CHAT MED OSS

  Smykkeskrin og reiseskrin med god plass

  Vi tilbyr smykkeskrin i lær, reisesmykkeskrin og reiseskrin med god plass. Et godt smykkeskrin bør ha flere rom, skuffer og holdere for øredobber og ringer. På denne måten oppbevares smykkene dine best slik at de ikke riper hverandre. Den mest klassiske fargen på smykkeskrin er svart, men du kan enkelt få mange andre smarte farger på smykkeskrin og reiseskrin, som rød, brun, grå og hvit. Finn det smykkeskrinet som passer deg, enten det er til deg selv hjemme, eller et reiseskrin til reisen. Det er også en god gaveidé å gi bort et utsøkt lærsmykkeskrin i gave. Enten du heller mot den klassiske looken fra Davidts eller den moderne touchen fra Windrose, kan vi tilby et smykkeskrin i lær som passer perfekt til dine behov. Disse merkene sikrer ikke bare at smykkene dine er beskyttet, men også at de oppbevares med den elegansen de fortjener. For de som ofte reiser, er kompakte reisesmykkeskrin i lær den ideelle løsningen. Med deres kompakte design og robuste ytre, sørger de for at smykkene dine alltid er trygge, uansett hvor du er.

  Smykkeskrin: Les mer nedenfor

   

  smykkeskrin

  Smykkeskrin i alle størrelser, også XL

  Trenger du et smykkeskrin hvor du kan holde orden på alle smykkene dine, har du kommet til rett sted. Hos Regovs.no selger vi mange forskjellige typer smykkeskrin og reisesmykkeskrin. Vi har et stort utvalg smykkeskrin du kan velge mellom. Det er både store, små, runde og firkantede smykkeskrin. Hvis du er veldig glad i smykker, og har mange, men ingen steder å ha dem, kan du definitivt finne et stort smykkeskrin som rommer dem alle her hos oss. Vi har smykkeskrin og reisesmykkeskrin som består av flere nivåer, slik at du får mest mulig plass, men samtidig kan holde oversikt over smykkene dine. Ved hjelp av rommene kan du organisere smykkene dine slik at du lettere finner dem når du gjør deg klar til festen. Vi har også en del små smykkeskrin og reiseskrin. Disse smykkeskrinene passer for deg som kun trenger å holde orden på kun noen få smykker. Dessuten kan et lite smykkeskrin eller reiseskrin være praktisk når du reiser. Våre små smykkeskrin hjelper deg med å holde orden på smykkene på turen, og de tar ikke særlig mye plass i bagasjen.

  Du finner smykkeskrin fra både Davidts og Windrose.

  Smykkeskrin i alle farger og fasonger

  Du kan få de vakre smykkeskrinene i flere forskjellige farger. Du kan velge mellom fargene sort, rød og hvit. Utvalget av forskjellige farger gjør det lettere for deg å finne det smykkeskrinet som passer deg best. I tillegg kan du velge mellom runde eller firkantede smykkeskrin, avhengig av hva du liker. Størrelsene på smykkeskrinene våre skiller seg fra hverandre, og dette er med på å sikre at du finner akkurat det smykkeskrinet som passer perfekt til størrelsen du ønsker, verken for stort eller for lite.

  Smykkeskrin er også et godt gavetips til noen du er glad i. Se vårt utvalg av eksklusive gaver, der du også finner andre gaver til henne.

  Smykkeskrin og reiseskrin for alle dine smykker

  Et godt, smart og utsøkt smykkeskrin for smykker er et must for enhver kvinne. Flere av Regovs sine smykkeskrin er tilgjengelig med reiseetui eller reiseskrin, som er et litt mindre skrin som egner seg til reisebruk. Smykkeskrinene finnes både runde og firkantede, store og små, i PU og skinn. Videre kan du også kjøpe klokkebokser for enten 6 eller 12 klokker. Kjøp et smykkeskrin eller reisesmykkeskrin av god kvalitet, enten som en god gave til noen du bryr deg om eller til deg selv fordi du fortjener det.


  Et smykkeskrin er en veldig personlig ting der du oppbevarer skattene dine (smykkene). Det skal være praktisk, vakkert og må oppfylle noen grunnleggende krav:

  • Det skal være plass slik at smykkene dine ligger ordentlig
  • Det skal være mulig å legge til flere smykker
  • Det skal være lett å komme inn og holde orden
  • Det skal være estetisk og slitesterkt
  • Det skal kunne glede deg hver gang du åpner det

  Hos Regovs har vi eksklusive og utsøkte kvalitetssmykkeskrin i alle farger og størrelser. Mange av smykkeskrinene har innebygget reiseetui, ellers kan det kjøpes alene som reiseskrin, og er veldig praktiske når du er på farten. Vi tilbyr også en klokkeboks for oppbevaring av klokkene dine.

  Et smykkeskrin eller reisesmykkeskrin er en opplagt gave til en du er glad i, til en konfirmant eller til deg som vil at smykkene dine skal holde seg fine.

  Hos Regovs finner du smykkeskrin fra følgende merker: Davidts, Bruuns og Philippi.

  Det mest solgte smykkeskrinet er 367965-01. Det er et utsøkt, mellomstort smykkeskrin med speil. Den mest solgte fargen i alle typer smykkeskrin er sort, tett fulgt av hvit, men du bør prøve å se på de alternative fargene, som rødt eller en glanseske i rustfritt stål fra Philippi. Siden det er den sorte fargen som selges mest, er det også de sorte smykkeskrinene vi har mest av.

  De fleste smykkeskrin eller reiseskrin er laget slik at de kan brettes ut med brett der kjeder kan ligge, plass til øredobber og små skuffer til fingerringer. Mange av dem kommer med reiseetuier.

  De fleste smykkeskrin og reiseskrin er laget av et plastmateriale (PU). Det holder seg fint lenge, og kan tørkes av med en fuktig klut. Her finner du fine kvalitetssmykkeskrin til gode priser, slik at du kan holde styr på smykkene dine – vakre smykkeskrin er en super gaveidé! Når det er på tide å reise, trenger du et smykkeskrin med reiseetui, eller et reiseskrin. Reiseskrin er ofte mindre esker som følger med store smykkeskrin og kan inneholde det mest nødvendige, og de er enkle å lukke.

  smykkeskrin

  Smykkeskrin – hvorfor velge et smykkeskrin i skinn?

  • Elegant Beskyttelse: Lær er kjent for sin holdbarhet og eleganse. Med et smykkeskrin i lær får du den beste beskyttelsen mot riper og støt samtidig som dine smykker oppbevares stilig.
  • Kvalitets Organisering: Merker som Davidts og Windrose spesialiserer seg på å lage smykkeskrin i lær, hvor hvert rom er designet med presisjon. Dine smykker vil alltid være organisert og enkle å finne.
  • Stilfull Fremheving: I tillegg til å være praktiske, gir smykkeskrin fra merker som Davidts og Windrose også en estetisk touch til ethvert rom.

  Er du lei av å aldri finne smykkene dine, eller lei av at de blir borte i et stort rot hvor de fort kan få riper? Enten det er dine dyrebare arvesmykker du vil ta vare på eller om det er dine nye fine smykker, er et smykkeskrin ideelt, da du alltid vet hvor du har lagt smykkene dine. Samtidig kan du enkelt og bekvemt finne det smykket du vil ha. Smykkeskrinene og reiseskrinene du finner her på Regovs har god plass og mange forskjellige rom, slik at du enkelt kan finne akkurat de øredobbene som matcher antrekket ditt i dag, eller et halskjede. Samtidig vil du også kunne ta bedre vare på smykkene dine, slik at de ikke får riper, som om de lå i en rotete haug. Dette gjør det lettere for deg å velge hvilket smykke du vil ha på deg i dag, når du kan se det hele samlet på ett sted, organisert i det vakre lærsmykkeskrinet / smykkeskrinet i skinn. Du kan velge om det skal være et lite smykkeskrin eller et stort smykkeskrin. Med et smykkeskrin i skinn kan du raskt skape en oversikt over alle smykkene og klokkene dine, hvor smykkeskrinet er både praktisk og vakkert, og derfor kan skille seg ut som en del av innredningen på soverommet, badet eller rommet. Et vakkert smykkeskrin i skinn kan også stilles ut på sminkebordet ditt, eller det kan vises inne i garderoben. Mange av smykkeskrinene har også de perfekte dimensjonene for å ligge i en banksafe, og dermed fortsatt holde orden og oversikt over dine dyre smykker samtidig som de oppbevares trygt.

  Smykkeskrin fra eksklusive Windrose i lær

  Hos Regovs finner du eksklusive smykkeskrin fra Windrose. Windrose er et tysk selskap som produserer de vakreste og mest unike smykkeskrinene / lærsmykkeskrinene til dine smykker, halskjeder, øredobber, ringer og klokker. Med et Windrose smykkeskrin / skinnsmykkeskrin vil du kunne ta godt vare på smykkene dine, da Windrose skinnsmykkeskrin kun består av de beste materialene. Windrose står for kvalitet og bryr seg om å holde tradisjonen med det gamle håndverket i orden, og derfor bruker de alltid de beste materialene og verner om en evig streben etter å alltid produsere de beste og mest perfekte smykkeskrinene. Windrose produserer alt fra små smykkeskrin, og praktiske små reisesmykkeskrin, til store smykkeskrin og esker til dine smykker. De store smykkeskrinene/skattekistene har flere etasjer og detaljer i seg, og blir en del av din innredning med sitt stilige og utsøkte utseende. Våre smykker og klokker er dyrebare for oss, og derfor må de også oppbevares forsvarlig og pent, og med disse smykkeskrinene får du også orden på smykkene dine, slik at du alltid raskt og enkelt kan finne frem dine pene og vakre smykker og klokker. Windrose produserer smykkeskrin i Merino- og Belugaserien. Merinoserien er et mykt syntetisk materiale og sterkt kunstskinn, mens belugaserien er ekte, preget okseskinn. Gi et Windrosesmykkeskrin i gave eller gi det til deg selv hvis du vil beskytte smykkene dine.

  Smykkeskrin fra Davidts i høy kvalitet

  Davidts smykkeskrin finner du også hos Regovs.no. Du finner mange flotte og praktiske smykkeskrin i skinn i forskjellige størrelser og farger. Davidts har eksistert i mer enn 70 år, og er blant de mest innovative produsentene i verden. De har en lang familiehistorie de setter stor pris på, og derfor kan du alltid stole på at produktene de produserer er gjennomtenkte og av høy kvalitet. Det er et populært merke takket være sin gode kvalitet. De skaper rikelig med muligheter for oppbevaring og utstilling av smykkene dine, inkludert øredobber, ringer, klokker, halskjeder og armbånd. Finn den smykkeskrinmodellen som passer deg i form og farge. Med et smykkeskrin fra Davidts kan samlingen din vokse, og du har god plass til å oppbevare dem. Når smykkene dine er presentable, er det enkelt og raskt å finne smykket som matcher antrekket ditt i dag. Davidts lager også vakre klokkeesker som du kan matche til smykkeskrinet ditt.

  smykkeskrin

  Regovs.no har et bredt utvalg av alle typer smykkeskrin, du kan se dem her på vår nettside. Smykkeskrin er også et veldig godt gavetips og en populær gave til henne. Vi har også gavetips med fine gaver til menn og herre.

  Vil du se når vi får inn nye smykkeskrin eller andre nye produkter? Hold utkikk under Regovs nyheter. Er det et spesielt varemerke du er interessert i, finner du det under Regovs merker