CHAT MED OSS

  Reiseutstyr, rumpetasker, lommebøker og vesker fra Pacsafe

  Pacsafe tasker og bæltetasker

   

  Pacsafe er tyverisikkert reiseutstyr i høy kvalitet. Pacsafe har en visjon om å være verdens ledende kvalitetsmerke for sikkert reiseutstyr. De som bruker Pacsafe skal kunne reise med ro i sinnet. Du finner et bredt sortiment av Pacsafes sikkerhetsreisetilbehør til reise, fritid og turliv. Pacsafe utmerker seg bl.a. ved at det er stålwire i svært mange av produktene, hvilket gjør det vanskelig for tyver å skjære seg frem til verdisakene dine. Pacsafes motto er: Smart, trygg og sikker reise. I 2016 kom det også mange nye vesker, rumpetasker, ryggsekker og lommebøker fra Pacsafe, der design og sikkerhet jobber sammen.

  RFID-sikkerhet er viktig, og derfor er Pacsafe svært relevant 

  En lomme, veske eller lommebok som er RFID-sikker kan ikke scannes av en håndscanner av uvedkommende. Det vil si at det er umulig å scanne kredittkortopplysningene dine når kortene er i en RFID-sikker lomme. Det er en fordel å bruke RFID-sikre lommer/vesker på steder folk er tett sammen, sånn som på stasjoner, i gågater og lignende. Høsten 2015 var jeg i Napoli ...

  et par dager, og i den forbindelse var det ganske betryggende å ha med et par gode Pacsafe-vesker. Jeg visste at veskene var vanskelige å stjele og vanskelige å bryte seg inn i, og det føltes trygt og behagelig.

  Tyverisikker skulderveske og skuldervesker fra Pacsafe med 5 års garanti

  På reise til Napoli i Italia testet vi et par av de tyverisikre skulderveskene fra Pacsafe. På turen havnet vi i ulike situasjoner, der det viste seg å være ganske nyttig å ha en god reiseveske. For eksempel på markedet, på kveldsturen i Napolis gater og på flyplassen. Veskene er innredet med mulighet for å sikre glidelåsen, slik at de ikke kan åpnes så enkelt. De har stålwire sydd inn i skulderreimen og stålwirenett på utsatte steder. I tillegg har veskene en RFID-sikker lomme til beskyttelse mot skjult scanning av betalingskort/dankort/Mastercard. Det er også 5 års garanti på alle Pacsafe-produktene, hvilket understreker den høye kvaliteten.

  Pacsafe RFID-sikker lommebok 

  Jeg testet også en RFID-sikker lommebok. Det er ikke så mye å si om det, annet enn at jeg følte meg helt trygg når jeg hadde den med over alt.

  Mange muligheter for bedre reisesikkerhet med Pacsafe

  Det er mange muligheter for å oppnå svært god reisesikkerhet. Det finnes både låser, belter, vesker, reisevesker, ryggsekker, pengevesker og rumpetasker som er optimalisert til en sikrere reise og til bruk på steder med høyere risiko for tyveri. Det er definitivt verdt å nevne ryggsekk, som virkelig er utsatt for tyveri. Det er vanskelig å stjele fra en ryggsekk med innsydd stålwirenett og sikret glidelås, og derfor anbefaler vi at du reiser med en ryggsekk fra Pacsafe. Innrømmelse: Veskene er ikke de billigste, men mange opplever at det er verdt investeringen når de først er på farten og merker den ekstra tryggheten som ligger i å ha en Pacsafe-veske som reisekamerat. 

  Også damevesker og skuldervesker fra Pacsafe

  Pacsafe er godt kjent for sitt solide design og look, og samtidig finner du også flere flotte crossbody skuldervesker og damevesker med en mer feminin look. Disse veskene er også som regel sikret med innsydd stålwire i skulderreimen og fronter sikkerhet fremfor alt. Finn din nye feminine dameveske og skulderveske fra Pacsafe hos Regovs i dag.

  Pacsafe arbeider også for å bedre miljøet med ECONYL® og RECYCL.

  Pacsafe-vesker med merket RECYCL er fremstilt miljøvennlig av gjenbruksplast fra flasker. Pacsafe-vesker med merket ECONYL er fremstilt av gjenbruksplast som er samlet inn direkte fra havet. Vi mener begge disse metodene for gjenbruk av plast er smarte og miljøvennlige, så hvis du ønsker deg en miljøvennlig fremstilt veske trenger du bare å se etter RECYCL eller ECONYL® i overskriften. Utvalget miljøvennlige skuldervesker, reisevesker, lommebøker m.m. økes hele tiden, så se innom Pacsafe hos Regovs regelmessig.

  Smarte hengelåser og wirelåser fra Pacsafe

  Hos Pacsafe finner du forskjellige hengelåser og wirelåser som kan brukes til både reise og for eksempel til skapet på treningssenteret. Låsene kan også brukes til enkelte kofferter, der glidelåsen kan låses med en liten hengelås. Du finner dessuten flere wirelåser som er godt egnet til å låse fast vesker eller kofferter til andre gjenstander, som et bord eller en stolpe. Se det store utvalget av Pacsafes låser, hengelåser og wirelåser til reise og trening hos Regovs i dag.