CHAT MED OSS
Kundeservice

  Eksklusive gaver og inspirasjon til kjøp av julegaver og firmagaver

  Kjøp eksklusive gaver fra B2B / Engros til dine ansatte, partnere og forretningsforbindelser. Det er viktig å formidle kvalitet, profesjonalitet og at mottakeren blir satt pris på når du gir en firmagave. Regovs kan sette sammen både store og små pakker med eksklusive gaver i både store og små volum. Det gjelder også de eksklusive gavene du finner nedenfor. Når kun det beste er godt nok, er eksklusive gaver det opplagte valget. De representerer ikke bare høyeste kvalitet, men de skinner også gjennom med et unikt design som skiller seg ut fra mengden. 

  Eksklusive gaver: Les mer nedenfor

  Eksklusive gaver

  I en verden hvor det er vanskelig å finne noe virkelig spesielt, er vårt utvalg av eksklusive gaver både populært og etterspurt. Hver gave er nøye valgt for sin eksklusivitet, noe som sikrer at du gir noe mottakeren vil sette stor pris på. Enten det er en bursdag, jubileum eller en annen spesiell anledning, vil vårt utvalg av eksklusive gaver utvilsomt etterlate et varig inntrykk.

  Eksklusive gaver og mange gode gaveideer

  Regovs står klar med råd og veiledning i forbindelse med firma- og partnergaver, selvsagt også de eksklusive gavene. Ønsker du å sette logoen din på gavene, ordner vi selvfølgelig det. Vi gleder oss til å høre forslagene dine, og sammen finne den ideelle løsningen for deg.

  Hva med et par lekre serviettringer, for eksempel? Som disse elegante serviettringene fra Philippi

  eksklusive_gaver

  Eksklusive gaver fra kjente merker og brands

  På Regovs.no finner du stilfulle og eksklusive gaver av ulike slag. Blant annet inkluderer vårt sortiment av eksklusive gaver vårt eget merke, Regovs, som tilbyr eksklusive skinnbelter til både menn og kvinner. Silkeborg Uldspinderi tilbyr eksklusive halstørklær og pledd i alpakkaull, som er allergivennlige og svært myke. Vi har også deilige pledd og upptepper til kos i sofakroken.

   

  Videre finner du alt fra handlekurver, handlevogner og trolleys fra det populære merket Reisenthel til eksklusive klokkeskrin fra Davidts. Vi har mange eksklusive gaver som er egnet til medarbeiderne på jobben, til mor på morsdag, til bestemor til jul eller som påskjønnelse til noen som har gjort en god jobb. Hos Regovs.no finner du den perfekte gaven til ethvert formål. Det eneste vanskelige er å velge!

   

  Hos oss i Regovs.no finner du eksklusive gaver fra merkene: RegovsFreddy OStanleyBelsac og mange fler.

  Eksklusive gaver til reiser og friluftsliv 

  Skal du kjøpe en eksklusiv gave til en som elsker å reise eller å være ute i naturen? Vi har et stort utvalg forskjellige produkter som er fine å gi som eksklusive gaver innen reise- og friluftsliv. Hvorfor ikke gi bort et eksklusivt reisehåndkle i høy kvalitet? Eller smarte og praktiske rumpetasker og magevesker?

  Trenger du fler gavetips? Se våre gaver til henne og gaver til menn og herre.