CHAT MED OSS
Kundeservice

  Kvalitets telt for familie, reise og fritid

  Her finner du behagelige og lette telt av høy kvalitet. Regovs har valgt ut attraktive telt til kanoturer, fotturer, reiser og turer i det fri. Felles for alle teltene er at de har høy kvalitet med god plass til både personer og bagasje. Teltene er enkle å sette opp, og du kan finne beskrivende bilder og instruksjonsvideoer under de forskjellige teltene. Når du drar ut i den store utendørs og ønsker å oppleve naturen på nært hold, er det essensielt med riktig utstyr. Telt av høy kvalitet kan gjøre forskjellen mellom en god og en dårlig opplevelse. 

  Telt: Les mer nedenfor 


  telt

  Et godt telt kombinerer kvalitet med funksjonalitet, og sikrer at du er beskyttet mot elementene, uansett hvor reisen tar deg. Enten du planlegger en helgetur, en lengre vandring, eller en leir med familie og venner, er det viktig å investere i telt som kan tåle naturens luner. Med riktig telt ved din side, er du klar til å nyte alt det naturen har å tilby.

  Telt til 1 person, telt til 2 personer, telt til 3 personer, ja telt for opptil 8 personer

  Vi har telt både til deg som camper alene eller vil ha med deg hele familien. Her finner du enmannstelt, tomannstelt, tremannstelt og så videre helt opp til telt for 8 personer. 

  Telt til fottur, fjelltur, kanotur og pilegrimsreise

  Komforten er viktig når du skal telte, enten du skal på fottur, fjellvandring, pilegrimsreise eller kanotur. Det er viktig at teltet ditt er lett og tar liten plass, samtidig som det skal gi de beste forholdene når du camper. Det er vesentlig at det er plass til bagasje, fottøy og annet utstyr. De teltene du finner her på siden er valgt ut til formål som fotturer, fjellvandringer, reiser og kanoturer.

  Telt som tåler storm, vind og vær

  Teltene er laget slik at de tåler storm og uvær. Du kan krype i ly og slippe unna regn og vind, slik at du er klar for en ny dag på tur i skog og mark.

  Telt til familien

  Har du behov for et godt familietelt, vil vi anbefale Vaude Campo Grande XT 4P, som er et familietelt med god plass til fire. Det har to innganger, tørkesnor og plass til matlaging. Teltet tar liten plass når det er pakket sammen og veier under 5 kg. Behagelig familietelt som kan anbefales til kanoturer, vandringer og camping.

  Regovs.no har både små og store telt fra VaudeTatonka og Outwell.

  telt

  Telt til storfamilien og familiecamping

  Regovs har store og komfortable telt med plass til alt og alle, slik at det ikke blir for trangt å være på camping. De store og bekvemme teltene passer også utmerket på familieleir med foreldre og barn. Teltene har en eller flere soveavdelinger med god plass til bagasje, liggeunderlag og soveposer, noe som er veldig praktisk. Teltene våre har også et romslig oppholdsrom med plass til det dagligdagse, som matlaging, i tillegg til at flere kan sitte og spise ved middagsbordet.

  Telt til sommerleir eller festival

  Et godt telt som kan brukes igjen og igjen er å anbefale når du skal på sommerleir eller festival. Det er fornuftig for både miljø og lommebok. Regovs anbefaler alltid at du tenker igjennom størrelsen på teltet, slik at det passer til ditt behov. Husk at det alltid skal være plass til liggeunderlag og at bagasjen skal kunne ligge tørt. I tillegg må du regne med at vått tøy skal kunne henges til lufting, slik at det ikke begynner å lukte.

  Vi anbefaler generelt å bruke store telt til leir og festivaler, fordi det ofte er viktig og veldig hyggelig å ha plass til venner og gjester, spesielt på regnværsdager. Det kan ofte godt lønne seg å gå sammen flere og investere i et større telt til den typen anledninger. 

  Til festivalen eller sommerleiren trenger du sannsynligvis regnbeskyttelse. Her ser du våre regnponchos og paraplyer. Vi har både regnponchoer og paraplyer damer og regnponchoer og paraplyer menn.

  Telt til jakt og fisketur

  Et godt, lett tunneltelt til 1 eller 2 personer er ideelt når du skal på fottur i fjellet, eller på jakt- og fisketur. 

  Forestill deg at du er på fisketur og kommer til en av de beste fiskesjøene i landet. Først setter du opp det nye teltet ditt. I teltet gjør du alt klart med liggeunderlag, soveposer og lakenposer. Du plasserer bagasje og kjøkkenutstyr i teltet, der det skal være. Kanskje skal du samle inn litt ved til et leirbål, slik at du kan lage mat og holde varmen. Når leiren er helt etablert med telt, bål og tørkesnor, er det tid for en kopp kaffe og kanskje et lite kakestykke. Nå som alt er på plass, er du klar til å gå i gang med å fiske abbor, gjedde og annet i innsjøen. Det kan være at du skal fiske en dag eller to. Du kan enkelt flytte denne leirplassen, fordi det er lett å etablere og flytte en hel leir, med alt som hører til, med det rette utstyret.    

  Telt til 1, 2, 3, 4 og flere personer 

  Regovs ønsker å tilby så mange forskjellige teltstørrelser som mulig, slik at du enkelt finner akkurat det teltet som passer best til deg.

  Vi har telt som passer til 1 person – der du bare er deg selv på vei ut i det grønne. Du finner også de store familieteltene og leirteltene, som kan huse mange personer. I tillegg finner du telt til 2 personer, telt til 3 personer og telt til 4 personer.

  telt

  Tunneltelt

  Tunnelteltet er det mest populære teltet på markedet. Det består som regel av flere buer som går fra den ene siden av teltet til den andre. Tunneltelt er svært enkle å sette opp og kan stå uten plugger i stille vær. Tunneltelt anbefales til mange campingformål, da de finnes i veldig mange forskjellige størrelser. Du finner tunneltelt i størrelser som passer til alt fra én person og opp til åtte personer.  

  En fordel med tunneltelt er at de ofte tar liten plass og veier ganske lite sammenlignet med den plassen du får til rådighet per person.

  Kuppeltelt

  Et kuppeltelt består også av stenger som går fra den ene siden av teltet, til den andre. Forskjellen fra tunnelteltet er at stengene som regel krysser hverandre på midten, hvilket gjør det sterkere og ekstra robust i vind og vær. Kuppelteltet tar liten plass og veier lite i forhold til plassen som er til rådighet per person. De kan være litt vanskeligere å sette opp kuppeltelt sammenlignet med tunneltelt, da det er flere teltstenger som krysser hverandre, men resultatet blir som sagt at teltet blir ekstra solid.

  Spisstelt 

  Et spisstelt er i samme teltkategori som tipi og lavvo, som typisk kun har et stort rom. Spissteltet er med andre ord åpenbart å bruke på leir og når man er mange på tur sammen. Til et spisstelt brukes rette teltstenger og ikke buer. Spisstelt tar mer plass og er som regel en del tyngre. Ofte vil de også kreve flere personer under montering. Men å ha mye plass i et spisstelt for mange kan være en stor fordel. 

  Trenger du utstyr til teltturen din? Kikk inn på vår kategori Friluftslivstilbehør