CHAT MED OSS

  Kjøp koffertlåser og hengelåser til veskene og koffertene dine.

  Det er lurt å låse reiseveskene og koffertene når du er på farten. På den måten har du kontroll over hva som er i posen, og fremmede kommer ikke ubemerket inn. Kjøp en god koffertlås eller hengelås på nett nå. Alle våre låser, koffertlåser og hengelåser oppfyller svært strenge krav til kvalitet, slik at du alltid kan føle deg helt trygg på reisen.

  Låser, Koffertlåser og Hengelåser: Les mer nedenfor

  Låser, koffertlåser og hengelåser

  Med en god lås, koffertlås og / eller hengelås på bagasjen kan du slappe helt av og konsentrere deg om det viktigste, nyte ferien til det fulle. Se hele utvalget av smarte og sikre låser, koffertlåser og hengelåser for bagasje ovenfor.

  Hos Regovs.no finner du låser, bagasjelåser, koffertlåser og hengelåser fra merkene: Travelite, Pacsafe og Fabrizio.

  Bagasjelås bra for reiser

  Har du opplevd at du har vært på reise og midt i ferien går kofferten tom for verdisakene dine? For å sikre deg selger vi her på Regovs mange forskjellige hengelåser, koffertlåser og helt vanlige låser. Er du på farten, hjemme eller på reise, er det alltid greit å ha med låser. Det er lurt å låse reiseveskene og koffertene når du er på farten. På den måten har du kontroll over hva som er i posen og fremmede kommer ikke ubemerket inn. Hos Regovs kan du velge mellom et stort utvalg av alle slags låser. Et godt utvalg gjør at du kan finne den låsen som passer best for din bagasje, slik at den er sikret mot innbrudd. For at en lås skal være god, må den være laget av beste kvalitet, og det er våre låser absolutt. Her hos Regovs ønsker vi at du skal få best for pengene, og derfor selger vi deg kun det beste. Vi sørger for at du ikke trenger å bekymre deg unødvendig når du er ute og reiser, låsene våre skal sørge for at dine verdisaker er bedre beskyttet. Med en god lås, koffertlås og/eller hengelås på bagasjen kan du slappe helt av og konsentrere deg om det viktigste, nyte ferien til det fulle. Se hele utvalget av smarte og sikre låser, koffertlåser og hengelåser for bagasje ovenfor.

  Låser i mange størrelser og farger

  Vi har låser i alle mulige farger, som rød, blå og svart, slik at låsen din kan matche kofferten. På denne måten er kofferten din sikret og samtidig er den på mote. I tillegg til fargevalget har våre låser ulike størrelser og funksjoner. De fleste av våre låser består av en 4 sifret kode. Er du redd for å låse kofferten og så glemme hva koden er, har vi en lås for deg også. Pacsafe har laget en lås hvor du ikke trenger å bekymre deg for å huske en kode i det hele tatt. Et kort med lås følger med. Kortet fungerer som en kode for låsen. På den måten trenger du ikke å bekymre deg for å huske koden din, bare ha kortet med deg. Bestill din nye lås hjem slik at du kan være bedre sikret på ferien og nyte den, uten å bekymre deg unødvendig for bagasjen.

  Det er trygt og nødvendig å ha koffertlås

  Det er ingen danske eller internasjonale lovkrav som tilsier at kofferten din må ha koffertlås. En koffertlås er utelukkende for din egen sikkerhet. Men vil du ta godt vare på eiendelene dine når du reiser, kan du ikke under noen omstendigheter klare deg uten koffertlås. En glidelås vil ikke holde en tyv ute hvis noen med lange fingre ser kofferten din som sitt neste mål. Hvis du bestemmer deg for å investere i en koffertlås, er det lurt å kjøpe en TSA-godkjent lås. TSA er en forkortelse for Transportation Security Administration, det er organisasjonen som håndterer bagasje ved innreise til USA. Hvis du ikke har en TSA-godkjent lås, kan du risikere at koffertlåsen din blir brutt opp og ødelagt ved innreise til USA.

  Vær på den sikre siden med en koffertlås

  Det er ikke bare på flyplasser du kan nyte en koffertlås. Det vil også være veldig nyttig når du legger igjen kofferten på hotellrommet. Derfor er en koffertlås selvsagt også en veldig god investering. Skal du være på den sikre siden bør du skaffe deg en koffertlås. Når du reiser er det ofte med en rekke verdifulle eiendeler. Derfor er en liten hundrelapp også godt brukt for en lås til kofferten din. En god ferie kan fort bli ødelagt hvis du mister innholdet i kofferten. Det er flere sikkerhetstiltak som kan bidra til å unngå dette, men en koffertlås er og blir den beste løsningen.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se