CHAT MED OSS

  Flotte herrehansker og skinnhansker i høy kvalitet fra Belsac og Handskekompagniet.

  Når det er kaldt ute, finnes det ikke noe bedre enn et par gode skinnhansker med godt og lunt fôr.

  Hos Regovs.no finner du skinnhansker og lærhansker til herre fra merkene Handskekompagniet og Belsac.

  Skinnhansker til menn: Les mer nedenfor

  Flotte og lune hansker til herre

  Hvordan finner man den rette hanskestørrelsen? Til det har vi laget denne guiden: Størrelsesguide til hansker.

  Gå høst og vinter velkledd i møte med nye hansker

  Det er en god idé at hanskene er litt stramme over hånden når de er nye, for da kommer de til å sitte perfekt etter en liten stund. Du er nok klar over at et bilratt kan være svært kaldt vinterstid, og derfor er det en god idé å ha et par gode skinnhansker liggende i hanskerommet – det sier seg jo selv.

  Hansker og skinnhansker til herre

  Kjøp flotte skinnhansker, vinterhansker og lærhansker til herre på nett hos Regovs.no i dag. Skinn- eller vinterhansker er dessuten en god gaveidé til en du er glad i.

  Skinnhansker til deg selv eller en du er glad i

  Kjøp de nye, stilfulle skinnhanskene dine fra oss på Regovs.no i dag! Et par hansker til herre er også en god gaveidé til en du er glad i. Hvorfor ikke overraske far på farsdag med et par flotte, nye hansker? Eller du kan overraske mannen din med elegante og varme skinnhansker på bursdagen hans? Hos oss finner du forskjellige hansker til herre i flere størrelser.

  Hansker til herre med touch

  Du har kanskje opplevd flere ganger om vinteren når det sludder og snør, at telefonen ringer og du har hansker på og ønsker å bruke telefonen eller nettbrettet ditt, uten å ta av hanskene? Det lar seg kun gjøre med et par hansker med touch, også kalt touchhansker. Regovs har et godt utvalg touchhansker i høy kvalitet til herre. Kjøp herretouchhanskene dine hos Regovs i dag.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se