CHAT MED OSS

  Alt mulig spennende reisetilbehør til reise og fottur

  Vi har alt mulig spennende reisetilbehør til reisen, fotturen eller kanskje du skal på overnatting under bar himmel? Blant våre reisetilbehør finner du reisehåndklær, manikyrsett og speil, skjønnhetsbokser, reiseklessnorer, reiseputer, myggnett og mye mer. Nesten uansett hva du trenger på reisen, finner du det her i vårt utvalg av reisetilbehør. Kjøp reisetilbehøret ditt hos oss slik at du alltid har alt du trenger – og mer til – når du skal på en kort tur alene, eller du skal til utlandet i flere uker med familien, eller på interrail med partneren din ned gjennom Europa. Alt vårt reisetilbehør får du til gode priser, men som nevnt betyr det på ingen måte at det mangler kvalitet her. Enten det er et varmt miljø som er kaldt, eller du skal være ute eller inne, vil langt det meste reisetilbehøret kunne holde mål. Start neste reise allerede nå, ved å gå til innkjøp av alt det spennende reisetilbehøret som forgyller reisen!

  Reisetilbehør: Les mer nedenfor

  reisetilbehør, tilbehør til reiser

  Reisetilbehør av ulike slag

  Når det kommer til reisetilbehør fra Travelgear kan du alltid være sikker på at det er førsteklasses reiseutstyr som både er funksjonelt, smart og flott. Se hele vårt utvalg av reisetilbehør fra Travelgear, inkludert merker som Sea to Summit, Lifeventure, Davidts, Travelsafe med fler.

  Reisetilbehør til kofferten

  Det er den tiden på året igjen når du skal ut og reise. Kofferten er kjøpt, men du mangler fortsatt noen småting før du er helt reiseklar. Da har du kommet til rett sted! Hos oss kan du få alt du trenger av reisetilbehør til reisen din, slik at du blir ekstra klar for tur. Det smarte tilbehøret gjør reisen din enklere og mer komfortabel. Hvis du vil vite hva kofferten din veier, har vi en bagasjevekt som er veldig enkel å bruke. Den er så liten at du kan ha den i jakkelommen. Når du skal bruke den, er det bare å ta den frem og veie bagasjen. Så enkelt er det, og du er klar til å gå. Hvis du noen dager før reisen oppdager at du har glemt å kjøpe en bagasjelapp, slik at bagasjen ikke blir borte under flyturen, så er det bare å kontakte oss. Vi har et stort utvalg av smarte koffertmerker som skal sørge for at du får riktig koffert. For bagasjens sikkerhet anbefaler vi også våre koffertlåser og hengelåser.

  Reisetilbehør som beautyboxer

  Regovs reisetilbehør inkluderer et godt utvalg av beautyboxer i flere design, merker og prisklasser. Orlando Beautybox fra Travelite er en av de mest populære i serien. Travelites eksklusive Vector Beautybox er også ekstremt populær. Vector-serien beskriver det eksklusive, tidløse og klassiske innen kofferter og beautyboxer. Kjøp din nye skjønnhetsboks av høy kvalitet hos Regovs i dag.

  Reisetilbehør for ekstra komfort, som reiseputer, organizers og kofferttrekk

  Før en reise skal kofferter og kabinkofferter pakkes. Et veldig praktisk reisetilbehør er en veske-organizer som holder orden på sakene når du skal pakke kofferten. Den lille organisatoren kan inneholde sokker og undertøy. En litt større organizer kan inneholde klær som tar mer plass. På selve reisen eller flyturen kan vi anbefale at du tar med deg reisetilbehør som for eksempel en reisepute, enten for økt komfort i ryggen eller som en deilig pute for hodet. Et kofferttrekk er et reisetilbehør som er med på å gjøre kofferten din mer gjenkjennelig på flyplassen. Dessuten beskytter den kofferten din.

  reisetilbehoer

  Reisetilbehør du bare må ta med deg på reisen

  Det er visse reisetilbehør du lett kan klare deg uten når du skal ut og reise, for det kan noen ganger ende med at du tar med deg nesten alle møblene hjemmefra når du skal på langtur. Da forsvinner selve hensikten – å komme seg hjemmefra.

  Men så er det de tingene du bare må ha som tilbehør til turen, da det dermed blir en mer behagelig tur og en ren nytelse både når du skal på en lengre ferie eller om du bare vil reise bort noen dager – og mye av det uunnværlige reiseutstyret får du hos oss!

  Her snakker vi om alt du kanskje kjenner til, som hvor du kan få et reisehåndkle til stranden eller en praktisk halslommebok, slik at du alltid har penger og viktige papirer tett på kroppen.

  Men visste du at du også kan få et hurtigtørkende reisehåndkle? Se våre mikrofiberhåndklær og reisehåndklær. Når du først har tatt med deg dette en gang, blir det ikke det samme å reise på tur igjen uten.

  Har du også problemer med å holde styr på boardingkort, kredittkort, kvitteringer, mynter og alt det andre viktige som ligger i separate lommer i jakke og bukse?

  Det er ikke lenger et problem nå som du kan få en fin reisemappe for alle viktige reisepapirer, som ID-kort og annen nødvendig dokumentasjon som har en tendens til å forsvinne.

  Reisetilbehør som kan brukes på både lange og korte turer

  Vårt brede utvalg av reisetilbehør skal bidra til å holde deg fullt beskyttet, enten du skal på et kort helgeopphold, eller du tar flere uker fra kalenderen for å reise til eksotiske strøk.

  Derfor kan du få et manikyrsett og speil, eller reisemanikyrsett, slik at du ikke trenger å gå på kompromiss med å se velstelt ut, selv om du er langt unna de vanlige remediene du vanligvis bruker for skjønnhet.

  reisetilbehoer

  Eller hva med en reisepute? Du kan bruke den når du bare trenger en rask lur på toget eller flyet, men du kan også bruke den når du skal sove i telt eller under åpen himmel. Nevnte vi at denne reiseputen også er hurtigtørkende? I tillegg tar den ikke mye plass når du pakker den inn i hylsteret, så du kan enkelt ta den med deg de fleste steder.

  Skal du på langtur, eller er du sammen med andre reisende som har mange kofferter og kabinkofferter som kan likne på din egen? Da er det viktig å ha en bagasjelapp på kofferten din, slik at du enkelt kan finne den. Skulle kofferten din bli borte, er det også på denne måten du enkelt kan bli funnet.

  En sovemaske, et regntrekk for ryggsekken, et sikret smykkeskrin – alt dette og fler reisetilbehør kan du få hos oss på Regovs.no. Alle reisetilbehør er laget i god kvalitet, og du kan ofte velge mellom forskjellige farger og størrelser.

  reisetilbehoer