CHAT MED OSS

  Behagelige regnponchoer og paraplyer til menn.

  Alle paraplyer og regnponchoer til menn er i høy kvalitet og enkle å ta med på farten, slik at du har dem for hånden når det plutselig begynner å regne.

  Regnponchoer og paraplyer til menn: Les mer nedenfor


  Søkeresultat:

  Vis: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Kvalitetsregnponcho og -paraplyer til herre fra Reisenthel

  Unisex Reisenthel regnponcho eller paraplyer i fine farger og unike design. Når regnet plutselig siler ned og man skal ut er det godt å være forberedt! Derfor er det en god idé å ha regnponcho fra Reisenthel med seg i bilen eller vesken. Vi har dessuten et godt utvalg av både disse og paraplyer til menn – se f.eks. modellene fra Reisenthel som kan pakkes sammen i en lomme etter bruk.

  Regnponcho og paraplyer til herre - ny paraply

  Regnponchoene passer de fleste, f.eks. er den svarte ponchoen spesielt godt egnet til turer både for gutter og menn. En regnponcho eller en paraply er enkel å ha med og lett å ta på for de fleste. Kjøp regnponcho og paraplyer på nett allerede i dag hos Regovs.

  Sammenleggbare paraplyer til herre

  Er du lei av å bli våt når det regner (også når det kommer en uventet skur)? Da er en sammenleggbar paraply noe for deg. Du kan fint ha den liggende i hanskerommet i bilen eller veska, da den tar veldig lite plass. Når regnet stopper kan du enkelt pakke paraplyen sammen igjen. Forberedelse gjør deg til en mester (i å komme tørr på jobb, skolen eller på byen).

  God kvalitet på herreparaplyer og paraplyer er en dyd for oss hos Regovs.

  Vi vet godt at høy kvalitet er helt nødvendig, særlig når der er snakk om paraplyer. Det er viktig at de tåler vind og vær når man har behov for dem. Derfor samarbeider Regovs med franske Smati, som siden 1995 har jobbet med å spesialisere seg på utvikling av paraplyer, og etter hvert er blitt et anerkjent merke i hele Europa.

  Hos Regovs.no finner du regnponcho til menn fra merkene: ReisenthelTrekmates og Tatonka.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se
  Filter
  Farge:
  Materiale:
  Modell:
  Størrelse:
  Størrelse:
  Størrelse: