CHAT MED OSS
Kundeservice

    Figuretta RFID-safe Konjakk Miniwallet Lommebok - 8-10 kort

    Figuretta RFID-safe Konjakk Miniwallet Lommebok - 8-10 kort



    Figuretta Kortholder Lær Lommebok

    Liten, kompakt og sikker kortholder fra Figuretta. Den egner seg til å ligge i vesken, bukselommen eller jakken på grunn av trykknapplukkingen. Denne lommeboken er også RFID-sikker, noe som betyr at kortinformasjonen din ikke kan leses mens den ligger i lommeboken. Dette betyr at kontaktløs betaling ikke kan skje når kortet ditt er inne i lommeboken eller annen form for automatisk avlesning! Super smart! Når du så tar kortene ut av lommeboken kan du selvfølgelig bruke dem til å betale uten kontakt.

    I selve kortholderen gjelder dette: Dine kredittkort, førerkort, medlemskort mm. satt i åpningen og presset på plass. Når et kort skal brukes trykker du bare på den svarte knappen nederst og vupti så finner du enkelt kortet ditt. Avhengig av tykkelsen på kortene og om de er preget eller ikke (på f.eks. Dankort og Visa-kort er navn og kortnummer fysisk uthevet) kan det være inntil 6 kort i holderen: - med preging maks. 4 kort og uten preging maks. 6 kort. Kortene kommer ut av Figuretta Cardprotector, som en vifte og det er dermed veldig enkelt å ta ut ønsket kort. Når den skal på plass igjen er det bare å sette den tilbake og alle kortene trykkes på plass. Det patenterte systemet sørger dermed for at kortene ikke glir mot hverandre, og reduserer dermed slitasje på magnetstripen og brikken. Et enkelt klikk gir deg rask og enkel tilgang til de viktigste kortene dine. Vesken lukkes med en trykknapp.

    Utvendig

    • Farge: Konjakk
    • Dimensjoner: 10,2 X 6,5 X 2,1 cm (H X B X D)
    • Lukkes med trykknapp

    Innsiden

    • RFID safe - hindrer kontaktløs betaling / beskytter kortene dine mot automatisk avlesning
    • 2 kortlommer - kan også brukes som myntrom (uten glidelås) eller til sedler eller kvitteringer
    • Plass til 6 kredittkort (4 med preging) i selve kortholderen
    • Opptil 4 kort i sidelommene

    Mer informasjon

    • Materiale: Aluminium og kalveskinn
    • Vekt: 75 g
    • Design: Figuretta

    Figuretta utfører veskene deres i høy kvalitet, og er laget og produsert i deilige og kvalitetsbevisste materialer. Cardprotector Miniwallet og Largewallet er sikre vesker laget med et aluminiumsdeksel, som alltid har vært brukt i Figurettas originale kortholdere. Målet til Figuretta er å gi kundene et kvalitetsprodukt som er nøye testet før levering. Figuretta-vesker og kortholdere er RFID-sikre.