CHAT MED OSS
Kundeservice

    Pia Ries Pianta Tropical Lær Ryggsekk med fine detaljer 9L RFID safe

    Populær
    Pia Ries Pianta Tropical Lær Ryggsekk med fine detaljer 9L RFID safe



    Vakker lær ryggsekk / skulderveske - Pia Ries Pianta Tropical med fine detaljer

    Vil du ha en kvalitetsskinnveske i klassisk design, som også er helt unik i sine fargekombinasjoner? Da er denne vesken akkurat det du leter etter. Denne sekken har også en morsom detalj på toppen/på ryggen. Den kan brukes både som skulderveske og ryggsekk.

    Utvendig

    • Farge: Svart med flere farger
    • Dimensjoner: 35 X 30 X 13 cm (H X B X D)
    • Justerbare stropper: 72 - 91 cm
    • Morsom detalj / spesialeffekt: Glidelåsremmen trekkes opp, klikklåsen åpnes og så kommer du til innholdet i posen
    • Sidelomme med glidelås foran
    • Glidelåslomme bak
    • Glidelås i toppen og sidene

    Innsiden

    • Farge: Lyseblå
    • Volum: 9 L
    • 2 store rom
    • 1 lomme med glidelås i midten (separerer de to store rommene)
    • 1 glidelåslomme på siden
    • 1 RFID-sikker mobillomme

    Mer informasjon

    • Vekt: 700 g
    • Materiale: Kalveskinn
    • Merke: Pia Ries

    Opplev tropisk luksus med Pia Ries Piantas Tropical lær ryggsekker og skinn skuldervesker

    Pia Ries Pianta er ikke bare et merke; det er en estetisk reise inn i verden av luksusaccessoirer. Med en unik kombinasjon av god design, funksjonalitet og forpliktelse til kvalitet har Pia Ries Pianta inntatt moteverdenen som det foretrukne valget for de som søker mer enn bare en veske - de søker en opplevelse. I dette innlegget vil vi utforske den fortryllende verdenen av Pia Ries Piantas lær ryggsekker og skinn skuldervesker, med fokus på det tropiske temaet, funksjonalitet, god design og kvalitet som definerer dette eksklusive merket.

    Tropical Lær ryggseck / lær skulderveske fra Pia Ries: En Oase av Farger og Mønstre

    Pia Ries Piantas tropiske skinnveskekolleksjon er en manifestasjon av naturens skjønnhet og farger. Hver veske er som et kunstverk som transporterer deg til fjerne, tropiske paradiser. Med mønstre inspirert av naturens mangfold og farger, er disse lær ryggsekker veskene ikke bare tilbehør, men en reise inn i en verden av eleganse og stil. Enten det er det dype, beroligende blå fra havet eller de livlige fargene fra tropiske blomster, klarer Pia Ries Pianta å fange essensen av tropisk luksus i hver eneste veske.

    Funksjonalitet som Gjør Livet Lettere

    En lær ryggsekk eller lær skulderveske fra Pia Ries Pianta er ikke bare et motefenomen; det er en investering i praktisk luksus. Funksjonalitet er en nøkkelkomponent i designfilosofien bak disse veskene. Hver veske er nøye konstruert med tanke på den moderne livsstilen, og det gjenspeiles i de smarte lommene, romslige interiørene og velplacerende detaljene. Enten du er på farten og trenger rask tilgang til eiendelene dine eller trenger plass til en bærbar datamaskin, vil Pia Ries Piantas lærvesker matche dine behov uten å gå på kompromiss med stilen.

    Godt Design som Varer

    Pia Ries Pianta har forstått kunsten av tidløs design. Deres lær ryggsekker og lær skuldervesker er ikke bundet av kortsiktige trender; de er skapt med en visjon om å være relevante og elegante år etter år. Materialer av høy kvalitet og oppmerksomhet på detaljer karakteriserer Pia Ries Piantas signaturstil. Disse lær ryggsekker og lær skulderveskene er ikke bare et motefenomen; de er en erklæring om personlig stil og forfining.

    Kvalitets lær ryggsekk, som Føles og Ses

    Når du investerer i en lær ryggsekk og skinnveske, er kvalitet avgjørende. Pia Ries Pianta forstår denne viktigheten og går ikke på kompromiss med kvaliteten på produktene sine. Hvert stykke skinn er nøye utvalgt og behandlet for å sikre holdbarhet og en følelse av luksus. Det er ikke bare en veske; det er en investering i et stykke håndverk som vil beholde sin skjønnhet intakt år etter år.

    Opplev Pia Ries Piantas Verden av Tropical Eleganse i hennes Tropical lær ryggsekker og lær skuldervesker

    Pia Ries Piantas Tropical lær ryggsekk og lær skulderveske er ikke bare tilbehør; de er en invitasjon til å oppleve tropisk eleganse i din hverdag. Med fokus på funksjonalitet, godt design og kvalitet klarer Pia Ries Pianta å skape vesker som ikke bare oppfyller dine behov, men også beriker stilen din. Trå inn i en verden av tropisk luksus og la Pia Ries Pianta være din guide på en stilsikker reise. Opplev forskjellen med en skinnveske som ikke bare er et tilbehør, men en opplevelse i seg selv.