CHAT MED OSS

  Belter til dame

  5 ÅRS GARANTI på damebelter fra Regovs. Skinnbelter til dame som passer til alle til gode priser. Av og til kan det være vanskelig å finne et godt belte som passer, og det tar gjerne lang tid. Derfor lager og selger Regovs.no belter og skinnbelter etter mål på livvidde, slik at beltet passer deg helt perfekt.

  Damebelter: Les mer nedenfor

  Håndlavede damebælter ved Regovs.dk

  Søkeresultat:

  Vis: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Derfor er et skinnbelte en god ting

  1. Stilig: Et skinnbelte er et klassisk tilbehør som kan gi ethvert antrekk et stilfullt og sofistikert utseende.
  2. Holdbarhet: Lær er et holdbart materiale som tåler daglig bruk og slitasje, så en god kvalitetslærrem kan vare i årevis.
  3. Justerbarhet: Et skinnbelte kan justeres i størrelse og passer derfor perfekt til ethvert midjemål.

  Belter til dame i ekte italiensk okseskinn

  Beltene fremstilles i italiensk okseskinn med praktiske og solide spenner. Det beste med det hele er nok at vi leverer belter etter mål like raskt som andre lagervarer. Selv ikke hvis du reiser langt finner du et mer holdbart skinnbelte enn dem i italiensk okselær.

  Gode priser på damebelter, uten fordyrende mellomledd

  Er det gode priser? JA! Og grunnen til at vi kan selge kjernelær til så gode priser er at Regovs.no har egen fabrikk, og dermed finnes det ingen fordyrende mellomledd. God fornøyelse med å finne skinnbeltet til dame som passer akkurat deg. Kjøp belte til dame på nett i dag.

  Hos Regovs.no finner du damebelter fra merkene: RegovsBosswik og Pacsafe.

  Damebelter som passer

  Har du behov for nytt belte? Hvis ja, har du havnet på rett sted. Hos Regovs har vi et stort utvalg damebelter i forskjellige mål og design: vi har brede og smale belter, belter i forskjellige farger, sånn som brun og svart.

  Når du bestiller belter fra oss får du dem i den beste kvaliteten, nemlig skinn. Utover det tilpasser vi beltet, slik at det passer deg perfekt, og dermed behøver du ikke bekymre deg for om det vil passe eller ikke – du oppgir bare målene dine på hjemmesiden, så sørger vi for at du får et belte som passer akkurat deg.

  Selv noe så enkelt som belter har vi sørget for å ha et stort utvalg av. På den måten kan du finne akkurat det beltet som passer best til din stil. Vi er opptatte av at kundene våre, altså du, skal få det beste for pengene dine og at du blir fornøyd med varene vi sender deg. Derfor har du også mulighet til å returnere det stilige damebeltet, dersom det viser seg at det ikke passer deg. Vi jobber for å gjøre deg tilfreds.

  Vi tenker at kvalitetsbelter holder lengst, og derfor selger vi kun damebelter i høy kvalitet. Utover det har vi vårt eget beltemerke som heter nettopp Regovs. Dersom du ønsker et av våre Regovs-belter kan vi garantere at det vil passe målene dine, da vi produserer det selv. Så kom inn på Regovs.no og begynn å lete etter akkurat det beltet du trenger.

   

  Belter til dame og til den kvinnen du er.

  Kvinner er forskjellige. Noen ganger ønsker man å ligne hverandre (i forhold til trender), mens man andre ganger gjerne vil skille seg ut. Også har man de som ønsker begge deler. Uansett hva ditt formål med beltet er, så har Regovs et godt beltetilbud til deg.

  • Vi har forskjellige farger
  • Vi har ulike bredder, til og med svært brede belter i stil med Diane Keatons belter
  • Vi har både belter med glatte overflater og pregede overflater
  • Vi har et stort utvalg beltespenner

  Du velger livvidden på ditt nye damebelte selv. Ikke for langt, sånn at du har for mye ekstra rundt livet. Ikke for kort, sånn at du knapt kan trekke pusten.

   

  Presis og selvvalgt lengde gjør at det kommer til å passe perfekt til deg!

  Det kan også være at du ikke legger så mye i hva beltet signaliserer – kanskje skal det bare være behagelig å gå med og være av en kvalitet som gjør at det holder lenge. Uansett er Regovs stedet du vil finne DITT neste belte.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk:  Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se   Filter
  Farge:
  Materiale:
  Beltebredde:
  Modell:
  Type: