CHAT MED OSS
Kundeservice

  Kjølebager og termobager som holder maten kald lenge

  Med våre kjølebager holder du maten fersk og kald over lengre tid. Vi har kjølebager, kjølevesker, kjølebokser og termobager som passer både til matpakken eller når du skal på piknik eller utflukt. Skal du handle matvarer til hjemmet eller ut på skogstur, har vi også mange praktiske kjølebager til det. Våre kjølebager fra Reisenthel og trillebager fra Andersen er av beste kvalitet. Sommeren bringer solskinn, varme dager, og ønsket om å dra ut i det fri. Men med varmen kommer også behovet for å holde maten og drikkevarene dine kalde. Under de lange sommerdagene, enten du planlegger en piknik i parken, en tur til stranden, eller bare en lang shoppingdag, sørger en kjølebag for at lunsjen din forblir fersk og fristende. 

  Kjølebager: Les mer nedenfor 


  Kjølebager

  Kjølebag og Kjølebager i forskjellige størrelser og design

  Du kan få kjølebager og kjølebokser fra Reisenthel i mange forskjellige design og størrelser. Et av de mest populære designene på kjølebager fra Reisenthel er multidots, som er svart med prikker i forskjellige farger.

  En annen egenskap ved kjølebagen er at den også kan holde matvarer varme. Hvis du skal en tur i skogen med varme kjøttkaker, vil en liten kjølebag fra Reisenthel være ideell.

  Kjølebag og Kjølebager til ferie, tur og strand

  På jakt etter den perfekte kjølebagen for ferieeventyrene dine, utflukter og stranddager? Søk ikke lenger! Vårt utvalg av kjølebager er skreddersydd for å møte kjølebehovene dine under alle former for utendørsaktiviteter.

  Vi introduserer vår toppkvalitets kjølebag ryggsekk, en ultimate kombinasjon av smart design og praktisk funksjonalitet. Denne ryggsekken er din ideelle følgesvenn for shoppingturer og utflukter, hvor du ønsker å holde mat og drikke kjølig og frisk. Med sin romslige indre og isolerende materialer, kan du være trygg på at varene dine forblir perfekt kjølt underveis.

  Vi presenterer også Reisenthel ISO carrybag og coolerbag, to av våre mest populære kjølebager, skapt for å møte behovene dine, enten det er shopping, matvarehandling, piknik, ferie eller skogsturer. Disse bagen kombinerer stil og funksjonalitet på enestående måte og er uunnværlige følgesvenner for enhver utendørs begivenhet. Med tillegg av noen gode kjøleelementer kan du forlenge matens friskhet i mange timer, enten du er på vei i bilen, bussen eller nyter solen på stranden.

  Enten du leter etter en praktisk kjølebag ryggsekk for daglig bruk eller en stilig bag for dine utendørs eventyr, finner du det perfekte valget blant vårt brede utvalg av kjølebager. Gjør utfluktene dine mer behagelige og måltidene dine mer velsmakende med våre førsteklasses kjølebager og tilbehør. Så velg kvalitet, velg funksjonalitet, velg våre kjølebager for dine neste eventyr!

  Kjølebag og Kjølebager fra Regovs til mange formål:

  • Matpakke
  • Skogstur
  • Piknik
  • Handling
  • Jobb
  • Ferie

  Regovs.no har kjølebager fra Reisenthel, Stanley, Andersen med flere. En bestselgende kjølebag er helt klart Thermocase på 1,5 liter, som passer perfekt som matboks eller matpakke. ISO Carrybag er også en fantastisk kjølebag med lokk som kan zippes på, slik at den blir tett og holder på kulden når du er på farten. Coolerbag og Foodbox er også svært populære kjølebager til handling og oppbevaring av matvarer eller matpakke. Hvis du har behov for å holde enda flere ting kalde, kan Regovs.no anbefale ISO Carrycruiser eller Andersen ISO Shopper som er svært gode trillevogner med kjølebag. 

  Når du skal på tur og ha med matpakke, er en kjølebag vanskelig å unnvære. Uansett om det er på shopping eller en tur i parken, er en kjølebag med kjøleelementer helt nødvendige. En kjølebag eller kjøleboks er med på å holde matpakken fersk og god i lenger tid. Også vann og mineralvann holder seg kaldt når det er varmt ute.

  Kjølebagen Coolerbag fra Reisenthel til shopping og kjølevarer

  Oppdag Reisenthel Coolerbag kjølebag og kjølebehov. Med Reisenthels innovative Coolerbag kjølebag er det enkelt å holde dine kjølevarer og frosne varer friske, uansett hvor du går. Denne fleksible kjølebagen har en kapasitet på 20 liter og er designet for å imøtekomme behovene til enhver travel shopper.

  Reisenthel Coolerbag er den perfekte følgesvennen for ditt neste shoppingtur, da den enkelt kan integreres med den ikoniske Reisenthel Carrybag handlekurv. Du kan velge mellom et bredt utvalg av farger og design, slik at du kan finne den Coolerbag som passer best til din personlige stil.

  Glem bekymringene rundt å holde varene dine friske under transporten – med Reisenthel Coolerbag er dine kjølevarer alltid i trygge hender. Oppgrader din shoppingopplevelse i dag med en Reisenthel Coolerbag kjølebag.

  Kjølebag og Kjølebager holder drikkevarer og forfriskninger kalde

  Oppbevar dine drikkevarer og snacks friske og kalde, selv på de varmeste dagene, med vårt utvalg av praktiske kjølebager. Perfekt for utendørsaktiviteter som strandturer, piknik i parken eller lange kjøreturer. Vår Coolerbag XS fra Reisenthel er den ideelle løsningen for å holde dine bokser med øl eller brus forfriskende kalde, mens vår Food Box kjølebag lar deg oppbevare både matpakken og vannflasken din i én og samme bag. Hold deg kjølig og godt hydrert under alle dine eventyr med våre kjølebager.

  Kjølebager og kjøleelementer til strandturen

  Du kan benytte kjølebager og kjøleelementer til mange ulike formål. For eksempel når du skal en tur på stranden og kose deg og bade med familien. Eller en tur i skogen der du har med kjølebagen for å holde maten kald og fersk. Når du skal på bilferie i utlandet eller bare en utflukt hjemme, er det virkelig komfortabelt å kunne oppbevare maten kaldt. På jobb kan det være behov for en liten kjølebag med kjøleelement som passer til matpakken, slik at du kan se frem til fersk spekemat i pausen.

  Kjølebager på sommerfestivaler

  Kjølebager er et must på sommerens festivaler. Mange er glade for å dra på festival, både store og små. Der finner man den gode stemningen, festival-camping, samvær og hyggelige stunder i store mengder. Det er spesielt nødvendig å kunne holde drikkevarene kalde i varmen med en god kjølebag. For eksempel kan du bruke en kjølebag som passer til en 6-pack og et lite kjøleelement når du er rundt på de ulike konsertene.

  På camping er det supert med store kjølebager eller kjølebokser med tilhørende kjøleelementer, slik at du kan holde matvarene dine ferske over lang tid. De beste og største kjøleboksene kan holde maten kald i flere dager. Mange av kjølebagene våre kan også pakkes sammen, slik at de er enkle å rydde unna når de ikke er i bruk.

  kjoelebager

  Kjølebager på piknik eller skogstur med hele familien

  En kjølebag er den perfekte følgesvenn for enhver utflukt eller piknik med hele familien. Enten dere planlegger en koselig piknik i parken eller en spennende tur i naturen, er det avgjørende å ha en pålitelig kjølebag for hånden. Med muligheten til å holde mat og drikke friske og avkjølte, kan dere nyte en herlig opplevelse utendørs uten bekymringer.

  Etter en forfriskende spasertur gjennom skogens stier eller lek på stranden, kan dere slå dere ned og åpne kjølebagen for å avsløre en herlig forsyning av kalde drikker og deilige snacks. Forestill dere å skjenke en kjølig øl eller et glass forfriskende juice, mens dere koser dere med smakfulle smørbrød og friske salater.

  Med en kjølebag for hånden trenger dere ikke bekymre dere for at maten blir varm eller drikken blir lunken. Den holder alt friskt og kjølig, slik at dere kan fokusere på å skape uforglemmelige minner sammen med familien. Så neste gang dere planlegger et utendørs eventyr, sørg for å ha en pålitelig kjølebag med dere for å sikre en vellykket og behagelig dag i naturen.

  Kjølebager på bilferie og utflukter 

  Drømmer du om den perfekte strandturen, en uforglemmelig bilferie eller en spennende utflukt med vennene dine? Uansett hvor eventyret fører deg, er en pålitelig kjølebag din beste følgesvenn.

  Forestill deg å dra på bilferie gjennom Sør-Europa, der solen skinner og temperaturen når ubarmhjertige 40 grader. Med en solid kjølebag ved din side kan du nyte kalde forfriskninger og deilige snacks, uansett hvor varmt det blir.

  Eller kanskje planlegger du en dag på stranden med vennene dine, der dere vil slappe av og nyte det fine været. En kjølebag er uunnværlig for å holde drikkevarene dine kalde og snacksene friske, slik at du kan forlenge strandopplevelsen uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

  Men hvilken type kjølebag passer best til dine behov? Kanskje det er en praktisk kjølesekk som gir deg friheten til å utforske skoger, fjell og andre naturskjønne områder uten å måtte bekymre deg for å bære en tung bag. En kjølesekk er lett å bære og lar deg holde nødvendighetene dine kalde, uansett hvor eventyret tar deg.

  Uansett om du er på jakt etter en romslig kjølebag til bilferien eller en praktisk kjølesekk til utendørsaktiviteter, har vi et bredt utvalg av kjølebager som passer til enhver anledning. Våre kjølebager er designet for å holde maten og drikkevarene dine friske og kalde i flere timer, slik at du kan nyte eventyrene dine uten bekymringer.

  Så hvorfor vente? Ta det første skrittet mot et kult og behagelig eventyr med en pålitelig kjølebag fra vårt utvalg. Med våre kjølebager er du sikret at forfriskningene dine holder seg kalde og snacksene dine friske, uansett hvor eventyret tar deg. Gjør din neste strandtur, bilferie eller utflukt til en uforglemmelig opplevelse med en kjølebag fra oss.

  Kjølebager og kjølebokser i stort utvalg hos Regovs

  Ikke se lenger enn Regovs når du leter etter den perfekte kjøleløsningen! Vi presenterer et imponerende utvalg av kjølebagger, termobagger og kjølebokser som passer til enhver anledning. Vårt sortiment inkluderer kjølebagger fra ledende merker som  AndersenStanleyReisenthelOutWell og selvfølgelig vårt eget sortiment fra Regovs, noe som sikrer deg et bredt utvalg av valgmuligheter.

  Vår misjon er enkel: å tilby produkter av høy kvalitet til overkommelige priser. Enten du skal på piknik, campingtur eller bare nyte en dag på stranden, har vi den perfekte kjølebagen for deg. Våre kjølebager er designet for å opprettholde riktig temperatur i lang tid, slik at du kan nyte dine kalde drikker og snacks uansett hvor du er.

  Regovs er din pålitelige destinasjon for kjøleløsninger. Med vår dedikasjon til kvalitet og konkurransedyktige priser kan du trygt handle din nye kjølebag hos oss i dag og være sikker på en fantastisk opplevelse. Gjør din neste utendørsbegivenhet enda bedre med en kjølebag fra Regovs!

    

  kjoelebager

  Kjølebager – tenk på dette ved kjøp av ny kjølebag og kjøleboks

  Når du står overfor valget av den rette kjølebaggen eller kjøleboksen, er det flere faktorer som spiller en avgjørende rolle for å sikre at du får den mest funksjonelle løsningen for dine behov. Det første steget er å grundig vurdere hva formålet med kjølebagen er, og hva den primært skal inneholde. Skal den primært brukes for oppbevaring av store gjenstander som for eksempel frukt og grønnsaker, for å holde drikkevarene kalde på en varm sommerdag, eller kanskje for å transportere en liten matpakke for en utflukt?

  Formen på kjøleboksen er også en viktig overveielse. Noen foretrekker kanskje en kjølesekk for dens bærbare og håndfrie design, mens andre kanskje foretrekker en mer firkantet kjølebag som enkelt kan stables eller plasseres i bagasjerommet på en bil. Å velge den riktige formen kan være avgjørende for hvor praktisk og anvendelig kjøleboksen er i ulike situasjoner.

  Videre er det viktig å tenke på hvor mye plass som trengs i kjøleboksen, og om det skal være mulighet for å legge til en eller flere kjøleelementer for å forlenge kjøletiden. Dette er spesielt relevant hvis du planlegger lengre utflukter eller campingturer, hvor kjøleelementene kan hjelpe med å holde mat og drikke frisk i lengre tid.

  Ved å ta disse faktorene i betraktning og nøye vurdere dine behov og preferanser, kan du ta det riktige valget når det gjelder å velge den perfekte kjølebagen eller kjøleboksen for dine eventyr og utflukter.

  Kjølebager – slik finner du en kjøleboks som passer til dine behov

  I Regovs’ kategori for kjølebager og kjølebokser finner du enkelt din nye og gode kvalitetskjøleboks. Benytt nettsidens filter for å finne den rette. I filteret til våre kjølebager kan du sortere etter ønsket farge, materiale, størrelse og modell – for eksempel en kjølebag i gjenbrukt materiale. Du kan også bruke søkefeltet for å finne din nye kjølebag eller kjøleelement.

  For de som ofte er på farten og ønsker å ta med en velsmakende, hjemmelaget lunsj til jobb, er termobager det perfekte valget. De er designet for å holde maten ved riktig temperatur, enten du ønsker noe varmt til lunsj eller en kjølig snack.

  Utover å være utrolig funksjonelle, er moderne kjølebager og termobager også designet for å være stilige. Slik kan du enkelt kombinere praktisk bruk med et stilig utseende som passer til enhver sommergarderobe.

  Så neste gang solen skinner, og du pakker for en dag ut, ikke glem din kjølebag eller termobag. De sikrer ikke bare at maten og drikkevarene dine forblir deilige og forfriskende, men er også en investering i mange herlige sommeropplevelser i fremtiden.

  Er du ute etter andre typer bager? Se vårt store utvalg av handlevogner og trolleys.

  Vil du vite mer, se vår artikkel om kjølebager her