CHAT MED OSS

  Stort utvalg av skuldervesker for alle

  Mange kvinner bruker skuldervesken som sin hverdagsveske, da den er både enkel og behagelig å ha med på farten. Det spiller ingen rolle om du må ta med datamaskinen, matpakken eller treningstøyet, det er mulig å ha det i skuldervesken på grunn av allsidigheten og romsligheten. Skuldervesker finnes i skinn, skinn, feminine og mer nøytrale utgaver, avhengig av stil og smak. Vi legger alltid stor vekt på å oppsummere riktig utvalg av vesker.

  Skuldervesker: Les mer nedenfor

  Søkeresultat:

  Vis: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Finn skuldervesken som passer deg

  Hos Regovs har vi derfor et bredt utvalg av smarte og funksjonelle skuldervesker. Uansett hva dine behov måtte være og hva du enn leter etter i din nye skulderveske, har vi garantert noe som vil passe din unike smak. Hos Regovs finner du skuldervesker i mange forskjellige farger, former og størrelser, så det vil alltid være en skulderveske som dekker akkurat de behovene du har – og som matcher din helt spesielle stil og personlighet. Skuldervesken er en veske med mange funksjoner, som kan brukes til mange forskjellige anledninger avhengig av størrelsen. Derfor er det også et must for enhver kvinne å ha en god skulderveske – eller enda bedre flere skuldervesker i forskjellige størrelser – i veskekolleksjonen. På denne siden kan du se nærmere på vårt store utvalg av smarte, deilige, stilige skuldervesker fra ledende veskeprodusenter.

  Det finnes mange forskjellige størrelser når det kommer til skuldervesker. Kategorien skuldervesker dekker alt fra den lille håndvesken med avtagbar skulderreim som også kan brukes som clutch til den større vesken som kan brukes til jobb eller kanskje et helgeopphold. Vesker med skulderstropper er derfor nyttige til mange forskjellige formål.

  Vi har din nye skulderveske

  Våre skuldervesker gir deg muligheten til å uttrykke en unik stil og personlighet. Så hvis du vil fremheve et luksuriøst, klassisk utseende eller piffe opp et ellers kjedelig antrekk, kan en ny skulderveske være løsningen.

  Vi har kvalitetsvesker i både skinn, skinn og stoff fra ledende merker, som alle kjennetegnes av moderne og gjennomtenkt design, som er laget av gode materialer.

  Kjøp en ny veske i dag, enten til deg selv eller som en flott gave til jul, bursdager eller andre anledninger. Vi tilbyr alltid gratis frakt og sender varene dine innen 1-2 virkedager. Virkelig god shoppinglyst.

  Min nydelige skulderveske i skinn fra Belsac

  Når jeg kjører hånden over skinnvesken min, reiser hårene på armen seg opp. Når jeg tar det med på sosiale arrangementer er det nesten alltid noen som kommenterer hvor vakkert det er. Når jeg ser at venninnene mine eller vennene mine endrer deres ut av rekkefølgen, ser jeg på mine og lurer.

  Skinnvesken min fra Belsac er en av mine favoritteiere - etter smarttelefonen min så klart. Skinn kan gjøre noe spesielt: det er levende, det blir vakrere med tiden og enda deiligere å ta på. Jakten i posejungelen kan være litt forvirrende – men her gjelder det å være tålmodig og vurdere ulike aspekter angående vesker. Er du interessert i klassisk eller moderne – eller kanskje en blanding? Eller er det bare viktig at du får det beste av den beste kvaliteten?

  Skinnvesker, skuldervesker, damevesker og herrevesker fra ledende merker i Norge

  Den klassiske skinnvesken stammer fra klassisk design som du føler deg komfortabel med. Trygghet og nostalgi finnes i klassikerne. Er du på utkikk etter klassisk design i vesker bør du også vurdere om Montana, Corium, Belsac, Spikes and Sparrow, Reisenthel eller The Monte passet akkurat deg. Monte produserer skuldervesker i vegetabilsk garvet skinn. Her kan den interesserte leser stille spørsmålet: hva er det? Dette betyr at læret er vegetabilsk garvet ved bruk av naturlige prosesser og midler og gir derfor forbrukeren et renere og mer originalt produkt.

  Den moderne skuldervesken er klar til å utfordre klassikeren, selv om de moderne veskene også har røtter i klassikeren. Utfordringen kan noen ganger bestå i fargevalget, men også at hjørnene på veskene er runde og ikke skrapete slik hjørnene er på de klassiske veskene. Innenfor kvinnesegmentet damevesker kan merket Treats anbefales. Treats er en ung og moderne designlinje som liker å vri det klassiske. Designet er en tilhenger av sikkerhet samtidig som det skiller seg ut. I tillegg har Treats ekstremt gode priser. Innenfor både herrevesker og damevesker finner du The Monte. Monte er ikke et hvilket som helst merke, men et merke som er stolt av å lage skinnvesker i vegetabilsk garvet skinn. Kvaliteten på veskene fra The Monte er på topp. Saccoo har ikke bare fokus på god kvalitet og lekker design – det praktiske er også viktig for dem. Derfor har de valgt å ha spesialbeslag i veskene for bl.a. penner, iPader og datamaskiner slik at det er enkelt å holde orden på alt.

  Skinnvesker i klassiske farger i moderne design er også et alternativ i veskeverdenen. Når du snakker om klassiske farger, mener du egentlig den klassiske fargen svart. Svart er klassisk og stilig. Men er du også interessert i mer moderne design og former, så bør du vurdere en Belsac skinnveske, som produserer både vesker i den klassiske sorten og andre farger. Belsac er et kjent merke fra 1971, som fortsatt fortsetter å utvikle nye produkter samtidig som hold deg til noe klassisk.

  Stell av skinnvesker og skuldervesker.

  Det som er bra med skinn er at du kan ta vare på det. Derfor er det viktig at når du har kjøpt skinnvesken din, at du tar vare på den. Dette er viktig av flere grunner. God pleie gjør at vesken ikke bare varer lenger, men også ser bra ut i lengre tid. Hva skal den passes på? Den skal pleies med skinnpleie, som inneholder vegetabilske oljer, vaselin og voks. Dette gjør at du da kan bevare de gode egenskapene til læret og aktivere den fargede fargen i læret.

  Liker du å reise eller drar du bare ofte på turer? Da er en eksklusiv reiseveske eller weekendveske i skinn noe du både vil ha glede av og ha nytte av. Reisevesker i skinn gjør reisen mer deilig og behagelig samtidig som det er en veske du kan ha nytte av lenge. Deilige helgeposer kan også gjøre et besøk hos tante Inga enda hyggeligere. Hvorfor ha en spesiell skulderveske når du skal på helg eller utflukt? For når du er borte fra hjemmet, skal du nyte å være borte fra hjemmet. Du må gjøre noe annet enn du pleier – du må skjemme deg selv bort litt mer, kose deg litt mer.

  Førerbager kjøp ny førerbag

  Travelite har noen gode sjåførvesker i orlando-serien. Posene brukes av flere busselskaper rundt om i landet.

  Skuldervesker for ethvert behov

  En kvinne trenger å eie en skulderveske eller flere, da skuldervesker med mange funksjoner passer perfekt for de fleste kvinner, og vi trenger alle en skulderveske i større eller mindre grad i hverdagen. Med ulike typer skuldervesker kan du fornye antrekket og fremheve din personlighet eller velge skuldervesken etter ditt behov for plass.

  Den lille skuldervesken er perfekt hvis du bare trenger å ha med deg mobiltelefonen, nøklene og lommeboken og når vesken henger over skulderen er det lett å gripe inn i den for lommeboken på handleturen. Den lille skuldervesken er tilgjengelig i et mangfold av farger og materialer, du kan til og med beskytte miljøet, da flere av skulderveskene våre er laget av enten vegetabilsk garvet skinn eller resirkulert polyester.

  Er du borte fra hjemmet mesteparten av dagen, kan det være lurt å ha en litt større skulderveske med plass til en kalender, en bok til underholdning og en ekstra genser eller skjerf. Men selv om vi må ha med oss ​​mange ting, ønsker vi naturligvis også å se bra ut og overskudd til kravene. En fin skulderveske i lekkert design kan være en hjelpende hånd her, slik at vi kan ha de viktige tingene for hånden og likevel opprettholde et pent og personlig utseende. Og flere av våre smarte skuldervesker har både kort og lang skulderreim, så den samme vesken kan gi to helt forskjellige utseende og er 2 skuldervesker i 1.

  Den veldig store bagen med god plass og mange muligheter for å pakke dine ulike eiendeler er perfekt for helgeturen eller til en arbeidsveske hvor du skal ha med deg datamaskinen og/eller nettbrettet. En dataveske trenger absolutt ikke være kjedelig da vi har forskjellige modeller her på siden, som utstråler både stil og kvalitet, men også er superpraktiske og romslige.

  Skuldervesker for enhver lommebok

  Ulike mennesker betyr forskjellige budsjetter. Hos Regovs kan du enkelt finne en skulderveske som kan matche budsjettet ditt.

  Vi har rimelige og utrolig slitesterke skuldervesker i mange forskjellige størrelser og design fra det solide tyske merket Reisenthel.

  Skuldervesker fra det kjente tyske merket Travelite er igjen utrolig rimelige og svært funksjonelle skuldervesker, hvor du får utrolig mye praktisk i skuldervesken for pengene.

  I den luksuriøse enden har vi et stort utvalg av flotte skuldervesker i skinn fra de anerkjente merkene Belsac, The Monte, Spikes & Sparrow og Pia Ries.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se


  Filter
  Farge:
  Materiale:
  Mål:
  Modell:
  Type:
  Mobiltype:
  Antall kort:
  Størrelse: