CHAT MED OSS
Kundeservice

  Menn: stilfulle produkter til menn som vil ha det beste

  Hva kjøper man til menn som har alt? Når kun det beste er godt nok, anbefaler vi vår store herrekolleksjon med stilfulle produkter av høy kvalitet til ham. Regovs' brede herresortiment inkluderer blant annet belter og lærbelter, produserte og skreddersydde i ekte kvalitetsskinn etter ønskede midlemål for å garantere at de passer. Du finner stilige kortholdere og lommebøker for mennskinnhansker og herrehansker, nydelige skjerf for menn i 100% ull, alle slags hatter, sikspens og caps for menn fra kjente merker som MJM og Stetson, vi har et stort utvalg av herrevesker og skinnvesker i lekkert design for menn og dessuten utsøkte kofferter, og dessuten regnponchoer og paraplyer for menn, som hjelper ham å holde stilen selv i dårlig vær. Og er du ute etter gaver til din mann, din sønn, din bror, til pappa eller kanskje til din forretningspartner, finner du mange gode gavetips til herrer under kategorien gaver til menn og herre.


   

   

  Menn: stor herreavdeling med belter, vesker, toalettmapper og hansker til herrer

  Finn flotte herreprodukter, inkludert belter og lærbelter, toalettmapper til herre, lommebøker for menn, skinnhansker og herrehansker, og mye mer her i vår store avdeling for menn. Hos Regovs.no finner du produkter av høy kvalitet til menn, som robuste skinnvesker, herrebelter, regnfrakker, toalettmapper og herrelommebøker. Leter du etter flotte gaver, julegaver og gaveidéer til menn, er det en utmerket ide å begynne letingen her, eller under vår kategori gaver til menn og herre.

  menn

  Menn: herrebelter i alle størrelser

  Regovs.no bringer a vter hjem, så det lønner seg å komme innom oss med jevne mellomrom! Hos Regovs.no kan du bestille belter og lærbelter etter din egen størrelse. Trenger du størrelse XXXXL på inntil 160 cm i midjebredde, kan vi enkelt hjelpe deg – bestill beltet ditt i dag og motta ditt nye belte i løpet av noen dager. Eller hva med en solid herreveske til jobb og fritid, som har plass til datamaskinen? Vi kan også tilby en god regnponcho for herrer, du finner regnfrakker til menn i svart og blått. Regovs har et enormt utvalg av toalettmapper for menn i alle mulige design og farger. Det er enkelt å kjøpe vesker, toalettmapper og mye mer på nett her hos Regovs.

  menn

  Menn: skjerf for menn i 100% babyalpakkaull

  Hos Regovs.no finner du skjerf for menn i 100% babyalpakkaull. Det er et av de mest luksuriøse materialene som finnes. Hos oss finner du et bredt utvalg av herreskjerf i ulike farger, design og størrelser. Herreskjerf er nødvendige for det kalde norske været, og våre herreskjerf er garantert varme og myke. Skjerfene våre er også hypoallergene, så de passer virkelig for alle. Herreskjerf kan også være en flott gave til alle du bryr deg om!

  Menn: herrevesker av høy kvalitet

  Regovs har de siste årene bygget opp et stort utvalg av herrevesker og vesker for menn. Du finner blant annet populære merker som Travelite, The Monte, Davidts og ikke minst serien fra Reisenthel. Det spenner fra mindre herrevesker og håndleddsvesker til store kofferter som må kunne romme alt og litt til. Serien fra Reisenthel spenner vidt fra ryggsekker og kontorvesker til reisevesker. NB! Du finner også en mengde kabinvesker under kategorien reiser / reisevesker og weekendbager. Se fler gavetips under vår kategori gaver til menn og herre.

  menn

  Menn: herrehansker – også i hjorteskinn

  Kvalitetsmerkene Handskekompagniet og Belsac har et bredt sortiment av smarte og deilige skinnhansker for menn i både lammeskinn og hjorteskinn. Flere av herrehanskene har smarte detaljer med både bulker og stropp ved håndleddet. Flere av våre skinnhansker og herrehansker er utstyrt med stilige detaljer som dekorative sømmer eller stropper for justering av omkretsen ved håndleddet. Hanskene finnes i mange forskjellige størrelser, fra liten til stor.

  Menn: stort utvalg av lommebøker for menn

  Regovs har i dag ca. 200 forskjellige lommebøker for menn. Dette gjør oss til en av de største forhandlerne av lommebøker for menn i Norge. Det betyr at du er nesten sikker på å finne en lommebok som passer deg og din lommebok. Vi har mange merkede lommebøker som Ted Cole, Montana, Belsac, Elk Collection, Pacsafe og mange flere, og ønsker du en rimelig herrelommebok i god kvalitet, har vi det også. Finn den beste lommeboken for menn hos Regovs i dag – det er enkelt.

  Menn: herrehatter, luer, sikspens og capser til herre

  Hos Regovs finner du alle slags hatter, sikspens og caps for menn, det være seg MJM eller Stetson. Dette er stilige kvalitetsluer og herrehatter som du kan bruke til både hverdag og fest. Vi har også et stort utvalg av stråhatter til menn som gir god beskyttelse mot sol og sommervarme. Vi har flere av de klassiske stråhattene som du ofte ser på badehoteller om sommeren. Utvalget av strikkeluer til herre består av luer i mange forskjellige farger.

  Og når man snakker om sikspens, også kalt flat caps, tenker man også på avisguttens skyggelue, som i gamle dager var en sann klassiker blant arbeidsfolk.

  De mer moderne capsene for menn kalles i dag caps, baseballcaps eller truckecaps og har vært en lue som virkelig har fått gjennomslag etter andre verdenskrig og helt frem til i dag.

  Vil du se våre nyeste produkter for menn? Hold utkikk under kategorien Regovs nyheter, der vi legger opp siste nytt. Og er du interessert i et spesielt merke, kan du finne det under Regovs merker