CHAT MED OSS
Kundeservice

  Kjøkkenutstyr som fullfører kjøkkendrømmen din

  Kjøkkenet er ofte samlingsstedet for festen og der trenger du riktig kjøkkenutstyr for å fullføre kjøkkendrømmen din. Enten du har et samtalekjøkken, stuekjøkken, storkjøkken eller en helt annen type kjøkken, er det først et ekte kjøkken når du har fylt det med riktig kjøkkenutstyr – og alt det får du hos oss i Regovs! Nedenfor finner du en lang rekke praktiske som dekorative kjøkkentilbehør som gjør at du kan forme et skreddersydd og personlig kjøkken med alt nødvendig kjøkkenutstyr til både hverdags og fest. Drømmer du om et fullt utstyrt kjøkken der både funksjonalitet og design går hånd i hånd? Med vårt brede utvalg av kjøkkenutstyr og kjøkkenredskaper, blir matlaging en ren glede. 

  Kjøkkenutstyr: Les mer nedenfor


  Kjøkkenutstyr og bakeformer

  Enten du er lidenskapelig opptatt av baking eller bare ønsker optimal organisering, har vi nøyaktig det du trenger. Kvalitetsmerker som Funktion, Patisse og Holm sikrer at hver detalj i rettene dine treffer blink. Vinhyller og kjøkkenvogner fra Zeller Present kombinerer det beste fra to verdener: funksjonalitet og design. Med merker som SeverinSoehnlePhilippi og Stanley er kvalitet garantert fra start til slutt. Elsker du utendørs matlaging, tilbyr Easy Camp innovative løsninger. Utforsk vårt kjøkkenutstyr og gjør kjøkkenet ditt til et drømmekjøkken!

  Kjøkkenutstyret gjør kjøkkenet komplett

  Det er veldig bra at du har ingrediensene til matlaging og et fint kjøkken, enten det er stort, lite, gammelt eller nytt, men før du har kjøkkenutstyret på plass, kommer du ikke så langt med matlagingen og kan helt enkelt ikke bake så mye som en kjeks eller servere mat og drikke som det passer seg.  

  Du har kanskje nettopp pusset opp kjøkkenet ditt, eller flyttet inn i et nytt hjem med et skinnende nytt kjøkken, og da er det på tide å få inn kjøkkenutstyret som gjør et ekte kjøkken til et komplett kjøkken. Både stort og smått kjøkkenutstyr fra kjøkkenvogn til serviettringer.

  Vi er i stand til å levere de aller fleste tingene som utgjør et kjøkken i vår tid, enten du er en stor kokk som liker å utforske kokekunsten med knivene fra knivblokken, eller foretrekker å ta mat utenfra, hvor du bruker salt- og peppersettet ditt fra oss for å gjøre maten ekstra deilig å spise.

  Har du gjester på besøk er det også veldig hyggelig å kunne tilby litt vin fra vinstativet ditt, eller du kan foreslå en kopp kaffe med kopper fra en koppholder, som også er blant vårt produktsortiment.

  Nå tar vi utgangspunkt i at du allerede har et kjøkken med det kjøkkenutstyret du ønsker, som kjøleskap, stekeovn og fryser. Du har sikkert også mat, bakepapir og annet. Men hvis du ikke har kjøkkenutstyr å benytte det med, blir det et anonymt og intetsigende kjøkken uten funksjon.

  kjoekkenutstyr

  Hva slags kjøkkenutstyr vil du ha?

  Utstyret til kjøkkenet ditt skal selvsagt matche interiøret på kjøkkenet og må passe inn, men heldigvis har kjøkkenutstyret vårt et tidløst design for å fungere i de fleste typer kjøkken.

  Kjøkkenutstyret vårt er lettplassert uansett om du har et storkjøkken med kjøkkenøy eller et lite kjøkken i en ettroms leilighet, hvor du utnytter hver kvadratcentimeter. Dette gjelder både om du trenger plass til en brødkurv, en rad kroker til skapdørene eller kanskje en teboks.

  Det er kanskje ikke alt som passer inn for øyeblikket, men etter hvert som dine evner og behov endrer seg – for eksempel på grunn av en familieforøkelse eller økt interesse for matlaging fra bunnen av – så kan du bytte ut kjøkkenutstyret etterhvert.

  Vi lagerfører alltid ønsket kjøkkenutstyr til riktig pris, så det kan noen ganger lønne seg å kjøpe noe av kjøkkenutstyret i ekstraversjon som reserve – eller som gave.

  kjoekkenutstyr

  Kjøkkenutstyr for store og små kjøkken

  Bortsett fra at du kan ha problemer med å finne plass til alt kjøkkenutstyret, hvis du nå har et lite kjøkken, kan du kanskje finne plass til noe av kjøkkenutstyret i de andre rommene. Utformingen av f.eks. en karaffel, kakespade og så videre vil passe inn i mange roms interiør.

  Ellers er det en investering for ditt fremtidige kjøkken, for når du ser vårt utvalg av kjøkkenutstyr, er det noe du bare må eie med en gang, slik at du alltid har det liggende selv om du bytter kjøkken over tid.

  Enten du har et gammelt gårdskjøkken eller et moderne kjøkken som du har vært med på å designe selv, vil kjøkkenutstyret vårt være noe som fullfører kjøkkendrømmen både når det gjelder estetikk og funksjon.

  Kjøkkenutstyret vårt er slitesterkt, robust og pent å se på. Derfor har du råd til å ha alt fra pepperkvernen til eggekoppen og vinstativet, som kan slås sammen når det ikke er nok vin i kjøkkensortimentet ditt.

  Du kan derfor regne med å bruke kjøkkenutstyret vårt i mange år. Det vil bli en uunnværlig del av inventaret på kjøkkenet ditt, hvor du helst vil bruke mye av kjøkkenutstyret vårt selv om du blir bedt om å lage mat hjemme hos andre.

  Ute med andre vil du også oppdage hvordan kjøkkenutstyret vårt passer perfekt inn i andre typer kjøkken. Derfor kan du foreslå å handle for andre for å handle kjøkkenutstyr hos oss, enten de trenger store varer eller de er på utkikk etter de små tingene som fullfører detaljene.

  kjoekkenutstyr

  Kjøkkenutstyr innen funksjon og estetikk

  Du finner mange flotte gaveideer i vårt utvalg av kjøkkenutstyr, som for eksempel en designerbrødkurv til paret på jakt etter designervarer til hjemmet eller et bestikkbrett med nok plass til bestikk for alle husets medlemmer.

  Vårt kjøkkenutstyr egner seg som gaver til alle anledninger; bursdag, jubileum, utstilling, bryllupsdag eller noe helt annet.

  Så godt som alt kjøkkenutstyret vårt passer deg, enten du er uerfaren på kjøkkenet, om du er ung, eller om du er en eldre person på jakt etter robust og gjennomarbeidet utstyr til kjøkkenet som passer godt i hånden din.

  Med kjøkkenutstyret vårt kan du lære hvordan du kan leve av et kjøkken og lage alle slags retter og servere dem riktig. Videre kan du tilby både te, kaffe og vin etter smak, når anledningen byr seg.

  Hvorfor gå på akkord med enten design, funksjonalitet eller estetikk når du kan få alle parametere oppfylt ved å kjøpe kjøkkenutstyr fra oss?

  Du vil garantert finne noe utstyr til kjøkkenet på nettsiden vår som du mangler, og noe kjøkkenutstyr du ikke var klar over at du trengte – men som du nå absolutt ikke klarer deg uten.

  Fra nå av går du aldri tom for kjøkkenutstyr til både servering og matlaging, enten du skal lage en flerretters meny for hele familien eller du vil tilby en venn noe å drikke når det er besøk.

  Besøk alltid siden vår med kjøkkenutstyr for å gjøre et godt kupp og se om det er kommet et nytt sortiment. Under kategorien Nyheter finner du også andre nye produkter hos Regovs. Under Bolig og Innkjøp finner du en rekke andre produkter og smått og godt for et hyggelig hjem.

  kjoekkenutstyr

  Uansett om du er nybegynner eller erfaren, har vi riktig bakutstyr for deg

  Drømmer du om å skape deilige, hjemmelagde mesterverk? Vi har den nødvendige utstyret for å gjøre din lidenskap for baking til virkelighet. Vårt utvalg av bakeformer, paiformer, springformer og bakeutstyr fra ledende merker som Funktion og Patisse kombinerer funksjonalitet, kvalitet og konkurransedyktige priser for å imøtekomme dine behov.

  Funktion og Patisse er kjent for sine innovative design og brukervennlige produkter. Våre bakeformer er designet med tanke på å forbedre din bakeopplevelse og sikre at dine kreasjoner alltid blir perfekte. Med våre paiformer og springformer kan du eksperimentere med et bredt utvalg av oppskrifter og lage imponerende paier og kaker.

  Vi forstår din lidenskap for baking, og det er grunnen til at vi tilbyr disse kvalitetsproduktene til konkurransedyktige priser. Uansett om du er nybegynner eller en erfaren baker, har vi riktig utstyr for deg. Så kom i gang med å utfolde kreativiteten på kjøkkenet og la vårt bakeutstyr hjelpe deg med å oppnå profesjonelle resultater hjemme.

  Med våre bakeformer, paiformer, springformer og bakeutstyr er dine bakeferdigheter bare begrenset av fantasien din. Gjør din lidenskap for baking til virkelighet med våre kvalitetsprodukter i dag!