CHAT MED OSS
Kundeservice

  Stanley termos

  Stanley termos og termoflaske

  Er du glad i en kopp varm kaffe eller te på tur i skogen eller på sykkeltur? Da bør du ta en nærmere titt her, hvor vi presenterer et stort utvalg smarte termoser, termokopper og termokrus fra det kjente og elskede merket Stanley. Både termos, termokopper og termoflasker er i førsteklasses kvalitet, hvilket både sikrer at de holder seg tette og at de holder væsken varm. I tillegg til termoser, termokopper og -flasker forhandler vi også smarte lommelerker fra Stanley, som er perfekte til din neste utflukt. Se hele utvalget med smart og effektivt termoutstyr fra Stanley her.

  Stanleys termoflasker er legendariske

  Termos fra Stanley har vært produsert i over 100 år, hvilket innebærer ...

  at det er det mest kjente og stabile merket innen termos i verden. Termosene har vært i bruk i generasjoner innenfor landbruk, fiske og sport, og derfor er den klassiske termosen kjent blant svært mange både i Danmark og det store utlandet. Det siste tilskuddet til den legendariske termosen er Adventure-serien med termoser på både 0,5, 0,74 og 1 liter, samt Adventure eCycle mug.

  Stanley prioriterer bærekraft

  De mest bærekraftige produktene er de som aldri trenger å byttes ut. Derfor har Stanley utviklet og produsert holdbare og gjenbrukbare termoser og termoflasker i over 100 år. Stålet i Stanleys termoser, termoflasker og termokrus er et av de mest gjenanvendelige materialene som finnes. Stanley var det første firmaet som både designet og produserte sikre beholdere til mat og drikkevarer i gjenbrukbart materiale. Hele 25% av produktene fremstilles av gjenbruksmaterialer. Stanley fokuserer på miljøvennlighet og bærekraft i produksjonsprosessen sin, og jobber hardt for å beskytte planeten, samfunnet og deg som kunde. Derfor kan man enkelt bytte ut deler på alle produktene, fremfor å måtte bytte ut hele produktet.

  Stanley tilbyr 25 års garanti på termoflasker og termoser – kvalitet som varer

  Stanley er verdenskjent for å lage produkter i absolutt høyeste kvalitet, og har derfor vært de profesjonelles valg i generasjoner. Faktisk er kvaliteten så høy at Stanley tilbyr 25 års garanti på produktene sine. Når du kjøper en termos, termoflaske eller et termokrus fra Stanley er du sikret at produktet holder gjennom generasjoner, selv om det brukes mye.

  Den klassiske termoflasken og termosen fra Stanley

  Når du er på utkikk etter en termos eller et termokrus er en av de viktigste faktorene garantert hvor lenge det kan holde på varme eller kulde, og her er Stanley en sikker vinner. Det unike ved produktene fra Stanley er jo nettopp at de bruker metall til isolasjon i stedet for glass. Det er vakuum mellom stållagene som gjør at flasken eller kruset kan holde på varme/kulde i veldig mange timer. Spesielt Stanleys Legendary Classic Termos 0,47 L er et kjempegodt eksempel på hvordan enkelt design og prima kvalitet kan gå sammen og skape et unikt produkt som både er tidløst og gjennomtenkt.

  Den perfekte partneren på skogtur - Stanley kjølebag

  Utover å lage termoflasker og termokrus, har Stanley tatt skrittet videre og lager nå også kjølebager / kjølebag. Kjølebagene fås i flere forskjellige størrelser, og den største termoboksen rommer opp til 15 liter. Den store kjølebagen kan kjøle i inntil 36 timer, og på lokket til kjøleboksen er det strikk, som gjør at du kan sette fast termoflasken din og enkelt ta den med rundt. Den flate toppen på lokket kan dessuten også brukes til å sitte på. Den er veldig praktisk å ha med når du skal på tur eller i skogen, sånn at du har orden på matpakker og drikkevarer.

  Finn også vanlige termokanner hos Regovs