CHAT MED OSS

  Her finner du et fantastisk utvalg av flotte kofferter, kabintraller, reisekofferter og kabinkofferter fra populære merker.

  Med vakkert og funksjonelt design, samt materialer som er både slitesterke og attraktive, er det en virkelig godbit for øynene å se gjennom det store utvalget av kofferter. Uansett hvor i verden du reiser til, blir turen finere om du har med deg en bagasjekoffert, reisekoffert eller kabinkoffert for fly.,

  Reisekofferter, Kabintraller og Kabinkofferter: Les mer nedenfor

  Reisekofferter, Kabintralleer og Kabinkofferter

  Søkeresultat:

  Vis: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Kjøp en fin koffert eller kabinkoffert til reisen

  Du sørger for at du har god kontroll på alle dine saker, og samtidig kommer du deg enkelt fra A til B, for eksempel hvis du raskt skal nå ditt påkoblingsfly. Se gjennom hele vårt store utvalg av flotte kabinkofferter nedenfor, og finn den modellen som passer din smak og preferanser best.

  Design av kofferter og kabinkofferter

  Når du skal på ferie er det ikke bare viktig å velge den kabinkofferten eller reisekofferten som passer deg best, men også en som har best størrelse i forhold til hvor du skal. Skal du på langtur trenger du en stor koffert, og skal du på 1 ukes ferie trenger du kanskje bare en kabinkoffert. Vi har sørget for at vi har et stort utvalg av kofferter, så du har et stort utvalg å velge mellom når du skal på tur. Reisekoffertene har de beste designene. Du kan få dem i alle slags farger og utseende. Det er helt opp til deg hvilken du vil ha. Ikke bare kan du få koffertene i forskjellige farger, du kan også få dem med ulike design.

  Håndbagasje kabinkoffert / Kabintrolley du kan stole på - kvalitetskofferter

  Har du noen gang vært på tur og kofferten ryker midt på turen? Har du prøvd det og aldri vil prøve det igjen, så må du prøve våre kabinkofferter. Våre kofferter er alle kvalitetskofferter, og koffertene er laget for å vare så mye som mulig. Alle kvalitetskofferter har hjul, så de er enkle å transportere rundt. I tillegg til det har de også et håndtak som du kan trekke ut, noe som gjør det lettere å dra dem med deg når du er på farten. Skulle uhellet være slik at kofferten er skadet når du finner den på bagasjebeltet på flyplassen, må du huske å melde skaden til flyselskapet før du forlater flyplassen.

  Kjente kofferter, kabinkofferter, reisekofferter og reisetraller

  Koffertene er alle kjente merker. Vi har et stort utvalg, fra Titan, Travelite til Davidts. Det er et stort utvalg når det kommer til merkene på koffertene. Spesielt har vi mange forskjellige kabinkofferter.

  Mange kjenner utfordringen med å måtte pakke kofferten slik at det er plass til alt du vil ha med deg på ferien. Og spørsmålet om hva som skal være i håndbagasjen kan de fleste være i tvil om. Derfor finner du her en detaljert guide til hvordan du pakker kofferten og håndbagasjen på den mest optimale måten.

  Slik pakker du kofferten/koffertene dine:

  1. Først og fremst er det viktig at du har en skikkelig koffert. Den rette kofferten kan bety at du har plass til å pakke flere av tingene du vil ha med deg på ferien. Velger du en lett koffert har du også flere kilo til overs til bagasjen.
  2. Lag gjerne en pakkeliste med de tingene som er nødvendige for turen din. Ved å lage en slik liste på forhånd er det lettere å holde seg til det essensielle når man pakker kofferten.
  3. Du kan optimalisere plassen i kofferten ved å rulle klærne i stedet for å brette dem. Samtidig vil mange klær faktisk bli mindre rynkete ved å rulles i stedet for å brettes.
  4. Fyll de mindre plassene i kofferten med mindre gjenstander som sokker, topper og slips. Bruk også gjerne hullene i skoene dine ved å fylle dem med mindre gjenstander.
  5. Vet du at du må ha plass til ekstra ting i bagasjen på hjemreisen, velg en koffert med mulighet for utvidelse eller kjøp en lett ekstra reiseveske. På den måten har du alltid litt ekstra plass i kofferten eller ved siden av.
  6. Legg alltid de tyngste gjenstandene i den nedre halvdelen av kofferten, og de skjøreste gjenstandene i den øvre delen. Husk å feste dem med den innebygde elastiske stroppen i kofferten, da dette reduserer faren for at ting sklir rundt når kofferten skal transporteres.
  7. Pakk toalettsakene dine i en reisetoalettveske eller en vanntett plastpose. På denne måten samles toalettsakene og blir ikke liggende i kofferten. Samtidig beskytter vesken eller toalettvesken også dersom det er hull i toalettkassene.
  8. Husk å sjekke reglene for hvor mye bagasjen din kan veie. Reglene er individuelle, avhengig av hvilket flyselskap du flyr med, så sjekk ditt flyselskaps nettside før avreise for å være sikker på at du følger reglene.
  9. Reiser dere sammen med andre, kan det være lurt å fordele bagasjen i hverandres kofferter. Skulle du være så uheldig at en av koffertene dine blir forsinket på reisen, har du alltid noen av tingene dine i den andre kofferten.
  10. Husk at all kontaktinformasjon må fremgå tydelig på bagasjen! Dette gjelder både navn, adresse, hjemland, adresse til feriedestinasjonen og telefonnummeret ditt. Det kan være en fordel å kjøpe et skikkelig navneskilt, som ikke risikerer å gå i stykker under transport.
  11. For sikkerhets skyld kan du velge å kjøpe hengelås eller koffertrem til kofferten din. Da er du sikker på at det kun er du som kan komme inn i bagasjen.

  Slik pakker du håndbagasjen eller kabinkofferten din

  1. Reiser du kun med håndbagasjen kan det være både enklere og mer praktisk å velge reiseveske med hjul, kabinkoffert eller kabintrolley.
  2. I forhold til toalettsaker i håndbagasje er det viktig å huske reglene for væsker i håndbagasjen. Reglene er at du kun kan ta med væske i beholdere som maksimalt kan inneholde 100 ml pr. stk. Du kan ta med flere væskebeholdere, men de må være i en gjennomsiktig og gjenlukkbar pose, som kan inneholde maks 1 liter totalt. Du kan også kun ha en av disse gjenlukkbare posene pr håndbagasje.
  3. Hvis du ikke trenger en stor koffert til håndbagasjen, kan en vanlig reiseveske eller weekendbag være mer praktisk som håndbagasje.
  4. Husk å pakke de viktigste tingene i håndbagasjen slik at du alltid har dem med deg i tilfelle kofferten din blir forsinket eller blir borte under transport. Det kan f.eks. være kamera, nøkler, smykker, briller og et ekstra sett med klær.
  5. Ha alltid passet, boardingkortet og pengene pakket slik at de er lette å finne i håndbagasjen. Det kan være en fordel å ha en mobilveske som i tillegg til mobilen kan inneholde både kredittkort, boardingkort, penger og pass. Dermed har du alt det viktigste samlet på ett sted.
  6. Har du med deg viktige medisiner på reisen, så pakk det også i håndbagasjen. På den måten kan du alltid få tak i den hvis det skulle bli nødvendig under reisen. Samtidig risikerer du å slippe å klare deg uten hvis kofferten din blir forsinket under transporten.
  7. Det er individuelt fra flyselskap til flyselskap, hvor stor bagasjen til håndbagasjen din må være, samt hvor mye håndbagasjen din maksimalt kan veie. Hvis du ikke følger disse reglene, kan du bli bøtelagt. Sjekk derfor flyselskapets regler ved å lese om dem på nettsiden deres før du pakker håndbagasjen.

  Kufferter, kabinekufferter, rejsekufferter

  Kvalitetskofferter og kabinkofferter fra Travelite

  Hos Regovs finner du et stort utvalg av kofferter og kabinkofferter fra det tyske merket Travelite. Disse koffertene kjennetegnes av sin meget høye kvalitet, de mange gode funksjonene og sin lange holdbarhet. Koffertene er designet og utviklet i Tyskland, slik at du kan være sikker på at fokus er på prosessoptimalisering og produktkvalitet. Likeledes bruker Travelite alltid komponenter og materialer av den nyeste teknologien - alt fra hjul og håndtak til foringen på innsiden er av den nyeste teknologien. Det er luksus rundt omkring. Når du skal pakke så enkelt og enkelt som mulig for en aktiv ferie eller forretningsreise, er Travelites kofferter og traller en uunnværlig reisefølge. Med Travelites funksjonelle kofferter og traller for reiser kommer du enkelt ut i verden uten å måtte dra tung og uhåndterlig bagasje etter deg. I Regovs sortiment prøver vi alltid å forhandle oss frem til et bredt utvalg av ulike kofferter og traller fra Travelite, så det er noe for ethvert behov og enhver smak. Enten du er til harde kofferter, myke kofferter, kofferter som skinner eller noe helt annet, så har vi noe for deg hos Regovs.

  Titan kofferter og kabinkofferter - Funksjonalitet og kvalitet

  Kofferter og traller fra det tyske merket Titan kjennetegnes av sitt klassiske design og suverene kvalitet. Titan er dermed en av frontløperne i utviklingen av smarte og praktiske kofferter og traller. Det er spesielt kombinasjonen av funksjonalitet og nyskapende design som skiller kofferter og traller fra Titan fra andre koffertmerker. Titan streber etter å utvikle og produsere bagasjeprodukter som tilbyr en lett og mobil reise. Hvis du legger merke til kofferten eller vognen din, er det fordi det irriterer deg. En god koffert skal være en stille partner som gjør livet ditt på farten enklere. Når du står ved bagasjekarusellen etter flyet og venter på den svarte kofferten din som alle andre, vil du ønske du hadde en Titan-koffert. Alle Titan-kofferter har en iøynefallende detalj foran, slik at du alltid enkelt kan få øye på Titan-kofferten din selv om den er svart. Med en Titan-koffert eller -tralle er du beskyttet best mulig mot koffertulykker på reisen.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk
   
  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se

  Filter
  Farge:
  Materiale:
  Modell:
  Størrelse:
  Størrelse: