CHAT MED OSS

  Behagelige, klassiske hatter som passer til tidens trend.

  Her finner du skyggeluer som den Andy Capp bruker, luer, hatter, caps, sikspence og bøttehatter. Vi har eksklusive hatter til herre i god kvalitet. Vi har hatter fra de mest kjente og anerkjente merkene, som danske MJM og amerikanske Stetson


  Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Hattemodeller hos Regovs

  Vi kategoriserer hattene våre ut ifra modell og utforming. Det gjør det litt enklere å lete rundt og gir en god og rask oversikt når du skal finne din nye hatt.

   

  Hatter
  En hatt har skygge eller kant hele veien rundt, og har som regel et bånd rundt kronen. Hattebetegnelsen bruker vi om de modellene som er laget i et klassisk design. Modellene produseres i mange ulike materialer og design.

   

  Sikspence

  Sikspence-modellene våre (som for øvrig er et skandinavisk uttrykk) er en flat og som regel myk skyggelue som primært lages i skinn eller et tekstilmateriale. I England omtales hatten som en flat cap, hvilket er mer i bruk internasjonalt.

   

  Skyggeluer
  Denne betegnelsen bruker vi om andre typer hatter og skyggeluer. Den modellen du oftest vil støte på her er baseballua.

   

  Bøttehatter

  Eller solhatter som de også kalles, er den typiske hatten som gir beskyttelse mot solen.

   

  Luer

  En lue er den typiske luemodellen vi kjenner som en strikket lue eller vinterlue i fleece.

   

  Kjenn din sikspence/flat cap

  Sikspencen produseres i mange ulike varianter. Allikevel er det noen ting som går igjen blant sikspencene våre. Disse trekkene gjør det enklere å skille mellom dem når man kjenner betegnelsene og måten de er bygd opp på. Under har vi laget en liste med de vanligste modellene.

   

  Broker
  Er en tettsittende modell som kjennes igjen på de 6 sømmene som går ned fra toppen.

   Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Country
  Denne modellen kjennetegnes ved sin klassiske helstøpte passform med kun tre loddrette sømmer i nakken.

   Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Daffy
  En modell som kan gjenkjennes på sin tredelte og tettsittende passform. En svært populær modell.

   Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Maddy
  En modell som lett kan kjennes igjen på de fem vannrette sømmene som gir en tettsittende passform.

   Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Rebel
  Modellen er lett gjenkjennelig på de seks doble sømmene som går ned fra en knapp på toppen.

   Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Hatter, skyggeluer, sikspencer og mange flere – en forunderlig verden av hatter!

  For kun et par tiår siden så man på en mann uten hatt som om han var naken. I dag finnes det etter hvert så mange typer hatter og luer at man kan finne en til enhver anledning og hvilket som helst vær – og det er akkurat det vi håper at du vil gjøre hos oss!

  Ta en nærmere kikk på vårt store utvalg av hatter og dens avarter, og du vil finne hattemodeller du nok kjenner til – skyggeluer, luer og så videre – og typer du kanskje ikke har hørt om før: flat cap, beanie og lignende.

  Noen av disse navnene på hattetypene har kommet inn i det norske språket de siste par årene, der vi tidligere har hatt en tendens til å oversette hattens navn, om det var en filthatt, solhatt eller tilsvarende, hvor man i dag finner sikspence eller lue, som man kaller en beanie.

  Prisene på lageret av hatter gjør dessuten at du kan ha mulighet til å kjøpe mange forskjellige hatter, om du har bruk for en sommerhatt til å gå langs stranden om sommeren, eller hvis du leter etter en lue til å holde toppen av hodet varm om vinteren.

  Hvis du føler deg litt forvirret over hva de ulike hattene er, bør du ta en kikk på gjennomgangen vår, der du kan lese om de moderne herrehattene, hva slags hattepryd menn går med nå om dagen, hva som fungerer som fritidshatt og hva man kan gå for når man skal sette sin egen stil sammen med en hatt.

  Hatten og identiteten din går hånd i hånd

  Slik sikspencen for eksempel har vært utbredt i mange, mange år i Storbritannia, var det spesielt folk fra arbeiderklassen som brukte slike hatter når de drev med hardt arbeid.

  I nyere tid har den blitt moderne for den stilbevisste og moteriktige mannen som godt kan iføre seg et stykke herlig hodebekledning, som både er praktisk og sitter godt på hodet. Derfor kan man blant annet få akkurat en slik hatt i mange utgaver og farger. Her bør du, nok en gang, ta en kikk i oversikten for å se hva slags hatt som kan passe sammen med din stil.

   

  En solhatt, eller bøttehatt som den også kalles, er en type hatt de fleste brukte for cirka 20 år siden, men den har fått sin renessanse blant både menn og kvinner når de skal på stranden, i parken eller på festival.

  Den klassiske skyggelua kan man også få i sin klassiske fremtoning, eller den kan ha et retroutseende og være i en grovere tekstil enn det man er vant til, slik at den også kan brukes i mer hardføre sammenhenger. Du kan vise frem interessene dine gjennom skyggelua via en logo eller lignende, eller den kan være mer anonym.

  Når vinteren melder seg, må man bytte ut sikspencen eller sommerhatten med en beanie, som i behagelig strikk skal kunne holde deg varm i toppen på kalde dager – også får du den i den fargen som matcher stilen din best.

  En flott fritidshatt man kan bruke spesielt som velkledt herre, er en filthatt, som du finner mange utgaver av hos oss. Den kan få deg til å ligne alt fra en velrennomert direktør til en storviltjeger.

  Kunne det friste med en stråhatt til å løfte på og hilse på folk rundt deg, finner du definitivt også en slik hos oss.

  Vi har hatter til stort sett alle anledninger og værforhold, i tillegg til at de er både praktiske og stilsikre, slik at du kan finne ikke bare én enkelt hatt som passer til bekledning på resten av kroppen, men en hel haug forskjellige, som kan forme identiteten din året rundt.

  Hattene er gode gaveideer, vi har alt fra friluftshatter, fritid eller sport, om man er en distingvert herre, eller en ung mann som ønsker å se moderne ut med skyggelue.

  Du finner de fleste hattetyper av høy kvalitet, og samtlige til en overkommelig pris.


  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se