CHAT MED OSS

  Elegante regnponchos, sykkelponchos og paraplyer

  Her finner du elegante regnponchos og paraplyer i mange forskjellige design, og fra kvalitetsmerker som Reisenthel, Vaude og Trekmates. Vi har også sykkelponchos som holder deg tørr når du sykler til jobben eller butikken. Min sykkelponcho beskytter meg i regn og storm, og har dessuten en lekker form! Foretrekker du paraply, har vi et stort utvalg av fargerike og stilige paraplyer også. Se for eksempel våre elegante kvalitetsparaplyer fra Smati. Mange av våre regnponchos kan pakkes sammen så de får plass i sin egen frontlomme, og er derfor veldig lette og praktiske å ta med seg overalt. Nettopp derfor har våre regnponchos blitt populære å ha på konsert og festivaler! Der er det jo ikke tillatt å ha med seg paraply, men en liten og lett regnponcho kan du enkelt ta med deg i vesken. Så sørg for å være forberedt når neste regnskur kommer – bestill regnponchos og paraplyer hos Regovs.no i dag! Enten du er på en sykkeltur gjennom byen, reiser til eksotiske destinasjoner, eller bare på en enkel spasertur, er en regnponcho et uunnværlig verktøy i skiftende vær. Med regnponcos og paraplyer fra merker som Tatonka kan du være sikker på god kvalitet.

  Ponchos og paraplyer: Les mer nedenfor

  regnponchos_og_paraplyer

  Regnponchos, sykkelponchos og paraplyer som ikke lar været bestemme

  Når du er på tur, på markedet, i byen, på festival, på leir eller på fottur, er det lurt å ha med seg regnponchos til hele familien – hvis regner plutselig øser ned, kommer de til å takke deg for at du tenkte på å ta med regnfrakk til dem også. Har du i tillegg tatt med deg paraplyer, så blir du garantert dagens mest populære person. 

  Regnponchos, sykkelponchos og paraplyer – ikke glem sykkelponcho når det regner

  Noen liker regn, men er du en av dem som ønsker å komme helt tørr på jobb, har du kommet til rett sted. Hos oss finner du et stort utvalg av regnponchos, regnfrakker og paraplyer som sørger for at du holder deg tørr. Og er du på sykkeltur eller sykkelferie, er det en selvfølge å ha med seg en god sykkelponcho og et godt sykkelregntrekk. Så våre sykkelponchos fra kvalitetsmerkene Vaude og Tatonka.

  Regnponchos, sykkelregnponchos og paraplyer med stil

  Ikke la regnet hindre deg i å se elegant ut i klesstilen. Hvem sier at du ikke kan beskytte deg mot regnet med stil? Hos oss kan du finne et utvalg regnponchos og paraplyer, som både beskytter deg mot regnet, men som absolutt også er både stilige og moteriktige. Du kan få våre fine regnponchos eller sykkelregnponchos i alle mulige farger, og også i forskjellige mønstre, så det er bare å sette i gang og velge. Du kan få regnponchos i den klassiske fargen svart, men vil du gjerne ha noe som skiller seg litt ut, finner du også regnponchos i fargene rød, grønn, blå og multidot. Våre regnponchos og paraplyer kan du få i mønster med blomster, prikker eller ruter. Når regnet plutselig styrter ned, er våre regnponchos veldig lette og raske å ta på seg, og like lette å kle av seg. Når det har sluttet å regne, kan du ta av deg regnfrakken og være like tørr som før det begynte å regne. Ikke nok med det, de fleste av våre regnponchos kan brettes sammen i en liten pose, som lett får plass i vesken. Vi har designet dem så de skal være lette å ta med seg, med tanke på at det norske været er uforutsigbart.

  regnponchos_og_paraplyer

  Regnponchos, sykkelponchos og paraplyer i forskjellige størrelser og design

  I tillegg til regnponchos, har vi også et utvalg fine paraplyer. Paraplyene finnes i forskjellige størrelser og design. Fordelen med paraplyer er at de kan deles med andre, det er ikke like lett å dele en regnponcho. Paraplyer er for deg som synes det er lettest å holde noe over deg for å være beskyttet mot regnet. Regnponchos og paraplyer gir samme beskyttelse mot regn, så det er helt opp til deg hva du føler deg mest komfortabel med. Paraplyene finnes i alle mulige farger og ulike design, som gjør paraplyene ekstra vakre.

  regnponchos_og_paraplyer

  Regnponchos, sykkelponchos og paraplyer av høy kvalitet til hele familien

  Kjøp gode regnponchos, sykkelponchos eller paraplyer til deg selv og hele familien på Regovs i dag – det lønner seg! Invester i en ny kvalitetsparaply. Vi har et stort og lokkende utvalg av paraplyer av høy kvalitet til gode priser. Akkurat som våre regnponchos, er paraplyene våre alltid av førsteklasses kvalitet som holder deg og dine kjære tørre, selv når regnet øser ned.

  Kanskje du foretrekker et sykkelregnponcho som beskytter deg mens du tråkker, eller en regnponcho fra Trekmates som er lett å ta på når regnet starter uventet. Vi har både regnponchoer og paraplyer damer og regnponchoer og paraplyer menn.