CHAT MED OSS

  Når The Monte-passion blir til Fashion

  The Monte er et av de største merkene innen lærvesker og lærlommebøker i Skandinavia. Merket ble introdusert på markedet i 2000, og populariteten har vokst konstant siden da. The Monte er representert i ti land, og merkets ambisjon er å gi kundene verdi for pengene, eller «Value for Money».

  Stiler og trender fra The Monte

  Hver sesong skaper designteamet kolleksjoner tilpasset kundenes etterspørsel. Vi leverer designprodukter til gode priser. Ved å ha orden på hvert skritt i produksjonskjeden er vi i stand til å tilby deg fine lærprodukter til attraktive priser. The Montes lærvesker finnes i flere stiler som passer til alle anledninger. Enten du søker en urban, moderne, elegant, funksjonell eller chic veske, finnes det alltid en til deg fra The Monte.

  Lær og garving av The Monte

  Lærvesker, reisevesker og lommebøker fra The Monte er laget av forskjellige typer buffalolær eller okselær. The Monte arbeider hovedsakelig med tre typer buffalolær: den første er strukturert og har en vakker, skinnende overflate, den andre er myk og fleksibel, mens den tredje har en rustikk vintage-look. Når det kommer til okselær, arbeider ...

  vi normalt med to forskjellige typer: den ene er svært myk og fleksibel, mens den andre har en pull-up-effekt som gir overflaten patina. Den vanligste garveprosessen som benyttes på The Monte-produktene er vegetabilsk garving: en garveprosess som lar lærets originale egenskaper være uendrede og er skånsom mot miljøet.

   

  The Monte er et forholdsvis nytt merke i Danmark, men har vært et av de ledende lommebok- og veskemerkene i resten av Norden. The Monte har lærlommebøker til både herre og dame, reisevesker, ryggsekker og skuldervesker i kalveskinn i høy kvalitet og til gode priser. The Monte finnes i en hel del veskebutikker i Danmark. Regovs.no kan også presentere en kolleksjon av The Monte-vesker og -lommebøker. The Monte kjennetegnes ved godt, moderne og gjennomarbeidet design, fremstilt i flott bearbeidet kalveskinn. Kjøp The Monte-vesker og -lommebøker i dag, enten til deg selv eller som en fin gave til jul, bursdag eller andre anledninger. 

  Flotte og behagelige rumpetasker fra The Monte

  Du finner også rumpetasker fra The Monte i mange størrelser og design, alt fra de mest klassiske rumpetaskene i lær, til mindre rumpetasker. 

  Ryggsekker i lær og skinn fra The Monte

  The Monte har et stort utvalg ryggsekker i skinn og lær. Du finner blant annet ryggsekker som er egnet til jobb, skole, reise og shopping. Mange av sekkene er laget med rom til nettbrett, iPad eller PC, slik at du kan ta det med når du skal på jobb, skole eller ut på reise.

  The Monte har et stort og eksklusivt utvalg weekendvesker og reisevesker

  Er du på utkikk etter en stor weekendveske eller reiseveske er det The Monte som har veska du trenger. Weekendveskene og reiseveskene har gode priser og er miljøvennlige, sett i forhold til det øvrige markedet.

  Populære skuldervesker, lommebøker og rumpetasker fra The Monte

  Skuldervesker i lær eller skinn fra The Monte er svært populære. Om du trenger en liten skulderveske, som en crossover, eller en stor skulderveske som også kan fungere som shopper til innkjøp går de fleste av våre kunder for The Monte. The Monte er også sterke på lommebøker og rumpetasker. I det hele tatt vil vi anbefale produktene fra The Monte når du skal på reise, på skolen og på jobb.