CHAT MED OSS
Kundeservice

  Alt mulig spennende reisetilbehør til reise og fottur

  Vi har alt mulig spennende reisetilbehør til reisen, fotturen eller kanskje du skal på overnatting under bar himmel? Blant våre reisetilbehør finner du reisehåndklær, manikyrsett og speil, skjønnhetsbokser, reiseklessnorer, reiseputer, myggnett og mye mer. Nesten uansett hva du trenger på reisen, finner du det her i vårt utvalg av reisetilbehør. Kjøp reisetilbehøret ditt hos oss slik at du alltid har alt du trenger – og mer til – når du skal på en kort tur alene, eller du skal til utlandet i flere uker med familien, eller på interrail med partneren din ned gjennom Europa. Alt vårt reisetilbehør får du til gode priser, men som nevnt betyr det på ingen måte at det mangler kvalitet her. Enten det er et varmt miljø som er kaldt, eller du skal være ute eller inne, vil langt det meste reisetilbehøret kunne holde mål. Start neste reise allerede nå, ved å gå til innkjøp av alt det spennende reisetilbehøret som forgyller reisen!

  Reisetilbehør: Les mer nedenfor

  reisetilbehør, tilbehør til reiser

   

  Reisetilbehør av ulike slag

  Når det kommer til reisetilbehør fra Travelgear kan du alltid være sikker på at det er førsteklasses reiseutstyr som både er funksjonelt, smart og flott. Se hele vårt utvalg av reisetilbehør fra Travelgear, inkludert merker som Sea to Summit, Lifeventure, Davidts, Travelsafe med fler.

  Reisetilbehør til kofferten

  Det er den tiden på året igjen når du skal ut og reise. Kofferten er kjøpt, men du mangler fortsatt noen småting før du er helt reiseklar. Da har du kommet til rett sted! Hos oss kan du få alt du trenger av reisetilbehør til reisen din, slik at du blir ekstra klar for tur. Det smarte tilbehøret gjør reisen din enklere og mer komfortabel. Hvis du vil vite hva kofferten din veier, har vi en bagasjevekt som er veldig enkel å bruke. Den er så liten at du kan ha den i jakkelommen. Når du skal bruke den, er det bare å ta den frem og veie bagasjen. Så enkelt er det, og du er klar til å gå. Hvis du noen dager før reisen oppdager at du har glemt å kjøpe en bagasjelapp, slik at bagasjen ikke blir borte under flyturen, så er det bare å kontakte oss. Vi har et stort utvalg av smarte koffertmerker som skal sørge for at du får riktig koffert. For bagasjens sikkerhet anbefaler vi også våre koffertlåser og hengelåser.

  Reisetilbehør som beautyboxer

  Regovs reisetilbehør inkluderer et godt utvalg av beautyboxer i flere design, merker og prisklasser. Orlando Beautybox fra Travelite er en av de mest populære i serien. Travelites eksklusive Vector Beautybox er også ekstremt populær. Vector-serien beskriver det eksklusive, tidløse og klassiske innen kofferter og beautyboxer. Kjøp din nye skjønnhetsboks av høy kvalitet hos Regovs i dag.

  Reisetilbehør for ekstra komfort, som reiseputer, organizers og kofferttrekk

  Før en reise skal kofferter og kabinkofferter pakkes. Et veldig praktisk reisetilbehør er en veske-organizer som holder orden på sakene når du skal pakke kofferten. Den lille organisatoren kan inneholde sokker og undertøy. En litt større organizer kan inneholde klær som tar mer plass. På selve reisen eller flyturen kan vi anbefale at du tar med deg reisetilbehør som for eksempel en reisepute, enten for økt komfort i ryggen eller som en deilig pute for hodet. Et kofferttrekk er et reisetilbehør som er med på å gjøre kofferten din mer gjenkjennelig på flyplassen. Dessuten beskytter den kofferten din.

  reisetilbehoer

  Reisetilbehør du bare må ta med deg på reisen

  Det er visse reisetilbehør du lett kan klare deg uten når du skal ut og reise, for det kan noen ganger ende med at du tar med deg nesten alle møblene hjemmefra når du skal på langtur. Da forsvinner selve hensikten – å komme seg hjemmefra.

  Men så er det de tingene du bare må ha som tilbehør til turen, da det dermed blir en mer behagelig tur og en ren nytelse både når du skal på en lengre ferie eller om du bare vil reise bort noen dager – og mye av det uunnværlige reiseutstyret får du hos oss!

  Her snakker vi om alt du kanskje kjenner til, som hvor du kan få et reisehåndkle til stranden eller en praktisk halslommebok, slik at du alltid har penger og viktige papirer tett på kroppen.

  Men visste du at du også kan få et hurtigtørkende reisehåndkle? Se våre mikrofiberhåndklær og reisehåndklær. Når du først har tatt med deg dette en gang, blir det ikke det samme å reise på tur igjen uten.

  Har du også problemer med å holde styr på boardingkort, kredittkort, kvitteringer, mynter og alt det andre viktige som ligger i separate lommer i jakke og bukse?

  Det er ikke lenger et problem nå som du kan få en fin reisemappe for alle viktige reisepapirer, som ID-kort og annen nødvendig dokumentasjon som har en tendens til å forsvinne.

  Reisetilbehør som kan brukes på både lange og korte turer

  Vårt brede utvalg av reisetilbehør skal bidra til å holde deg fullt beskyttet, enten du skal på et kort helgeopphold, eller du tar flere uker fra kalenderen for å reise til eksotiske strøk.

  Derfor kan du få et manikyrsett og speil, eller reisemanikyrsett, slik at du ikke trenger å gå på kompromiss med å se velstelt ut, selv om du er langt unna de vanlige remediene du vanligvis bruker for skjønnhet.

  reisetilbehoer

  Eller hva med en reisepute? Du kan bruke den når du bare trenger en rask lur på toget eller flyet, men du kan også bruke den når du skal sove i telt eller under åpen himmel. Nevnte vi at denne reiseputen også er hurtigtørkende? I tillegg tar den ikke mye plass når du pakker den inn i hylsteret, så du kan enkelt ta den med deg de fleste steder.

  Skal du på langtur, eller er du sammen med andre reisende som har mange kofferter og kabinkofferter som kan likne på din egen? Da er det viktig å ha en bagasjelapp på kofferten din, slik at du enkelt kan finne den. Skulle kofferten din bli borte, er det også på denne måten du enkelt kan bli funnet.

  En sovemaske, et regntrekk for ryggsekken, et sikret smykkeskrin – alt dette og fler reisetilbehør kan du få hos oss på Regovs.no. Alle reisetilbehør er laget i god kvalitet, og du kan ofte velge mellom forskjellige farger og størrelser.

  reisetilbehoer

  Det riktige reisetilbehøret for din reise og tur

  Planlegger du din neste reise? Uansett om det er en spennende ferie som lenge har vært planlagt, eller en viktig forretningsreise, er det avgjørende å være godt forberedt med det rette reisetilbehøret. Et velvalgt sett med reiseprodukter kan gjøre hele forskjellen når det gjelder å gjøre reisen din mer behagelig og problemfri. Hos Travelsafe, TraveliteSea to Summit og Go Travel er vi forpliktet til å levere det beste av det beste innen reiseutstyr, som ikke bare oppfyller, men også overstiger forventningene dine.

  I vårt sortiment finner du et omfattende utvalg av reisetilbehør designet for å imøtekomme ethvert reisendes behov. Uansett om du er en eventyrlysten backpacker, en forretningsreisende på farten eller en familie som planlegger den neste store ferien, har vi alt du trenger for å gjøre reisen din så behagelig og praktisk som mulig.

  Vi er stolte av å tilby produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, slik at du kan få mest mulig ut av reiseopplevelsene dine uten å spreng budsjettet. Hos oss kan du være sikker på å finne det perfekte reisetilbehøret for dine behov, enten det er en robust koffert, en komfortabel nakkepute eller praktiske oppbevaringsløsninger for eiendelene dine.

  Så uansett hvor din neste reise tar deg, la oss hjelpe deg med å gjøre den til en minneverdig og problemfri opplevelse. Utforsk vårt store utvalg av reisetilbehør i dag og la oss være din pålitelige reisepartner på veien til nye eventyr.

  Reisetilbehør med funksjonalitet

  Når det gjelder funksjonalitet, er det avgjørende å velge reisetilbehør som oppfyller behovene dine underveis. Fra praktiske pakkeposer og oppbevaringsløsninger til intelligente reiseapparater, tilbyr Travelsafe, Travelite, Sea To Summit og Go Travel alt nødvendig utstyr for å gjøre reisene dine mer behagelige og organiserte.

  Produktene våre er nøye utvalgt for deres utmerkede funksjonalitet, holdbarhet og stilfulle design. Vi forstår at reiseopplevelsen bør være mer enn bare å nå destinasjonen din; den bør også være fylt med komfort og bekvemmelighet underveis. Derfor kombinerer reisetilbehøret vårt den nyeste teknologien med praktiske funksjoner for å sikre at du er godt rustet for enhver reise.

  Kvalitetsreisetilbehør

  Kvalitet er en avgjørende faktor når det gjelder valg av reisetilbehør. Med Travelsafe, Travelite, Sea To Summit og Go Travel kan du være sikker på å investere i produkter av høyeste kvalitet, skapt for å imøtekomme selv de mest krevende reiseforholdene. Merkene våre er kjent for sitt engasjement i å levere reiseutstyr som ikke bare oppfyller, men også overgår forventningene til kundene våre.

  Fra robuste kofferter og ryggsekker til pålitelige reiseapparater har vi dedikert oss til å produsere utstyr som kan tåle tidens tann og fortsette å yte optimalt, selv etter mange reiser. Produktene våre er designet med fokus på holdbarhet og pålitelighet, noe som betyr at du kan være trygg på at reiseutstyret ditt vil være din trofaste følgesvenn på utallige eventyr i fremtiden.

  Uansett om du leter etter en slitesterk koffert for å beskytte eiendelene dine, en ergonomisk ryggsekk for å bære tingene dine med letthet, eller pålitelige reiseapparater for å gjøre reisene dine mer behagelige, har vi alt. Utvalget vårt av produkter er nøye utvalgt og testet for å sikre at de lever opp til våre høye standarder for kvalitet og ytelse.

  Så når du investerer i reisetilbehør fra Travelsafe, Travelite, Sea To Summit eller Go Travel, investerer du ikke bare i et produkt - du investerer i et stykke utstyr som vil følge deg på eventyrene dine i mange år fremover. La merkene våre være den pålitelige partneren din på veien, og opplev forskjellen i kvalitet som produktene våre kan gjøre for reiseopplevelsene dine.

  Konkurransedyktig reisetilbehør

  La oss ikke glemme den sterke prisen som merkene våre tilbyr. Hos Travelsafe, Travelite, Sea To Summit og Go Travel er vi fast bestemt på å tilby konkurransedyktige priser på reiseutstyret vårt, uten å gå på kompromiss med funksjonalitet eller kvalitet. Vi forstår viktigheten av å få mest mulig ut av reiseopplevelsene dine uten å overskride budsjettet ditt, og derfor streber vi alltid etter å levere produkter som gir deg den beste verdien for pengene dine.

  Mens vi prioriterer funksjonalitet og kvalitet i alle produktene våre, er vi også oppmerksomme på behovet for prisbevissthet blant kundene våre. Derfor tilbyr vi konkurransedyktige priser som lar deg få tilgang til pålitelig reiseutstyr uten å spreng budsjettet ditt. Uansett om du leter etter en ny koffert, en reiseadapter eller en praktisk ryggsekk, kan du være sikker på å finne produkter til en sterk pris hos oss.

  Målet vårt er å gi deg muligheten til å få mest mulig ut av reiseopplevelsene dine uten å bekymre deg for dyre priser. Ved å kombinere funksjonalitet, kvalitet og en sterk pris, ønsker vi å gjøre reiseopplevelsene mer overkommelige og tilgjengelige for alle. Så neste gang du planlegger reisen din, husk å sjekke det brede utvalget av reiseutstyr til en pris som passer budsjettet ditt.

  Bredt utvalg av reisetilbehør

  Travelsafe, Travelite, Sea To Summit og Go Travel tilbyr et bredt utvalg av reisetilbehør som tilfredsstiller ulike behov og preferanser for reisende. Her er noen eksempler på produktene som disse merkene vanligvis tilbyr:

  Travelsafe reisetilbehør og reiseutstyr

  • Reisetilbehør som nakkeputer og reisehåndklær. 
  • Reiseapparater som myggnett, vannrensesystemer og førstehjelpsutstyr. 

  Travelite tilbehør til reise og friluftsliv

  • Kofferter og reisevesker i ulike størrelser og design. 
  • Ryggsekker og duffelbagger for backpacking og camping. 
  • Reisetilbehør som pakkeposer, toalettmapper og koffertmerker. 

  Sea To Summit reisetilbehør og reisehåndklær

  • Lettvektsutstyr for utendørs eventyr, inkludert reisehåndklær, vanntette ryggsekker og liggeunderlag. 
  • Reisetilbehør som flasker for innsjekking på flyplassen 
  • Vanntett emballasje for å holde utstyret ditt tørt under våte forhold. 

  Go Travel reisetilbehør med stil

  • Reisekomfortprodukter som puter, ørepropper og sovemasker. 
  • Bagasjeutstyr som bagasjebånd, bagasjevekter og bagasjesikkerhetssett. 
  • Reiseapparater inkludert adaptere, kabler og reiseflasker for flytende produkter.

  Innovative og pålitelige reiseprodukter

  Disse merkene er kjent for sine pålitelige og innovative reiseprodukter som hjelper reisende med å få mest mulig ut av opplevelsene sine, enten de er på ferie eller på forretningsreise.

  Start reisen din i dag med reisetilbehør fra Regovs

  Uansett om du planlegger en avslappende strandferie eller en actionfylt eventyrreise, er det riktige reisetilbehøret avgjørende for din komfort og bekvemmelighet underveis. Med Travelsafe, Travelite, Sea To Summit og Go Travel kan du være sikker på å finne alt du trenger for din neste reise. Så ikke gå glipp av muligheten til å investere i kvalitetsprodukter som vil gjøre reiseopplevelsene dine enda bedre. Start reisen din i dag med det beste reisetilbehøret på markedet!