CHAT MED OSS
Kundeservice

  Hatter, sikspens og caps til menn i klassiske og moderne modeller

  Her finner du et stort utvalg av hatter, sikspens og caps til menn. Vårt sortiment av herrehatter inkluderer blant annet skyggeluer à la Andy Capp, herreluer, herrehatter og bøttehatter, eller solhatter, som de også kalles. Vi har eksklusive herrehatter i god kvalitet. Vi har hatter for menn fra de mest kjente og anerkjente merkene, som danske MJM og amerikanske Stetson. Hver mann fortjener tilbehør som kombinerer både stil og funksjonalitet. Når det kommer til hodeplagg, er caps, hatter for menn, og luer designet ikke bare med utseende i tankene, men også med fokus på komfort og varme. Vårt utvalg av hatter og luer er nøye valgt ut for å tilby de mest trendy designene, samtidig som de beskytter mot været.   hatter sikspens og caps

  En kvalitetscap kan løfte ethvert antrekk, mens en stilig hatt kan kombinere det beste fra både mote og funksjonalitet, og sørge for at du er beskyttet og varm i de kjøligere månedene. Så enten du leter etter den perfekte capen, en klassisk hatt, eller en lue, har vi hatter, sikspens og caps som kombinerer stil, design og varme.

  Hatter, sikspens og caps i mange modeller hos Regovs

  Vi kategoriserer våre herrehatter etter modell og design. Det gjør det litt lettere for deg å lete rundt, og du får en god og rask oversikt når du skal finne hatter, sikspens og caps.

   

  Hatter

  En hatt har skygge eller kant hele veien rundt, og har som regel et bånd rundt kronen. Hattebetegnelsen bruker vi om de modellene som er laget i et klassisk design. Hattemodellene produseres i mange ulike materialer og design.

   

  Sikspens

  Sikspens-modellene våre (sikspens, eller sixpence, er for øvrig et skandinavisk uttrykk, i England omtales hatten som en flat cap, hvilket er mer i bruk internasjonalt) er en flat og som regel myk skyggelue som primært lages i skinn eller et tekstilmateriale. For mer informasjon om vår sikspens, se vår artikkel om analyse av sikspens. 

   

  Skyggeluer

  Betegnelsen skyggelue bruker vi om andre typer hatter, sikspens og caps. Den modellen du oftest vil støte på her er baseball caps.

   

  Bøttehatter

  Bøttehatter, eller solhatter som de også kalles, er den bøtteaktige hatten som gir beskyttelse mot solen.

   

  Herreluer

  En herrelue er den typiske luemodellen vi kjenner som en strikket lue eller vinterlue i fleece. Populært kalt beanie.

   

  Hatter, sikspens og caps - forskjellige typer sikspens

  En sikspens – eller flat cap – produseres i mange ulike varianter. Likevel er det visse ting som går igjen blant sikspensene våre. Disse trekkene gjør det enklere å skille mellom de ulike typene sikspens når du kjenner betegnelsene og måten de er bygd opp på. Under har vi laget en liste med de vanligste modellene av sikspens.

   

  Broker sikspens

  En Broker sikspens er en tettsittende modell som kjennes igjen på de 6 sømmene som går ned fra toppen.

   Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Country sikspens

  En Country sikspens kjennetegnes ved sin klassiske helstøpte passform med kun tre loddrette sømmer i nakken.

   Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Daffy sikspens

  En Daffy sikspens kan gjenkjennes på sin tredelte og tettsittende passform. En svært populær sikspens-modell.

   Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Maddy sikspens

  Sikspensmodellen Maddy kan lett kjennes igjen på de fem vannrette sømmene som gir en tettsittende passform.

   Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Rebel sikspens

  Modellen Rebel sikspens er lett gjenkjennelig på de seks doble sømmene som går ned fra en knapp på toppen.

   Hatte, hat, huer, sixpence, kasketter og caps til mænd

  Hatter, sikspens og caps – en forunderlig verden av herrehatter!

  For kun et par tiår siden så man på en mann uten hatt som om han var naken. I dag finnes det etter hvert så mange typer hatter, sikspens, caps og luer at man kan finne en til enhver anledning og et hvilket som helst vær – og det er akkurat det vi håper at du vil gjøre hos oss!

  Ta en nærmere kikk på vårt store utvalg av hatter, sikspens og caps, og du vil finne hodeplagg du sikkert kjenner til – skyggeluer, herreluer og strikkeluer – og typer du kanskje ikke har hørt om før, som flat cap, baseball cap og beanie.

  Noen av disse navnene på hatter, sikspens og caps har kommet inn i det norske språket de siste par årene. Ttidligere har vi hatt en tendens til å oversette hattemoten til norsk, enten det var en filthatt, solhatt, stråhatt eller tilsvarende, hvor du i dag kan få en sikspence eller lue, som nå kalles en beanie.

  Prisene på det store lageret vårt av herrehatter gjør dessuten at du har mulighet til å kjøpe mange forskjellige hatter, enten du vil ha sikspens eller caps, eller om du har bruk for en sommerhatt når du går langs stranden om sommeren, eller hvis du leter etter en lue til å holde hodet varmt om vinteren.

  Hvis du føler deg litt forvirret over hva de ulike hattene er, bør du ta en titt på oversikten vår, der du kan lese om moderne herrehatter, hva slags hattepryd menn går med nå om dagen, hva som fungerer som fritidshatt og hva du kan gå for når du skal sette din egen stil med en hatt.

  hatter_sikspens_og_caps

  Hatter, sikspens og caps går hånd i hånd med din identitet

  Sikspensen har vært utbredt i mange år. I Storbritannia var det spesielt folk fra arbeiderklassen som brukte sikspens når de utførte hardt arbeid. 

  I nyere tid har sikspens og caps blitt moderne for den stilbevisste og moteriktige mannen som godt kan iføre seg et stykke herlig hodebekledning, som både er praktisk og sitter godt på hodet. Derfor kan man blant annet få akkurat en slik caps, eller sikspens, i mange utgaver og farger. Her bør du, nok en gang, ta en kikk i oversikten vår over hatter for å se hva slags caps og sikspens som kan passe sammen med din stil.

  hatter_sikspens_og_caps

  En solhatt for menn, eller bøttehatt som den også kalles, er en type herrehatt de fleste brukte for cirka 20 år siden, men solhatten har fått sin renessanse blant både menn og kvinner når de skal på stranden, i parken eller på festival.

  Den klassiske skyggelua kan man også få i sin klassiske fremtoning, eller den kan ha et retroutseende og være i en grovere tekstil enn det man er vant til, slik at den også kan brukes i mer hardføre sammenhenger. Du kan vise din interesse eller tilknytning gjennom skyggelua via en logo eller lignende, eller den kan være mer anonym.

  Når vinteren melder seg, må du bytte ut sikspensen eller sommerhatten med en strikkelue, eller beanie, som i behagelig strikket materiale skal kunne holde deg varm i toppen på kalde dager. Strikkeluen får du selvfølgelig i den fargen som matcher stilen din best.

  Vil du ha en flott fritidshatt du kan bruke når du vil kle deg ekstra fint til en spesiell anlending, anbefaler vi en filthatt. Filthatter finner du i mange utgaver hos oss. Filthatten gir deg et velkledd utseende og en elegant stil.

  Kunne det friste med en stråhatt å løfte på når du hilser på folk rundt deg, finner du definitivt også uformelle stråhatter og sommerhatter hos oss.

  Vi har hatter, sikspens og caps til stort sett alle anledninger og værforhold. I tillegg er våre hatter, sikspens og caps både praktiske og stilsikre, slik at du ikke bare finner en, men en hel haug forskjellige herrehatter som kan forme identiteten din året rundt.

  Hatteer, sikspens og caps er gode gaveideer til menn. Vi har både friluftshatter, fritidshatter og sportsluer, som passer enten du er en distingvert herre eller en ung mann som ønsker en moderne og trendy skyggelue.

  Du finner de fleste hattetyper av høy kvalitet, og samtlige hatter, sikspens og caps til en overkommelig pris.

  Gjør stilen fullendt med fine skinnhansker og herrehansker! Vi har dessuten et stort utvalg av skjerf og halstørklær til menn, og ser du etter varme klær til damer, har vi både skjerf og halstørklær,  damehatter og luer samt skinnhansker og damehansker.