CHAT MED OSS

  Smykkeskrin med god plass

  Et godt smykkeskrin bør ha flere rom, skuffer og holdere for øredobber og ringer. På denne måten oppbevares smykkene dine best slik at de ikke riper hverandre. Den mest klassiske fargen er svart, men du kan enkelt få mange andre smarte farger som rød, brun, hvit mm. Finn modellen som passer deg, enten det er til deg selv hjemme, som reise-skrin eller for en gave. Et godt skrin skaper alltid glede, da det pynter og holder orden på samme tid.

  Smykkeskrin: Les mer nedenfor

  Også XL smykkeskrin

  Har du behov for et smykkeskrin hvor du kan holde styr på alle smykkene dine, så har du kommet til rett sted. Hos Regovs selger vi mange forskjellige typer smykkeskrin. Vi har et stort utvalg du kan velge mellom. Det er både store, små, runde og firkantede smykkeskrin. Er du en som liker smykker mye, og har mange smykker som trenger et sted å være, så har vi en rekke store smykkeskrin som garantert har plass til mange smykker. Vi har smykkeskrin som består av flere lag, slik at du får best mulig utnyttelse av plassen, men du vil fortsatt kunne holde styr på smykkene dine ved hjelp av disse rommene. Kummene kan hjelpe deg med å organisere smykkene dine, slik at du vil ha lettere for å finne dem når du gjør deg klar til fest. I tillegg har vi også en del små smykkeskrin. Disse smykkeskrinene er praktiske for deg som kun trenger å holde styr på noen få smykker. I tillegg kan små smykkeskrin være praktisk når du skal reise. Disse små smykkeskrinene hjelper deg med å holde styr på smykkene dine mens du reiser, men de vil ikke ta opp mye bagasjeplass.

  Du finner smykkeskrin fra både Davidts og Windrose.

  Smykkeskrin i alle farger og fasonger:

  Du kan få de vakre smykkeskrinene i flere forskjellige farger. Du kan velge mellom fargene sort, rød og hvit. Utvalget av forskjellige farger gjør det lettere for deg å finne det smykkeskrinet som passer deg best. I tillegg kan du velge mellom runde eller firkantede smykkeskrin, avhengig av hva du liker. Størrelsene på smykkeskrinene våre varierer fra hverandre, og dette er med på å sikre at du finner akkurat det smykkeskrinet som passer perfekt til størrelsen, verken for stort eller for lite.

  Smykkeskrin og reiseskrin for alle dine smykker

  En god, smart og praktisk smykkeskrin for smykker er et must for enhver kvinne. Flere av Regovs sine smykkeskrin er tilgjengelig med reiseeske, som er en litt mindre eske som egner seg til reisebruk. Boksene finnes både runde og firkantede, store og små, i PU og skinn. Videre kan du også kjøpe klokkebokser for enten 6 eller 12 klokker. Kjøp et smykkeskrin av god kvalitet, enten som en god gave til noen du bryr deg om eller til deg selv fordi du fortjener det.


  Et smykkeskrin er en veldig personlig ting for å oppbevare sine skatter (smykker) og som forbruker skal den være praktisk og vakker å se på. Det er noen grunnleggende krav som må oppfylles:

  • Det skal være plass slik at smykket ditt ligger ordentlig
  • Det skal være mulig å legge til flere smykker
  • Det skal være lett å komme inn og holde orden
  • Den skal være estetisk og holdbar
  • Den skal kunne glede deg hver gang du åpner den

  Hos Regovs har vi eksklusive og flotte kvalitetssmykkeskrin i alle farger og størrelser. Mange av smykkeskrinene har innebygget reiseeske, ellers kan den kjøpes alene, det er et praktisk tiltak når du er på farten. Det er også en klokkeboks for oppbevaring av klokkene dine.

  Et smykkeskrin er en opplagt gave til en du er glad i, til en konfirmant eller deg som vil at smykket ditt skal se bra ut.

  Hos Regovs finner du smykkeskrin fra følgende merker: Davidts, Bruuns og Philippi.

  Det mest solgte smykkeskrinet er 367965-01, det er et slikt mellomstort smykkeskrin. Den mest solgte fargen i alle typer smykkeskrin er sort, tett fulgt av hvit, men du bør prøve å se på de alternative fargene, som rødt eller en glanseske i rustfritt stål fra Philippi. Siden det er den sorte fargen som selges mest, er det også de vi har mest av.

  De fleste smykkeskrin er laget slik at de kan brettes ut med brett der kjeder kan ligge, plass til øredobber og små skuffer til fingerringer, og det følger reiseesker med i mange av dem.

  De fleste smykkeskrin er laget av et plastmateriale (PU), det vil vare fint lenge, og det kan tørkes av med en fuktig klut. Her finner du fine kvalitets smykkeskrin til gode priser, slik at du kan holde styr på smykkene dine – vakre smykkeskrin er en super gaveidé! Når det er på tide å reise trenger du et smykkeskrin med reiseeske. Reiseesker er ofte mindre esker som følger med store smykkeskrin og kan inneholde det mest nødvendige og er enkle å lukke sammen.

  Hvorfor velge et smykkeskrin i skinn?

  Er du lei av å aldri finne smykkene dine, eller at de blir borte i et stort rot hvor det fort kan bli riper? Enten det er dine dyrebare arvestykker du vil ta vare på eller om det er dine nye fine smykker, er et smykkeskrin ideelt, da du alltid vet hvor du har oppbevart smykkene dine og samtidig kan du enkelt og bekvemt komme til ditt smykker som de Smykkeskrinet du finner her på Regovs har god plass og mange forskjellige rom, slik at du enkelt kan finne akkurat de øredobber som matcher antrekket ditt i dag eller et halskjede. Samtidig vil du også kunne ta bedre vare på smykkene dine, slik at du ikke får riper, som om de lå i en rotete haug. Dette gjør det lettere for deg å velge hvilket smykke du vil ha på deg i dag, når du kan se det hele samlet på ett sted, men organisert i den vakre lærsmykkeskrinet / smykkeskrinet i skinn. Du kan velge om det skal være et lite smykkeskrin eller et stort smykkeskrin. Med et smykkeskrin i skinn kan du raskt skape en oversikt over alle smykkene og klokkene dine, hvor smykkeskrinet er både praktisk og vakkert, og derfor kan skille seg ut som en del av innredningen på soverommet, badet eller rommet. Et fint smykkeskrin i skinn kan også vises på sminkebordet ditt eller det kan vises inne i walk-in-closet. Mange av smykkeskrinene har også de perfekte dimensjonene for å ligge i en banksafe, og dermed fortsatt holde oversikten og bestilling av dine dyre smykker, og samtidig oppbevare dem trygt.

  Windrose eksklusiv smykkeskrin

  Hos Regovs finner du smykkeskrin fra Windrose. Windrose er et tysk selskap som produserer de vakreste og mest unike smykkeskrinene / lærsmykkeskrinene til dine smykker, halskjeder, øredobber, ringer og klokker. Med et Windrose smykkeskrin / skinnsmykkeskrin vil du kunne ta godt vare på smykkene dine, da Windrose skinnsmykkeskrinet kun består av de beste materialene. Windrose står for kvalitet og bryr seg om å holde tradisjonen med det gamle håndverket i orden, og derfor bruker de alltid de beste materialene og verner om en evig streben etter å alltid produsere de beste smykkeskrinene/de perfekte smykkeskrinene. Windrose produserer alt fra små smykkeskrin / praktiske små reisesmykkeskrin til store smykkeskrin / esker til dine smykker. De store smykkeskrinene/skattekistene har flere etasjer og detaljer i seg, og blir en del av din innredning med sitt stilige og rike utseende. Våre smykker og klokker er dyrebare for oss, og derfor må de også oppbevares forsvarlig og pent, og med disse smykkeskrinene får du også orden på smykkene dine, slik at du alltid raskt og enkelt kan komme til dine pene og vakre smykker og klokker . Windrose produserer smykkeskrin i merino- og beluga-serien. Merino serien er et mykt syntetisk materiale og sterkt kunstskinn, mens beluga serien er ekte, preget okseskinn. Gi et Windrose smykkeskrin i gave eller gi det til deg selv hvis du vil beskytte smykkene dine.

  Davidts smykkeskrin i høy kvalitet

  Davidts smykkeskrin finner du også hos Regovs. Du finner mange flotte og praktiske smykkeskrin i skinn i forskjellige størrelser og farger. Davidts har eksistert i mer enn 70 år, og er blant de mest innovative produsentene i verden. Det er en lang familiehistorie de setter stor pris på, og derfor kan du alltid stole på at produktene de produserer er av høy kvalitet og gjennomtenkte. Det er et populært merke takket være sin gode kvalitet. De skaper rikelig med muligheter for oppbevaring og utstilling av smykkene dine, inkludert øredobber / studs, fingerringer, klokker, halskjeder og armbånd. Finn modellen som passer deg i form og farge. Med et smykkeskrin kan samlingen din vokse og du har god plass til å oppbevare dem. Når smykkene dine er presentable, er det enkelt og raskt å finne smykket som matcher antrekket ditt i dag. Davidts lager også vakre klokkeesker som du kan matche til smykkeskrinet ditt.

  Regovs har et bredt utvalg av alle typer smykkeskrin, du kan se dem på vår nettside.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se