CHAT MED OSS

  Stor herreavdeling med vesker, belter, hansker og vesker for menn

  Finn flotte produkter, inkludert belte og belter, toalettmapper, lommebøker, hansker og mye mer, for menn her i Mens Corner. Du finner bl.a. mange kraftige skinnvesker, herrebelter, regnfrakker, toalettmapper, herre lommebøker og mange gode gaver, julegaver og gaveideer.

  Alltid spennende Belter og Belter for menn, i alle størrelser

  Regovs bringer alltid gode nyheter hjem, så kom innom med jevne mellomrom, det lønner seg! Hos Regovs kan du bestille skinnbelter og herrebelter etter din størrelse, er det XXXXL på inntil 160 cm i midjebredde kan vi enkelt hjelpe - bestill i dag og motta ditt nye belte i løpet av svært kort tid. Eller hva med en god herreveske til jobb og fritid, som har plass til datamaskinen og mye mer? Vi kan også tilby en god herre poncho regnfrakk, du finner regnfrakker i svart og blått. Regovs har et enormt utvalg av toalettmapper for menn i alle mulige design og farger. Det er enkelt å kjøpe vesker, toalettmapper og mye mer her hos Regovs på nett.

  Skjerf for menn i 100 % baby alpakka ull

  Hos Regovs.no finner du skjerf for menn i 100% ull. Det er et av de mest luksuriøse materialene som finnes. Hos oss finner du et bredt utvalg av ulike farger, design og størrelser. Herreskjerf er nødvendige for det kalde danske været, og våre herreskjerf er garantert varme og myke. Skjerfene våre er også hypoallergene, så de passer virkelig for alle. Herreskjerf kan også være en flott gave til alle du liker!

  Herrevesker av høy kvalitet

  Regovs har de siste årene bygget opp et stort utvalg av herrevesker og vesker for menn. Du finner blant annet deilige merker som Travelite, The Monte, Davidts og ikke minst serien fra Reisenthel. Det spenner fra mindre vesker til håndleddsvesker til store mapper/vesker som må kunne holde det hele. Serien fra Reisenthel spenner vidt fra ryggsekk, kontorveske til skapveske. NB! du finner også en mengde kabinvesker under kategorien reiseliv / reisevesker.

  Hansker for menn - også i hjorteskinn

  Smarte og deilige skinnhansker i både lammeskinn og hjorteskinn for menn er også en kategori med godt bredt spekter fra Handskekompagniet og Belsac. Flere av hanskene har noen smarte detaljer med både bulker og stropp ved håndleddet. Hansker og skinnhansker for menn kan kjøpes i alle størrelser, fra små til veldig store.

  Et av Danmarks største utvalg av herre lommebøker

  Regovs har i dag ca. 200 forskjellige lommebøker for menn. Dette gjør oss til en av de største forhandlerne av lommebøker for menn i Danmark. Det betyr at du er nesten sikker på å finne en lommebok som passer deg og din lommebok. Vi har mange merkede lommebøker som Ted Cole, Montana, Belsac, Elk Collection, Pacsafe og mange flere, og ønsker du en rimelig lommebok i god kvalitet har vi det også. Finn den beste lommeboken hos Regovs i dag – det er enkelt.

  Stort utvalg av hatter, luer, sikspens og capser til herre

  Hos Regovs finner du alle slags luer for menn, det være seg MJM luer og Stetson luer. Dette er stilige kvalitetsluer som du kan bruke til både hverdag og fest. Vi har også et stort utvalg av stråhatter som gir god beskyttelse mot sol og sommervarme. Vi har flere av de klassiske stråhattene som er spesielt å se på badehoteller om sommeren.

  Vi har et bredt utvalg av strikke luer og strikke luer til herre, her finner du luer i mange forskjellige farger.

  Og når man snakker om sikspens, også kalt flat caps, tenker man også på avisguttens lue eller avisguttens lue, som i gamle dager var en sann klassiker blant arbeidsfolk.

  De mer moderne capsene for menn kalles i dag caps eller trucker caps og har vært en lue som virkelig har fått gjennomslag etter andre verdenskrig og helt frem til i dag.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se