CHAT MED OSS
Kundeservice

  Bomullstepper fra Regovs Uld og kjente varemerker av høy kvalitet

  Hvorfor bomullstepper? Naturmaterialet bomull i våre bomullstepper kommer fra frøhåret til bomullsplanten og er utrolig slitesterkt. Videre er det veldig enkelt å vaske et bomullspledd eller bomullsteppe. Noe av det bomullsprodusentene legger vekt på er at bomull er utrolig mykt og derfor ekstra behagelig. Presentable, myke og vakre bomullstepper til sofaen din – og til deg. Bomullstepper fra Regovs Uldbetyr kvalitet og komfort i hver fiber. Når det kommer til komfort og stil i hjemmet, er det ingenting som følelsen av kvalitetstekstiler. Hos oss på Regovs.no finner du bomullstepper fra merkene Compliments og Regovs Uld. Våre bomullstepper er både varmeledende og utrolig myke og behagelige. Regovs bomullstepper og bomullspledd finnes i forskjellige farger, mønstre og størrelser, slik at du kan bestemme hvilket utseende du ønsker. Det betyr at du kan finne pledd som passer akkurat din sofa – og deg.

  Bomullstepper: Les mer nedenfor

  Bomullstepper og Bomullspleider

  Bomullstepper har blitt populære valg for mange husholdninger på grunn av deres allsidighet, holdbarhet og tidløse estetikk. Og når vi snakker om kvalitet, står merket Regovs Uld i front. Regovs Uld har gjort det til deres misjon å levere tekstiler som ikke bare ser bra ut, men som også varer over tid og kan motstå daglig slitasje. Med en lidenskap for håndverk og detaljer tilbyr Regovs Uld en samling av bomullstepper, som kombinerer tradisjonelle vevemetoder med moderne design.

  Bomullstepper i god størrelse

  De fleste bomullspledd og bomullstepper hos Regovs har en god størrelse på 140 X 200 cm og egner seg derfor like godt til bruk i stuen hjemme som i sommerhuset. Et bomullspledd eller et bomullsteppe er mykt og godt og helt perfekt å ha på terrassen. Vil du ha noe enda varmere kan du se vårt store utvalg av pledd og ulltepper.

  Lofjerner for bomullsteppet ditt

  Du kommer ikke utenom at et bomullsteppe eller et bomullspledd etter hvert vil frigjøre litt overflødig ull som legger seg som lo på teppet eller på andre ting. Hos Regovs kan du kjøpe lo- og fnuggfjerner fra Severin. Vår egen test viser at den fungerer bra og samler overflødig bomull og ull pent i lobeholderen. Du kan også forsiktig fjerne lo og fnugg med en ullkam eller ullbørste, men Regovs anbefaler å bruke fnuggfjerneren fra Severin, fordi oppgaven med å fjerne lo fra teppet ditt blir mye enklere.

  bomullstepper

  Bomullstepper for hygge i hjemmet

  Du har endelig kommet hjem etter en hard arbeidsdag, og du har gledet deg til å kunne slappe av i kjente omgivelser med familien rundt deg.
  Som en vanlig ingrediens i denne koselige stunden tar du frem bomullsteppet ditt, favoritten som du har brukt lenge.

  Du har faktisk tatt så godt vare på dette bomullsteppet at selv om du kan se at det er litt slitt, er slitasjen mer en patina som har gitt bomullspleddet litt av din personlighet, slik at alle i hjemmet vet at dette er ditt pledd, som bare du bruker og bare sjelden låner bort til andre.

  Det føles faktisk ikke helt som kveld hvis du ikke kan gjemme deg under dette bomullspleddet. Og det beste er at du har funnet ut hvordan du skal bruke det hele året!

  Om vinteren er det helt herlig å høre snøstormen rase utenfor mens du gjemmer deg under bomullsteppet som du drar helt opp under haken. Gjerne med en kopp varm kakao stående ved siden av deg på bordet.

  Om sommeren tar du pleddet med deg ut, hvor du legger det over bena, slik at du virkelig kan få fullt utbytte av de lyse nettene når familie og venner er samlet rundt bålet i hagen.

  Hjemme har du faktisk bomullspledd til alle i familien. Du har også bomullstepper fordi de har så mange nyttige funksjoner, for eksempel er de flotte å pynte med, og plutselig ville alle familiemedlemmene ha sitt eget personlige pledd og teppe.

  Man føler seg nesten som en hel klan når man i fellesskap tar frem sine bomullspledd og tepper, som man koser seg med.

  Noe har virkelig skjedd siden den tiden da bomullspledd var forbeholdt de eldre i husholdningen og ble forbundet med en litt konservativ og kjedelig livsstil.

  Nå har de fleste hjem med respekt for seg selv både bomullstepper og gode bomullspledd.

  Bomullstepper for komfort og dekorasjon

  Hvorfor bruke tid på å hekle endeløse bomullspledd når du kan kjøpe nye og komfortable bomullstepper hos Regovs i forskjellige størrelser og i deilige farger med frynser?

  Disse ligner mye på noe din kjære bestemor kanskje har laget, men her sparer du bryet med å få dem laget når du kan bestille bomullstepper og bomullspledd direkte hos oss og få teppene levert.

  Selv om du ikke synes at et bomullsplagg eller bomullsteppe er noe du liker å kose deg i eller ha på deg, kan våre bomullstepper og bomullspledd også brukes som dekorasjon i forskjellige rom.

  De passer inn i stuen på lenestolen og sofaen, hvor teppene våre er behagelige å sitte på og lene seg mot når du skal sitte ekstra komfortabelt. Videre kan du bruke bomullspledd som dekorasjon til interiøret i stuen eller gjøre sengen på soverommet ekstra innbydende ved å legge et bomullsteppe over den når du ikke skal sove i den. Du kan også bruke disse bomullsteppene til å dekke bord og andre møbler.

  Disse bomullsteppene og bomullspleidene kan til og med henges på veggene, slik at du kan skape en distraksjon i fargene i hjemmet. Du kan lage flere mønstre på veggene på den måten, og blir du lei av utseendet, er teppene enkle å ta ned igjen så du kan velge andre å henge opp.

  Våre bomullstepper og bomullspledd er enkle å vedlikeholde. De vil beholde fargen og formen i lang tid, slik at de virkelig kan bli skatter som blir en del av ditt hjems DNA.

  Videre anbefales det å anskaffe en lofjerner til disse bomullsproduktene, slik at de alltid er presentable å vise frem – vi tilbyr en slik lofjerner av merket Severin!

  bomullstepper

  Bomullstepper og bomullspledd kan brukes mange steder

  Du trenger ikke å begrense bruken av disse fantastiske bomullesteppene til hovedboligen din, fordi de er flotte å bruke mange andre steder også.

  Du kan for eksempel oppbevare dem i annekset. Når du på varme dager vil sitte ute på terrassen til langt på natt, holder du varmen enten du pakker inn hele kroppen i pleddet eller bare har det rundt beina.

  Kanskje er dere en familie som liker å gå lange turer, der dere camper i campingvong eller telt. Her er det nærliggende å ta med seg tepper og pledd av bomull, da de er enkle å pakke sammen og gir god varme.

  Har du båt eller campingvogn er disse bomullsteppene og pleddene av bomull praktiske å ha med seg fordi de enkelt kan brettes sammen uten å bli krøllete og uten å ta for mye plass. Med vårt utvalg av bomullstepper og pledd i forskjellige farger og størrelser kan du forgylle innredningen i både små og store rom.

  Selv i bilen er det smart å ha et pledd eller et bomullsteppe liggende. Da kan du bare legge det over deg hvis du vil ta en lur i baksetet eller bare er litt kald.

  Hos oss finner du garantert et bomullsteppe eller bomullspledd for enhver medlem i familien. Bomullesteppene våre egner seg dessuten utmerket til å gi bort som gaver både til voksne og barn. 

  Trenger du noe annet til hjemmet? Her finner du ullputer og sofaputer, og vårt store utvalg av boligtilbehør.