CHAT MED OSS

  Smarte regnponchos, sykkelponchos og paraplyer

  Smarte paraplyer, regnponchos og sykkelregnponchos i mange forskjellige design og merker, f.eks. Reisenthel, Vaude og Trekmates - I regn og sludd går jeg, med regnponchoen ute! Det er ikke noe problem i det hele tatt så lenge jeg har mitt nye sykkelregnponcho, kanskje kombinert med en effektiv paraply fra Smati. De smarte regnponchoene kan pakkes opp i frontlommen, så den er lett å ta med overalt.

  Ponchos og paraplyer: Les mer nedenfor

  Ikke la været bestemme – ta med en paraply eller en regnponcho

  Når du er på tur, på markedet, i byen, på festival, på leir eller på tur, er det lurt å ha med seg en regnponcho til hele familien – de vil takke deg for at du tenker på å fange regnet. Har du i tillegg tatt med deg paraplyer, så er du for så vidt dagens mann / kvinne i skysaus. 

  Paraplyer, sykkelregnponcho og regnponcho når det regner

  Noen liker regn, men er du en av de som ønsker å komme helt tørr på jobb etc., så har du kommet til rett sted Hos oss kan du finne et stort utvalg av regnfrakker og paraplyer som sørger for at du kommer tørr. Og er du på sykkeltur eller sykkelferie er det opplagt å ha med seg et godt sykkelregntrekk / regntrekk til sykkelen. Du finner sykkelrengjøringsprodukter fra a Vaude og Tatonka.

  Regnponchos, sykkelregnponchos og paraplyer med stil

  Ikke la regnet hindre deg i å bruke stilige klær. Hvem sier at du ikke kan beskytte deg mot regnet med stil? Hos oss kan du finne et utvalg regnponchos og paraplyer, som både beskytter deg mot regnet, men absolutt også er stilige og moteriktige. Du kan få de fine regnponchoene eller sykkelregnponchos i alle mulige farger, og også i forskjellige mønstre, så det er bare å sette i gang å velge. Du kan få regnponchoen i den klassiske fargen svart, men ønsker du å skille deg litt ut fra mengden har vi også et utvalg i fargene rød, grønn, blå mm. De gode regnponchoene og paraplyene finnes i enkle farger og i ulike design som prikker, ruter og blomster. De smarte regnponchoene er enkle å ta på og de er absolutt lette å ta av også. Når regnet slutter, kan du ta av deg regnfrakken og du vil være så tørr som om du ikke var ute i regnet i det hele tatt. Ikke nok med det, det meste kan brettes sammen i en liten veske slik at det kan ligge i lommen. Ved å gjøre dem enkle å ta med seg, fordi det danske været er uforutsigbart.

  Det regner med paraplyer og regnbyger

  I tillegg til regntrekk har vi også et utvalg paraplyer. Paraplyene finnes i forskjellige størrelser og design. Forskjellen mellom regnbyger og paraplyer er at med en paraply kan du være mer villig til å dele. Paraplyen er for deg som synes det er lettest å holde noe over seg for å være beskyttet mot regnet. Paraplyen og regnponchoen gir samme beskyttelse mot regn, så det er helt opp til deg hvor du føler deg mest komfortabel. Paraplyene finnes i alle mulige farger og ulike design, som gjør paraplyene ekstra vakre.

  Kvalitetsponchoer, sykkelponchoer og paraplyer for hele familien

  Kjøp et godt regntrekk, sykkelregntrekk eller en paraply til deg selv og hele familien på Regovs i dag - det lønner seg! Kjøp en ny kvalitetsparaply. Stort og lekkert utvalg kvalitetsparasoller til gode priser. Akkurat som våre regnfrakker er paraplyene våre alltid av førsteklasses kvalitet, og skal holde deg og dine kjære tørre, selv når regnet er som verst.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se