CHAT MED OSS

  Crossover, crossbody og clutch

  Kjært barn har mange navn, men alle er navn på den lille, lette og enkle veska vi tar med oss når vi skal ut. Den må ha plass til mobil, leppestift mm., betalingskort og litt kontanter, og det uansett om en crossover, crossbody eller clutch skal være med på en tur på byen eller på fest.

  Crossover og crossbody: Les mer nedenfor

  Søkeresultat:

  Vis: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Crossover, crossbody eller clutch etter anledningen

  Et krav til en crossover er at den må passe til anledningen.
  Til handleturen foreslår vi en modell fra Pacsafe (tyverisikker), slik at både betalingskort og kontanter er godt beskyttet.
  Hvis du skal på fest trenger du en clutch eller bodycross som matcher antrekket. Svart er jo alltid en sikker farge, som dessuten passer til mye og kan brukes i årevis, men det kan være spennende å velge en flerfarget crossover fra Pia Ries man blir i godt humør av å se på.
  Crossover-vesken er anvendelig til alle anledninger, noen av dem kan man også bruke som rumpetaske.

  Utvalget av crossover og crossbody

  Hos Regovs.no deltar vi på de respektive messene for å sikre oss at utvalget av crossbody, crossover og clutch alltid er tidsriktig. Når vi skal kjøpe inn disse veskene går vi etter de klassiske og tidløse modellene i best kvalitet, og unngår helst miljøskadelig behandling av skinn. Det er aller best når vi kan få veskene vi har lyst på i vegetabilsk garvet lær.

  Kveldsvesker, crossbody og crossover til fine anledninger

  Hos Regovs.no har vi et stort utvalg kveldsvesker, crossover, crossbody og clutcher, slik at ditt formelle antrekk blir perfekt.

  Plass til alt i en kveldsveske, crossover eller crossbody

  I våre flotte kveldsvesker, crossovers og crossbodys er det plass til alt. Det er plass til alle tingene du bare må ha med når du er på byen eller et fint arrangement, sånn som mobil, lommebok og andre livsviktige ting. Noen av våre smarte clutcher har innebygd mobillomme, slik at mobilen din er godt beskyttet fra de andre tingene som kan skade den i veska. Utover det har de fleste også innebygde lommer til kreditt- og bankkort, slik at du ikke behøver å ta med lommeboka i det hele tatt. På den måten får du utnyttet plassen enda bedre.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se


   
  Filter
  Farge:
  Materiale:
  Mål:
  Modell:
  Type:
  Mobiltype:
  Antall kort:
  Størrelse: