CHAT MED OSS

  Bager og sportsbager med hjul til trening og fritid

  Bager kan man ikke få for mange av. Enten du mangler en bag til helgeturen eller bare til treningsbruk, så har vi den. Vi har vanlige bager og sportsbager, samt reisebager med hjul som er enkle å transportere. Bagen Reisenthel Allrounder kan også fint brukes som treningsbag, da den er en solid og slitesterk bag til en god pris. Enten du er en ivrig sportsentusiast, elsker fitness, eller bare nyter en aktiv fritid, vet du hvor viktig riktig oppbevaring av utstyret ditt er. Bager er ikke bare praktiske, men også essensielle for å holde utstyret ditt organisert og beskyttet. For de som ofte er på farten, gjør reisebager med hjul livet enklere, spesielt når du bærer tungt utstyr. De kombinerer funksjonalitet med komfort, slik at du enkelt kan ta treningen din med deg. Invester i kvalitetsbager og reisebager med hjul, og sørg for at utstyret ditt alltid er klart for ditt neste eventyr i sportens og fritidens verden.

  Treningsbager: Les mer nedenfor

  bager og sportsbager

  Bager i stort utvalg

  Trenger du en bag til din neste reise, kan vi anbefale bagene fra Travelite med hjul, som gjør det lett å ta seg rundt på flyplasser og terminaler. De mindre bagene fra Davidts er trendy og godt egnet som reisevesker, da størrelsen er perfekt for å passere som håndbagasje i flykabinen. Se vårt store utvalg av bager og sportsbager og kjøp din nye bag på nett hos Regovs.no i dag!

  bager

  Bager og sportsbager til trening

  Trenger du en bag som skal brukes til trening eller idrett, har du kommet til rett sted. Hos Regovs.no har vi et stort utvalg flotte og praktiske sportsbager. Bagene kan også brukes til korte reiser, som for eksempel weekendturer, når du ikke har behov for så mye bagasje. Når du handler hos oss, sikrer vi deg at det du bestiller er laget i beste kvalitet. Hos Regovs.no har vi et stort utvalg bager og sportsbager du kan velge blant. Og nettopp på grunn av utvalget, gjør vi det enklere for deg å finne akkurat den bagen som passer perfekt til dine behov.

  bager

  Bager i alle regnbuens farger

  Vårt store utvalg flotte bager kommer i en lang rekke forskjellige farger, som for eksempel gul, blå, svart, grå og mange flere. Ikke nok med det, du kan også få de trendy bagene i ulike design. Hvis du ikke er glad i alt for mye pynt og mønstre på trenings- eller reisebagen din, har vi også et utvalg helt svarte bager, som er sparsomt utsmykket og har et enklere design. Hvis du derimot setter pris på farger og mønstre, er vårt utvalg av bager til deg stort. Vi har bager i både lyse, mørke og skrikende farger. I tillegg har vi bager med for eksempel rutete eller prikkete mønster.

  Bager til helgeturer

  Bagene kan du velge å bruke til reise, fritid, når du skal på treningssenteret, eller når du har gym på skolen. Utover det kan de også brukes på helgetur, der du kun har behov for en liten veske til tingene dine. Ellers er bagene godt egnet som strandvesker om sommeren når det er varmt. Det er mange gode ideer til hvordan man kan få godt utbytte av bagene, disse er kun noen eksempler. Det er ingen grenser for hvordan og til hva du kan bruke dem. Det er bare å sette seg ned og finne en du liker. Du er kun ett klikk unna å motta en superflott bag.


  Se også vårt store utvalg av reisevesker og weekendbager, kofferter og kabinkofferter eller ryggsekker.