CHAT MED OSS
Kundeservice

  The Monte Vintage Svart Toalettmappe for Herre i Kalveskinn 3,4L

  The Monte Vintage Svart Toalettmappe for Herre i Kalveskinn 3,4L


  •  1.079,00 kr

  Farger:
  • The Monte Vintage Svart Toalettmappe for Herre i Kalveskinn 3,4L
  • The Monte Vintage Brun Toalettmappe for Herre i Kalveskinn 3,4L
  Gaveinnpak.:
  Velg antall:

  Varenummer: KP-6057206-BLACK
  check Mengde på eget lager: 6


  Svart toalettmappe for herre i skinn fra The Monte

  Vakker toalettmappe for herre i kalveskinn fra The Monte. Bruk toalettmappen for herre når du reiser eller er på tur. Toalettvesken til herre er laget av mykt vegetabilsk kalveskinn med fin plassfordeling.

  Utvendig

  • Farge: Svart
  • Dimensjoner: 27 X 17 X 9 cm (B X H X D)
  • Hank siden
  • 2 glidelåsåpninger øverst
  • 1 glidelåslomme foran
  • 1 glidelåslomme på baksiden

  Innsiden

  • Farge: Svart
  • Volum: 3,4 L
  • 2 store rom
  • 2 lommer

  Mer informasjon

  • Vekt: 300 g
  • Materiale: Vegetabilsk kalveskinn
  • Merke: The Monte

  Herretoalettmappe i sort: Lærertoalettmappe fra

  The Monte Denne sorte herretoalettmappe fra The Monte er designet for den moderne mannen som verdsetter både stil og funksjonalitet. Den er laget av mykt, vegetabilsk kalveskinn som ikke bare gir en luksuriøs følelse, men også lover lang levetid. The Monte er kjent for sin eksepsjonelle kvalitet, og dette er ingen unntak. Denne toalettmappe er den perfekte følgesvenn for alle dine reiser, enten det er en forretningsreise eller en helgetur. Den generøse plassen og de velorganiserte lommene gjør at du kan holde toalettartiklene og andre småting godt organisert og lett tilgjengelig. Med målene 27 x 17 x 9 cm (B x H x D) og et volum på 3,4 liter, vil denne sorte herretoalettmappe fra The Monte helt sikkert dekke alle dine lagringsbehov.

  Sort herretoalettmappe: Eksklusivt design og funksjonalitet

  The Monte Vintage Sort Herretoalettmappe er mer enn bare en lagringsløsning; det er en forlengelse av din personlige stil. Den sofistikerte designen kompletteres av høy funksjonalitet som gjør denne sorte herretoalettmappe til et must for den stilmessige mannen. Doble glidelåser sikrer at alt forblir trygt på plass, mens det myke, vegetabilske kalveskinnet gir en luksuriøs følelse. I tillegg er denne toalettmappe fra The Monte designet med flere praktiske lommer som gjør det enkelt å organisere eiendelene dine. Sammen med en romslig ryggsekk blir denne toalettmappe en uunnværlig del av din reiseutrustning.

  Sort herretoalettmappe: The Montes arv og kvalitet

  The Monte har lenge vært kjent for sin evne til å kombinere stil med funksjonalitet i produktene sine. Denne sorte herretoalettmappe er intet unntak og følger tradisjonen for kvalitet som merket er kjent for. Det vegetabilske kalveskinnet som brukes i produksjonen, er kjent for sin holdbarhet og luksuriøse følelse, noe som gjør denne toalettmappe til en investering som vil vare i mange år fremover. Kombiner den med en solid reiseveske for en komplett reiseutstyrspakke.

  Sort herretoalettmappe: Praktiske detaljer og funksjoner

  Hver eneste detalj av denne sorte herretoalettmappe er designet med brukervennlighet i tankene. Fra de to store rommene til de ekstra lommene, er alt gjennomtenkt for å møte lagringsbehovene dine. Den ytre glidelåsen gir enkel tilgang til eiendelene dine, mens den indre oppbyggingen hjelper deg med å holde alt organisert. Denne toalettmappe er ikke bare praktisk, men også estetisk tiltalende, noe som gjør den til en ideell følgesvenn for den moderne mannen. Legg til en stilig nøkkelskap i bambus i samlingen din for ytterligere å forbedre organisasjonen din.

  Sort herretoalettmappe: Kundeanmeldelser og erfaringer

  Kunder som har kjøpt denne sorte herretoalettmappe fra The Monte, har uttrykt sin tilfredshet med både design og funksjonalitet. Det myke kalveskinnet, den romslige innredningen og de praktiske lommene får spesiell ros. Denne toalettmappe er ikke bare et vakkert tilbehør, men også svært praktisk. Den har fått høye karakterer og anbefales sterkt for alle som søker en stilig og funksjonell toalettmappe.