CHAT MED OSS

  Kjølebager og termobager som holder maten kald lenge

  Med våre kjølebager holder du maten fersk og kald over lengre tid. Vi har kjølebager, kjølevesker, kjølebokser og termobager som passer både til matpakken eller når du skal på piknik eller utflukt. Skal du handle matvarer til hjemmet eller ut på skogstur, har vi også mange praktiske kjølebager til det. Våre kjølebager fra Reisenthel og trillebager fra Andersen er av beste kvalitet. De er isolerte kjølebager som øker kjøletiden på innholdet så det holder seg kaldt. Sommeren bringer solskinn, varme dager, og ønsket om å dra ut i det fri. Men med varmen kommer også behovet for å holde maten og drikkevarene dine kalde. Det er her kjølebager og termobager kommer til unnsetning! Under de lange sommerdagene, enten du planlegger en piknik i parken, en tur til stranden, eller bare en lang shoppingdag, sørger en kjølebag for at lunsjen din forblir fersk og fristende. Med solid konstruksjon og isolering, sørger disse kjølebagene for å holde mat og drikke kjølige, selv i den brennende solen.

  Kjølebager: Les mer nedenfor 

  Kjølebager

  Kjølebag og Kjølebager i forskjellige størrelser og design

  Du kan få kjølebager og kjølebokser fra Reisenthel i mange forskjellige design og størrelser. Et av de mest populære designene på kjølebager fra Reisenthel er multidots, som er svart med prikker i forskjellige farger.

  En annen egenskap ved kjølebagen er at den også kan holde matvarer varme. Hvis du skal en tur i skogen med varme kjøttkaker, vil en liten kjølebag fra Reisenthel være ideell.

  Kjølebag og Kjølebager til ferie, tur og strand

  I tillegg til kjølebager og kjølebokser du kan bære, har vi også en ryggsekkversjon. Denne kjølebagen bærer du på ryggen, noe som er veldig praktisk når du skal handle eller på tur der du må holde maten nedkjølt. Reisenthel ISO Carrybag og Coolerbag er svært godt egnede til shopping, handling, piknik, ferie og skogturer. Med noen gode kjøleelementer holder kjølebagen maten fersk i mange timer i bil, buss eller på stranden.

  Kjølebag og Kjølebager fra Regovs til mange formål:

  • Matpakke
  • Skogstur
  • Piknik
  • Handling
  • Jobb
  • Ferie

  Regovs.no har kjølebager fra Reisenthel, Stanley, Andersen med flere. En bestselgende kjølebag er helt klart Thermocase på 1,5 liter, som passer perfekt som matboks eller matpakke. ISO Carrybag er også en fantastisk kjølebag med lokk som kan zippes på, slik at den blir tett og holder på kulden når du er på farten. Coolerbag og Foodbox er også svært populære kjølebager til handling og oppbevaring av matvarer eller matpakke. Hvis du har behov for å holde enda flere ting kalde, kan Regovs.no anbefale ISO Carrycruiser eller Andersen ISO Shopper som er svært gode trillevogner med kjølebag. 

  Når du skal på tur og ha med matpakke, er en kjølebag vanskelig å unnvære. Uansett om det er på shopping eller en tur i parken, er en kjølebag med kjøleelementer helt nødvendige. En kjølebag eller kjøleboks er med på å holde matpakken fersk og god i lenger tid. Også vann og mineralvann holder seg kaldt når det er varmt ute.

  Kjølebagen Coolerbag fra Reisenthel til shopping og kjølevarer

  Når du er ute og kjøper kjøle- og frysevarer kan vi klart anbefale kjølebagen Coolerbag fra Reisenthel. Det er en fleksibel kjølebag som kan inneholde 20 liter og brukes til stort sett alle kjøle- og frysevarer. Reisenthels populære Coolerbag kan også brukes sammen med den klassiske Reisenthel Carrybag handlekurv. Reisenthel Coolerbag til shopping og handling finner du i mange ulike farger og design.

  Kjølebag og Kjølebager holder drikkevarer og forfriskninger kalde

  Leter du etter en løsning for å holde mineralvann eller drikkevarer på boks kaldt i sommervarmen, kan vi anbefale den lille kjølebagen – Coolerbag XS fra Reisenthel. Eller kjølebagen Food Box som både holder matpakken og vannflasken kalde.

  Kjølebager og kjøleelementer til strandturen

  Du kan benytte kjølebager og kjøleelementer til mange ulike formål. For eksempel når du skal en tur på stranden og kose deg og bade med familien. Eller en tur i skogen der du har med kjølebagen for å holde maten kald og fersk. Når du skal på bilferie i utlandet eller bare en utflukt hjemme, er det virkelig komfortabelt å kunne oppbevare maten kaldt. På jobb kan det være behov for en liten kjølebag med kjøleelement som passer til matpakken, slik at du kan se frem til fersk spekemat i pausen.

  Kjølebager på sommerfestivaler

  Kjølebager er et must på sommerens festivaler. Mange er glade for å dra på festival, både store og små. Der finner man den gode stemningen, festival-camping, samvær og hyggelige stunder i store mengder. Det er spesielt nødvendig å kunne holde drikkevarene kalde i varmen med en god kjølebag. For eksempel kan du bruke en kjølebag som passer til en 6-pack og et lite kjøleelement når du er rundt på de ulike konsertene.

  På camping er det supert med store kjølebager eller kjølebokser med tilhørende kjøleelementer, slik at du kan holde matvarene dine ferske over lang tid. De beste og største kjøleboksene kan holde maten kald i flere dager. Mange av kjølebagene våre kan også pakkes sammen, slik at de er enkle å rydde unna når de ikke er i bruk.

  kjoelebager

  Kjølebager på piknik eller skogstur med hele familien

  Liker du fine utflukter og piknik i det fri, er det fint med en kjølebag som holder både mat og drikke nedkjølt. Etter en god og lang fottur kan du og familien nyte kald drikke og ferske matpakker.

  Kjølebager på bilferie og utflukter 

  Kanskje du skal på bilferie til sydens varme, der det noen ganger blir opp til 40 varmegrader ute. Eller hvis du skal på en lang utflukt eller strandtur med vennene dine. I alle tilfellene er det ideelt med en bra kjølebag. Kanskje har du behov for en kjøleryggsekk som er lett å ta med på ulike fotturer i skog og mark.

  Kjølebager og kjølebokser i stort utvalg hos Regovs

  Hos Regovs finner du et svært stort utvalg kjøleelementer og kjølebager. Vi har kjølebokser fra både AndersenStanleyReisenthelRegovs og snart OutWell, hvilket gir en stor bredde av kjøleprodukter å velge blant. I sortimentet finner du kjølebager i høy kvalitet som samtidig er blant de beste kjølebagene til samme pris. Kjøp trygt din nye kjølebag hos Regovs i dag.  

  kjoelebager

  Kjølebager – tenk på dette ved kjøp av ny kjølebag og kjøleboks

  Tenk over hva kjølebagen skal inneholde – skal den romme store ting, drikkevarer eller en liten matpakke? Er formen på boksen viktig? Skal det for eksempel være en ryggsekk, eller en mer firkantet kjølebag? Skal den ha plass til ett eller flere kjøleelementer?

  Kjølebager – slik finner du en kjøleboks som passer til dine behov

  I Regovs’ kategori for kjølebager og kjølebokser finner du enkelt din nye og gode kvalitetskjøleboks. Benytt nettsidens filter for å finne den rette. I filteret til våre kjølebager kan du sortere etter ønsket farge, materiale, størrelse og modell – for eksempel en kjølebag i gjenbrukt materiale. Du kan også bruke søkefeltet for å finne din nye kjølebag eller kjøleelement.

  For de som ofte er på farten og ønsker å ta med en velsmakende, hjemmelaget lunsj til jobb, er termobager det perfekte valget. De er designet for å holde maten ved riktig temperatur, enten du ønsker noe varmt til lunsj eller en kjølig snack.

  Utover å være utrolig funksjonelle, er moderne kjølebager og termobager også designet for å være stilige. Slik kan du enkelt kombinere praktisk bruk med et stilig utseende som passer til enhver sommergarderobe.

  Så neste gang solen skinner, og du pakker for en dag ut, ikke glem din kjølebag eller termobag. De sikrer ikke bare at maten og drikkevarene dine forblir deilige og forfriskende, men er også en investering i mange herlige sommeropplevelser i fremtiden.

  Er du ute etter andre typer bager? Se vårt store utvalg av handlevogner og trolleys.