CHAT MED OSS

  Titan, kofferter av solid, tysk kvalitet og design siden 1983

  Titan er merket som aldri står stille, idet kvalitet og innovasjon kjennetegner ethvert Titan-produkt. Titans mål er at tradisjon og innovasjon skal spille sammen i ett og samme produkt, og derfor blir produksjonsstedet deres i Tyskland stadig mer effektivt og bærekraftig. Titans kofferter kjennetegnes ved gjennomgående kvalitet der man har brydd seg om detaljene, og en stor del av produksjonen i Tyskland foregår for hånd.

  Reis sikkert og stilfullt med din Titan-koffert

  Uansett hvor du reiser med Titan-kofferten din, kan du være sikker på at den blir lagt merke til. Titan-kofferter ...

  har en klassisk look med en moderne og innovativ tvist. En Titan-koffert med hardt skall garanterer at eiendelene dine er sikre mens du er på farten. Uansett om kofferten din er av robust polykarbonat, elastisk polypropylen eller motstandsdyktig ABS, er det noe til hver enkelts smak og behov.

  Titan Spotlight kabinkoffert – for deg som vil være synlig

  Koffertserien Spotlight fra Titan er selve definisjonen på klassisk kvalitet med eksklusiv look. I serien finnes en beautybox, en kabinkoffert, en mellomstor koffert og en stor koffert. Du går aldri lei av å se på den iøynefallende blanke finishen med det elegante beltet i børstet aluminium. Alle koffertene er utstyrt med 4 doble stillegående hjul, som gjør dem svært behagelige å reise med. I tillegg er de utstyrt med en nedsenket TSA-lås, hvilket er påkrevd på reise til USA, men også akseptert hos andre større flyplasser. Det smarte ved en TSA-lås er at tollerne enkelt kan komme inn i kofferten din, uten å ødelegge den.

  Titan Spotlight Beautybox – oppbevaring med stil

  Med en Titan Spotlight beautybox blir du lagt merke til. De vakre fargene er klare og skarpe og gir beautyboxen et eksklusivt uttrykk. Beautyboxen har forskjellige bruksmuligheter, sånn at den kan passe til mye forskjellig. Den kan brukes som beautybox til hårstyling, sminke eller andre skjønnhetsprodukter! Den har god plass på 21 liter, så selv om du har mye toalettsaker, får du plass til alt sammen i denne flotte beautyboxen.

  Vil du vite mer om produktene fra Titan? Ta en kikk hos Regovs og lær mer om de lekre koffertene.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se