CHAT MED OSS

  Regovs selger pengesekker, vesker og rumpetasker fordi de er en del av reiseutstyret – en del av reisen.

  Reiseutstyr er til for å hjelpe, for å gjøre reisen enklere eller mer overkommelig. Godt reiseutstyr i form av beltevesker, magevesker og lommebøker er en nødvendighet, da vi neppe vil klare oss uten godt reiseutstyr. Kjøp en ny belteveske eller lommebok hos Regovs.dk

  Pengeposer, magevesker og beltevesker: Les mer nedenfor

  Stort utvalg av smarte rumpetasker, beltevesker og lommebøker

  Noe reiseutstyr virker mer nødvendig enn annet, men vi må ha alt reiseutstyret med oss ​​uansett, for vi trenger det i større eller mindre grad. For eksempel en rumpetaske.

  Hos Regovs.no finner du rumpetasker, mageposer og lommebøker fra merkene Belsac, Pia Ries, Fabrizio, Pacsafe, The Monte, Travelite, Tatonka og mange flere.

  Hold styr på pengene dine med en rumpetaske, pengesekk eller belteveske

  Det viktigste å holde styr på er papirene og pengene dine. Papirene skal være i orden når du reiser, og penger er viktig når du skal kjøpe noe eller i tilfelle noe går en annen vei enn du hadde tenkt. Så en belteveske, belteveske eller lommebok er ideell når du er ute og reiser.

  Eksklusive rumpetasker, fanny packs, beltevesker og lommebøker i skinn og pels

  Hos Regovs finner du den vakre klassiske rumpetaske i skinn fra Belsac. Beltevesker, magevesker og lommebøker i pels og skinn er eksklusive og stilige og kan ofte brukes som crossbody veske eller skulderveske. Treats og The Monte har også et stort og eksklusivt utvalg av beltevesker i skinn og beltevesker i skinn. Beltevesker i skinn og skinn er praktiske små vesker som kan legges på beltet eller en veske som kan legges på beltet.

  Slapp helt av, ha kontroll over sakene med en ny rumpetaske eller lommebok

  Når du reiser er det veldig viktig å ha kontroll over tingene dine, da det lar deg slappe mer av når du vet at du har alt under kontroll selv. Du har kontroll over tingene dine slik at du til slutt kan slappe av, slappe helt av. Og når man skal ut og reise er det ofte for å slappe av og nyte omgivelsene. En lommebok eller rumpetaske vil kunne hjelpe deg med å holde styr på papirer og penger, og holde dem tett inntil kroppen, slik at du kan ta godt vare på dem.

  Rumpetasker, vesker og lommebøker, også i hverdagen

  Pengesekker og rumpetasker kan også brukes når du er på tur. Hvis du nå er i dyreparken, er det lett å ha en pengesekk, fanny pack eller belteveske på deg og ta vare på den, for den ligger tett inntil kroppen. En rumpetaske, fanny pack eller lommebok kan også brukes som en større veske hvis du legger den i reisevesken. En rumpetaske eller belteveske kan også brukes når du er på tur for å holde styr på f.eks. kortet og andre papirer. På en fottur må du enkelt kunne komme deg til de viktige tingene, som f.eks din gåbeltebag, magebag eller gålommebok. Rumpetasker, beltevesker og lommebøker kan også brukes i hverdagen.

  Rumpetasker, beltevesker og lommebøker er også en del av stilen

  En rumpetaske, belteveske eller lommebok er veldig praktisk i hverdagen, når du f.eks. må ut og handle. En rumpetaske eller lommebok er så mye mer enn bare praktisk, det er en del av stilen, det er prikken over i-en. Tross alt kan du legge rumpetasken, beltevesken eller pengesekken på forskjellige måter, på flere måter enn den er designet for, på flere måter enn det som er tradisjonelt gjort. Ja, lommebøker, vesker og rumpetasker kan brukes til alt – også i jakten på det perfekte settet med klær.

  Rumpetasker – populære som aldri før

  Har du forelsket deg i en av de populære rumpetasker hos Regovs? Da er du definitivt ikke den eneste. Rumpetasker har blitt ekstremt populære igjen med god grunn. Tross alt er beltevesker ekstremt praktiske, samtidig som de ser flotte ut. Det er ikke første gang at rumpetasker for damer og herrer er å se i motebildet. Faktisk stammer beltevesken fra 80-tallet, da de også var å se overalt. Det er derfor slått fast at selv om rumpetasken ikke alltid har vært moteriktig å ha på seg, er den det i den grad i dag.

  Rumpetasker – uunnværlig hvis du liker å ha hendene fri

  Foruten å være moteriktig, er beltevesken veldig behagelig å bære rundt på. Rumpetasken festes relativt godt, og derfor glir ikke posen rundt. Du har begge hender fri, samtidig som vesken ikke er så langt unna deg. F.eks. Jeg er veldig glad i å bruke beltevesken min på jobb hver dag, siden telefonen alltid er for hånden og jeg kan svare kundene våre umiddelbart og jeg slipper å løpe rundt og lete etter nøklene mine. Og det er et stort pluss at beltevesken min, i tillegg til å være praktisk, også er smart og laget av deilig mykt skinn. Prøv en av de mange belteveskene fra Regovs - bare en advarsel: En belteveske kan være svært avhengighetsskapende!

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se