CHAT MED OSS
Regovs.no åpner snart i Norge. Butikken er under bygging og åpner senere i år. Akkurat nå er det stengt!

    Cookies:

     

    Regovs bruker cookies, se avsnitt om cookies.

     

    Loggstatistikk:

     

    Loggstatistikk brukes på Regovs og innebærer at et statistikksystem samler inn informasjon som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende en nettside har hatt, hvor de kommer fra, på hvilken del av nettsiden dette er igjen mm.

    Hos Regovs brukes loggstatistikk med det formål å optimalisere nettsiden og dens funksjonalitet.


    DIN PERSONLIGE INFORMASJON.

    For at du skal kunne inngå avtale med oss ​​via nettsiden, må du registrere deg med følgende personopplysninger

    · Navn
    · Adresse
    · epostadresse
    · Mobilnummer

    Vi registrerer dine personopplysninger med det formål å kunne levere varen til deg via vår transportør GLS. Personopplysningene registreres hos Regovs.Com APS og oppbevares i 5 år (5 år pga. krav fra regnskapsloven), hvoretter opplysningene slettes Når personopplysninger samles inn via nettsiden vår sørger vi for at det alltid skjer pr. gi ditt uttrykkelige samtykke, slik at du er informert om nøyaktig hvilken informasjon som samles inn og hvorfor.

    Dataansvarlig er Regovs.Com APS.

    Vi lagrer ikke kundeinformasjon kryptert. Vi overfører ikke kundeinformasjon kryptert.

    Informasjon som sendes inn til Regovs blir ikke videreformidlet eller solgt på noen måte til tredjeparter, og vi registrerer ingen personsensitiv informasjon.

    Som registrert hos Regovs.Com APS har du alltid rett til å protestere mot registreringen. Du har også rett til innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Du har disse rettighetene i henhold til personopplysningsloven og henvendelser i denne forbindelse rettes til Regovs.Com APS via e-post: info@regovs.no

    Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre og du kan altid framelde dig igen.

    Nyhetsbrev:
    Ved abonnement på nyhetsbrevet registrerer vi din e-postadresse. E-postadressen gis ikke videre til andre og du kan alltid melde deg av igjen.