også den nødvendige RFID-beskyttelsen.

  Pia Ries er dansk design av beste kvalitet. De er håndsydde av fineste italienske kalveskinn, designet og kvaliteten på hver eneste lommebok er testet og gjennomprøvd. Vi i Regovs.no er svært stolte av at vi har dette merket blant våre lommebøker.

  Kortholdere/cardprotector fra the Monte og Figuretta er RFID-sikre.

  At en lommebok, veske eller kortholder er RFID-sikker betyr at så lenge kortet er i lommeboken eller kortholderen, kan det ikke scannes for opplysninger av uvedkommende med scannere i nærheten. Dette kan være en fordel i byen, eller andre steder der folk er tett sammen og man ikke har oversikt over alt som foregår. 

  Industrielt design og mote samles til uunnværlige kortholdere i lommestørrelse fra The Monte og Figuretta

  I mange år var kontanter vår primære betalingsmetode. Da betalingskortet dukket opp som betalingsalternativ ble det behov for en utskiftning av den tradisjonelle måten å oppbevare betalingsmidler på. Den nye æraen av teknologi krever en ny type lommebok. En lommebok som ikke bare kunne beskytte kortene og pengene dine, men også privatlivet ditt. Med kortholdere fra The Monte og Figuretta produsert i Sverige og Nederland med stort fokus på kvalitet, mennesker og miljøet, kan en bedre og enklere verden nå starte i lomma di.

  Slutt på bøyde eller ødelagte kort

  Når plastikkort oppbevares i en tradisjonell lommebok i baklomma er det stor risiko for at de bøyes eller rett og slett går i stykker. Med en kortholder fra The Monte eller Figuretta med RFID-sikker aluminiumskjerne blir ikke kortene dine bare beskyttet mot å bli ødelagte, men også mot å avleses av uvedkommende. Dessuten er kortholderne fra The Monte og Figuretta alltid så små at de passer i enhver lomme.

  Hvordan kan jeg være sikker på at jeg har kjøp en original kortholder fra The Monte eller Figuretta?

  The Monte og Figuretta har inspirert mange virksomheter siden kortholderne deres ble lansert. Det kan være vanskelig å vite om man er i besittelse av et originalt produkt. Vi hos Regovs garanterer for ektheten ved kjøpet ditt og at du alltid får levert originale produkter.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se