CHAT MED OSS
Kundeservice

  MJM hatte, hat, sixpence og caps

  M. J. Michaelsen ble grunnlagt i 1829 og jobbet med tekstilimport frem til 1900. Bygningen i Havnegade 51 i København huset på den tiden 30 ansatte. I 1903 begynte samarbeidet med italienske Borsalino, og med import av Borsalino-hatter ble firmaet nå også hattegrossist. I forbindelse med hattesuksessen kom andre store hattenavn, som La Chapellerie Française, Christy & Co. London, Stetson USA, Battersbye London.

  Firmaet løftet gradvis grossistdelen med salg av hatter, sixpencer og capser, og frem til 1950 fortsatte det å være i familien Michaelsens eie. Etter 1950 gikk eierskapet over til Familien Jensen ved Erik Jensen, gift med Margit Michaelsen, datter av grunnleggerens barnebarn. Med dette forlot firmaet tekstilbransjen og fortsatte utelukkende ...

  som hatte- og tilbehørstilbyder.

  I 1983 ble firmaet kjøpt opp av Familien Gelfi. På det daværende tidspunktet med kun tre ansatte. Fra 2000 har Erik Gelfi ledet selskapet, som i dag sysselsetter 14 ansatte med salg av hatter, pelsluer, capser og tilbehør til herre og dame, med salg av engros og detalj i Danmark og 10 andre land.

  Firmaet har tidligere vært kjent for å kun forhandle hatter, sixpencer og capser til herre, men har siden 2007 også solgt hatter til dame. Samtidig åpnet man for alvor opp for salget til friluftslivsbransjen på jakt-, fiske- og fritidsområdet. I 2006 startet detaljdelen et utvidet samarbeid med varehus, og i dag driver firmaet herre- og dameavdelingene i landets varehus.

  Dagbladet Børsen har hvert år siden 1995 kåret næringslivets absolutte foregangspersoner – i 2010 ble M. J. Michaelsen en del av den eksklusive klubben, da firmaet ble kåret til en Gazelle-virksomhet. Året etter, i 2011, ble suksessen fulgt opp med enda en kåring.

  Hos MJM finner du mange forskjellige herrehatterhalstørklærdamehatter og hatter til kvinner