CHAT MED OSS

  Gode mobilvesker i skinn til menn

  Hos Regovs finner du et godt utvalg av forskjellige mobilvesker som både er for deg som er opptatt av det enkle, men også til deg som ønsker deg en mobilveske med mange funksjoner. Mobilvesken til menn fås i både okse- og kalveskinn. Vesken er praktisk å ha i hånden, men dersom du heller vil feste den til beltet, har du også mulighet til det.

  Mobilvesker til menn: Les mer nedenfor

  Søkeresultat:

  Vis: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Kvalitetsvesker fra Axelsen & Sön

  Mobilveske til herre kan du få fra kjente merker som Montana og Inter Leather. Leonhard Heyden er et tysk firma som er kjent over nesten hele verden. De har noen av de beste mobilveskene til deg. Inter Leather er et gammelt dansk firma som er opptatte av å lage de beste kvalitetsveskene til deg i skinn. De er i dag en av Nord-Europas største produsenter av kvalitetsvarer innenfor veskekategorien. 

  Du finner også mobilvesker og mobildeksler til herre fra merkene: Pia Ries og Axelsen & Sön.

  Fine farger

  De flotte mobilveskene kan du få i fargene svart og brun. En svart mobilveske er for deg som helst vil ha det så enkelt som mulig. Den svarte kvalitetsvesken passer til alt, takket være den flotte fargen. Brun er en annen flott farge til veska. En brun veske er for deg som ønsker noe litt utenom det vanlige.

  Topp beskyttelse

  Vi er opptatte av at du skal få det beste ut av handelen. Derfor er det også viktig for oss at mobilen din får best mulig beskyttelse i våre flotte mobilvesker til herre. Veskene er laget for å beskytte mobilen din, enten du er på farten eller hjemme. Uansett hvor du befinner deg, vil mobilen din alltid være i sikkerhet i disse trendy mobilveskene til herre.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se


  Filter
  Farge:
  Materiale:
  Type:
  Mobiltype:
  Antall kort: