CHAT MED OSS

  Alt mulig spennende tilbehør for reise- og turliv.

  Finn reisehåndkle, manikyrsett, beautybox, reisetørkesnor, reisepute osv. Nesten det du trenger på reisen, finner du det her i vårt utvalg av tilbehør til reiser.

  Reisetilbehør: Les mer nedenfor

  Spennende reisetilbehør

  Når det kommer til reiseutstyr fra Travelgear kan du alltid være sikker på at det er førsteklasses reiseutstyr som er funksjonelt, smart og vakkert. Se hele vårt utvalg av reiseutstyr fra Travelgear, inkludert fra Sea to Summit, Lifeventure, Davidts, Travelsafe og andre på denne siden.

  Koffertvekt, koffertmerke og mye mer

  Det er den tiden på året igjen når du må reise. Kofferten er kjøpt, men du mangler fortsatt noen småting før du er helt reiseklar. Da har du kommet til rett sted! Hos oss kan du få ditt tilbehør til reisen din, slik at du blir ekstra klar for ferien/reisen. Det smarte tilbehøret gjør reisen din enklere og mindre vanskelig. Hvis du står med en koffert som du ikke vet hvor mye den veier, har vi en koffertvekt som er veldig enkel å bruke. Den er så liten at den kan gjemmes bort i en jakkelomme. Når du skal bruke den, er det bare å ta dem ut og veie bagasjen. Så enkelt er det, og du er klar til å gå. Hvis du noen dager før reisen oppdager at du har glemt å kjøpe et bagasjemerke, slik at bagasjen ikke blir borte under flyturen, så er det bare å kontakte oss. Vi har et stort utvalg av smarte koffertmerker som skal sørge for at du får tak i riktig bagasje.

  Fin beautybox og beautyboxer for turen

  Regovs har et godt utvalg av beautyboxer i flere design, merker og prisklasser. Orlando beautybox fra Travelite er en av de mest populære i serien. Travelites eksklusive Vector beautybox er også ekstremt populær. Vector-serien beskriver det eksklusive, tidløse og klassiske innen kofferter og beautyboxer. Kjøp din nye kvalitetsskjønnhetsboks hos Regovs i dag.

  Få mer komfort når du reiser med gode reiseputer, koffertopplegg / nettingposer og kofferttrekk.

  Før en reise skal kofferter pakkes. Det er veldig praktisk med en koffertopplegger / nettingveske når du skal pakke kofferten. Den lille posen kan inneholde sokker og undertøy. De andre arrangørene / nettingposene kan inneholde klær som tar mer plass. På selve reisen eller flyturen kan vi anbefale at du tar med deg en reisepute, enten for økt komfort i ryggen eller som en fin pute for hodet. Et kofferttrekk er med på å gjøre kofferten din mer gjenkjennelig på flyplassen og beskytter også kofferten din ganske mye.

  Dette reisetilbehøret må du ta med deg på reisen

  Det er visse ting du lett kan klare deg uten når du skal på ferie eller reise, for det kan noen ganger ende med at du tar med deg nesten alle møblene hjemmefra når du skal på langtur, for så å forsvinne den lille hensikten. å komme seg hjemmefra.

  Men så er det de tingene du bare må ha som tilbehør til turen, da det dermed blir en mer behagelig tur og en ren nytelse både når du skal på en lengre ferie eller om du bare vil reise bort noen dager - og mye av det uunnværlige reiseutstyret får du hos oss!

  Her snakker vi om alt du måtte vite, hvor du kan få et reisehåndkle til stranden eller en praktisk pengesekk, slik at du alltid har penger og viktige papirer tett på kroppen.

  Men skjønte du at du også kan få et hurtigtørkende reisehåndkle? Når du først har tatt med deg en på din lengre eller kortere tur, blir det ikke det samme å reise på tur igjen uten den.

  Har du også problemer med å holde styr på boardingkort, kredittkort, kvitteringer, mynter og alt det andre viktige som ligger i separate lommer i jakke og bukse?

  Det problemet slutter nå som du kan få en fin reisemappe for alle viktige reisepapirer og annen nødvendig dokumentasjon og ID-kort som pleier å forsvinne.

  Reisetilbehøret kan brukes på både lange og korte turer

  Det brede utvalget av reisetilbehøret vårt skal bidra til å holde deg fullt beskyttet, enten du skal på et kort helgeopphold, eller du tar flere uker utenfor kalenderen for å reise til eksotiske strøk.

  Derfor kan du få et reisemanikyrsett, slik at du ikke trenger å gå på kompromiss med å se pen ut, selv om du er langt unna de vanlige remediene du vanligvis bruker for skjønnhet.

  Eller hva med en reisepute?
  Du kan bruke den når du bare trenger en rask lur på toget eller flyet, men du kan også bruke den når du trenger å sove under åpen himmel. Nevnte vi at denne reiseputen også er hurtigtørkende? I tillegg tar den ikke mye plass når du pakker den inn i hylsteret, så du kan enkelt ta den med deg de fleste steder.

  Skal du på langtur, eller er du sammen med andre reisende som har mange kofferter som kan likne på din egen? Så det er viktig å ha en reiselapp på kofferten slik at du enkelt kan finne din egen koffert. Skulle kofferten din bli borte, er det også på denne måten du enkelt kan finne eieren i form av deg.

  En sovemaske, et regntrekk for ryggsekken, en sikret smykkeskrin; det er alle ting du kan få til dine reiser hos oss på Regovs, og det hele er laget i god kvalitet, og det er ofte forskjellige farger og størrelser å velge mellom.

  Kjøp reisetilbehøret ditt hos oss slik at du alltid har alt du trenger – og mer til – liggende når du skal på en kort tur alene, eller du skal til utlandet i flere uker med familien eller på interrail med partneren din ned gjennom Europa.

  Alt reisetilbehøret er i den billige enden, men som nevnt betyr det på ingen måte at det mangler kvalitet her. Enten det er et varmt miljø som er kaldt, eller du må være ute eller inne, vil langt det meste reisetilbehøret kunne holde mål.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se